DENK-diva Gladys – de nieuwe Sylvana – wil de grenzen wagenwijd openzetten voor drugscriminelen uit Zuid-Amerika

Turks-nationalistische partij DENK moet het stellen zonder Sylvana, maar hebben een nieuwe Nederlands-Surinaamse diva gevonden om prominent de partij te verdedigen. Haar naam is Gladys Albitrouw, en ze kraamt al net zoveel onzin uit als haar voorgangster.

Je moet toch wat als je je Sylvana bent verloren, nietwaar? Dat moeten ze ongetwijfeld bij DENK gedacht hebben. En gelukkig voor Tunahan Kuzu en zijn gevolg diende zich een andere spraakzame Surinaamse Nederlandse vrouw aan om het hatelijke DENK-gedachtengoed uit te dragen: Gladys Albitrouw.

Daar mocht ze gisteren dan ook direct mee beginnen, door op het lokale radiostation Radio Stanvaste te verkondigen dat grenscontroles op Schiphol gestaakt moeten worden. En dan met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd met die ‘onmenselijke’ 100%-controles:

Er komt vergeleken met andere drugsvrijhavens maar relatief weinig uit Suriname, dus moeten we de hele boel maar vrijgeven! Aldus Gladys Albitrouw.

Op zich heeft Gladys een punt als ze zegt dat het onlogisch is dat er relatief veel wordt gecontroleerd bij vluchten uit Suriname, maar weinig uit West-Afrika waar ook heel veel drugs vandaan komt. Maar waar Sylvana 2.0 vervolgens de mist ingaat is door te beweren dat die controles dan maar helemaal wegmoeten. Geen controles bij Afrika? Dan ook niet bij Suriname. Met als gevolg dat drugscriminelen hun slag kunnen slaan en ongecontroleerd Nederland kunnen veroveren met hun troep.

Nee, de goede actie is niet hier om de Surinaamse controles te stoppen. Maar om ze uit te breiden, met precies dezelfde 100%-controles op vluchten uit West-Afrika. De Rotterdamse haven – ook genoemd door Gladys – kan wellicht ook nog wel wat extra douane-beambten en speurhonden gebruiken.

Hoe dan ook: houd op met dat slachtoffergedrag. Suriname is nu eenmaal een plek waar veel harddrugs vandaan komen, en dient dus scherper gecontroleerd te worden. Dat is geen “discriminatie”, dat is gewoon ons land vrij houden van die narcotische troep. En pleit er liever voor elders strenger te controleren, dan het beetje controle dat er wel is helemaal af te schaffen.

Dus ja: we kunnen met recht zeggen dat Gladys Albitrouw net zo onnozel is als Sylvana dat was toen laatstgenoemde nog bij DENK zat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Peter Selie

  Selçuk Öztürk heeft zijn haatbaard afgeschoren alleen zijn snor laten staan, hij lijkt verdacht veel op Stalin in zijn jonge jaren. ben er van overtuigd dat deze agent provocateurs van Denk dezelfde onzalige plannen hebben met boze blanke mannen als Fidel Castro, Hitler, Mao Zedong, Pol Pot en Stalin…

  http://1.static.upcoming.nl/static/images/1c2a1c500e_1369381242_stalin-was-een-hipster__list-noup.jpg

 2. Ni28

  Zuid Amerika na Afrika de meest corrupte en misdadige werelddeel. Daar moet je zeker nog meer controleren dan nu. Deze mevrouw is ook kennelijk haar verstand kwijt.

 3. unitokkie

  Wordt nog gezellig in Nederland. Kuzu wil Israel vd kaart vegen, Puzturk wil het leger afschaffen, Gladys wil meer en goedkopere coke en Azarkan vindt dat we liever moeten zijn voor die 90% marokkanen die t niet goed doen onze maatschappij. Ga zo door

 4. ikweetwatikwil

  Wie is Gladys. Oh wacht , dat is één van die Surinamers die haar verstand niet gebruikt.

  1. Pjotter

   ikweetwatikwil@ Mis, ze (denkt bijdehand te zijn) is het in zekere zin ook, in de schijnwerpers en straks graaien, daarin is ze naar mijn mening bijdehand, maar zeker geen toevoeging a.d. NL politiek.

  2. unitokkie

   Gladys begeeft zich op glad ys

  3. jennifer

   DENK dat ze al vanaf het begin net als haar voorgangster geen verstand had.

 5. Limburgse Kuifje

  Gelukkig is DENK vandaag in de peiling al weer 1 zetel kwijt geraakt en hopelijk op 15 maart 0 zetels. Ik denk van wel !

 6. mariesophie

  kunt u alstublieft met al uw (beschuldigende, neerbuigende, schreeuwerige) berichten de toon een beetje matigen?

  1. cmsuijkerbuijk

   @mariesophie
   Omdat?…………..

  2. jennifer

   Waarom???Ken je de waarheid al dan???

 7. ikweetwatikwil

  Vrije meningsuiting. Dat mag nog. Als het aan denk ligt, is dat gauw afgelopen Mariesophie.

 8. tq1991

  Ben trots op haar en sta ook achter haar. DDS en rechts begint haar nu weer te besmeren, maar ach iedereen van DDS gaat voor de PVV. Ik denk dat daar ook wel wat onnozelen op de lijst staan. Maar idd ieder zijn politieke smaak.

 9. DennisEijs

  Ik denk dat ik maar niet meer op Denk reageer. Het is moeilijk, omdat ze zo grappig zijn, dus mocht ik in de fout gaan, wees dan aub niet te hard tegen mij.

 10. Gustaafff

  Gut, terrorist Ozturk heeft zijn baard afgeschoren. Blijkbaar is de gek niet aan het radicaliseren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.