De vijf vlogs die maar weer bewijzen dat DENK in 2017 niets te zoeken heeft in onze Kamer

Geen categoriejan 01 2017, 8:00
2016 was het jaar van vele dingen, maar vooral ook het jaar waarin Nederland een werkelijke tsunami aan slechte DENK-vlogs moest overleven. Elke vlog diende wel een ander duister doel: of het nou bedoeld was om politici van andere partijen keihard voor schut te zetten of om de eigen partij gewoon ordinair te promoten, het was allemaal niet om vrolijk van te worden. Deze vijf vlogs herinneren ons maar weer aan dat we in 2017 het zekere voor het onzekere moeten nemen door deze islamistische clowns ons parlement uit te stemmen.

Kuzu en zijn boterham met kaas

Oh, wat doen de DENK'ers ons graag geloven dat ze rasechte Nederlanders zijn. En hoe doe je dat nou beter dan door je liefde voor een bammetje met kaas te verklaren? Tsja, erg subtiel kwam het er in ieder geval niet uit toen Kuzu uitgebreid inging over hoe geweldig het wel niet is om na een vakantie - waar zou hij toch heen zijn geweest? - weer even lekker een "jongbelegen boterham" te eten. Tuurlijk joh.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/11/kuzu-boterham.mp4"][/video]

Nederturk of Turkse Nederlander?

Zoals in bovenstaande vlog te zien was, laat Kuzu ons maar al te graag geloven dat hij harstikke Nederlands is. Helaas voor hem doen zijn andere vlogs die illusie als sneeuw voor de zon verdwijnen. 'Tuna' laat het maar al te graag aan de wereld zien als hij op campagnetour gaat door Nederland, bijvoorbeeld door een 'typische Nederlandse' regio als de achterhoek. Helaas waren zijn bezoekjes daar wel typisch, maar niet echt Nederlands van aard. Twee bezoekjes aan Turkse moskeeën, een uitgebreide ontmoeting met de Turkse gemeenschap en een campagnepraatje in een Turkse theehuis waar wat Turken net naar een Turkse voetbalwedstrijd zaten te kijken. Minderheden op je agenda zetten is prima, maar je zou toch bijna denken dat hij alleen voor Turken in de kamer zit. Wie had dat gedacht hè?
https://www.youtube.com/watch?v=7j9G_N2H1mg

DENK moet niets hebben van blanke kiezers

Als het nog niet duidelijk genoeg is dat DENK hier absoluut niet in de kamer zit om de Nederlandse belangen te behartigen, dan is dat het wel na het bekijken van de vlog die Kuzu en Azarkan opnamen op de Amsterdamse Dappermarkt. Ze waren daar om campagne te voeren, maar werden verrast toen niet een Nederturk of Zwarte Pieten-hater naar hen toekwam, maar een roomblanke Nederlander. Hij was wel van plan om op DENK te stemmen, en dat konden de twee eigenlijk nauwelijks geloven. Ze hebben zichtbaar moeite om hun lach in te houden en zetten hem achteraf neer als een bekeerde 'Henk', een typische PVV-stemmer die kennelijk het licht gezien zou hebben. Wie is hier nou ook alweer discriminerend en denigrerend bezig, jongens?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/11/kuzu-campagne.mp4"][/video]

Kuzu: een gevaar voor Nederland én op de weg

Dat DENK een gevaar is voor onze politiek, cultuur en samenleving in het algemeen wisten we al, maar dat je sommigen van hen ook op de weg maar beter niet kunt tegenkomen maakt de volgende vlog wel duidelijk. De zelfverheerlijkende Kuzu - ja, hij heeft vrijwel altijd de hoofdrol in de filmpjes - is daarin op weg naar zijn zoveelste praatje en vindt het nodig ook vanuit de auto - waar hij zelf achter het stuur zit - nog even zijn zure woorden de wereld in te slingeren. Daarbij is slingeren op de weg ook niet uitgesloten, aangezien hij meer aandacht lijkt te hebben voor zijn camera dan voor wat er om hem heen op de weg gebeurt. Lekker veilig hoor Tunahan!

Een vlogje van eigen deeg

Andere partijen hebben snel geleerd van de smerige vlogs van DENK. Ze maken graag hun collega-parlementariërs belachelijk - bijvoorbeeld door hen voorstellen te laten afwijzen die die mensen zelf ooit hadden ingediend - maar wat zij kunnen, kunnen wij ook moet de PvdA gedacht hebben. Het is natuurlijk hartstikke mooi als iemand de PvdA aanpakt, en dan maakt het mij niet eens zo uit of dat door iemand als Kuzu gedaan wordt. Ze verdienden dan ook voor één keer lof toen ze moties indienden die letterlijk uit het programma van de PvdA kwamen, om diezelfde partij de moties vervolgens te laten afschieten. Zo'n trollactie is mooi, maar het wordt nóg mooier als de PvdA vervolgens terugslaat. De laatste vlog is dan ook niet van DENK zelf, maar van PvdA'er Mohammed Mohandis. Te zien valt hoe Kuzu weer eens een oude motie van de PvdA recyclet, maar deze keer heeft Mohandis hem door. Hij zet de Nederturk keihard op zijn nummer door op te merken dat die motie niet alleen al was ingediend, maar zelfs was aangenomen. En ja dan valt er nog weinig te stemmen. Kuzu bleef vanzelfsprekend achter met een mond vol tanden, en laten we hopen dat we zoiets volgend jaar vaker gaan zien!
https://twitter.com/MoMohandis/status/796727597044469760
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten