DENK heeft een nieuw wapen om Nederland te veroveren: opent eigen propagandastudio

Geen categoriejan 20 2017, 8:32
DENK lanceert binnenkort "DENK TV" met een eigen studio. Of is dit gephotoshopt?
DENK is een vreselijke partij met anti-Nederlandse standpunten, maar doet één ding heel erg goed: campagne voeren. Je moet het Tunahan Kuzu nageven: hij is werkelijk overal in Nederland te vinden om de DENK-boodschap te verkondigen. En dat niet alleen, de Nederturkse politicus heeft ook een behoorlijke aanhang op sociale media die hij regelmatig voorziet van vlogs en video's waarin de DENK-boodschap wordt verkondigd aan een jong publiek.
Als we de Facebookpagina van Kuzu mogen geloven, heeft DENK een nieuw wapen aan het campagne-arsenaal toegevoegd: een heuse tv-studio. De DENK-voorman postte de foto donderdagavond op zijn Facebookpagina:
Op het eerste gezicht ziet de tv-studio er imposant uit: DENK-Kamerlid Öztürk grijnst ons toe vanachter een heuse nieuwsdesk. Ook de reacties op de foto zijn laaiend enthousiast: DENK-volgers spreken hun hoop uit dat de partij onafhankelijk zal opereren van de mainstream media, en een enkeling hoopt zelfs een stage te kunnen regelen voor zijn neefje die een audiovisuele opleiding volgt.
Maar volgens sommige Facebookgebruikers is er iets vreemds aan de hand: Photoshop. Heeft DENK wel echt zo'n mooie studio? Nadere inspectie doet vermoeden dat we toch wat vraagtekens moeten stellen bij deze bewering:
[caption id="attachment_157173" align="aligncenter" width="537"]Photoshop? Bron: Facebookpagina DENK Photoshop? Bron: Facebookpagina DENK[/caption]
Het lijkt wel alsof Öztürk rond zijn middel in de desk "zweeft", en ook de schaduw bij zijn linkerhand ziet er nogal eigenaardig uit. Het lijkt er dus zeer sterk op dat de DENK-politicus niet daadwerkelijk aanwezig was in de studio.
Heeft DENK dan überhaupt geen studio? Of is de studio wel degelijk echt, en is Öztürk er voor de foto ingemonteerd? De komende dagen zal blijken wat er terechtkomt van DENK TV. Één ding is zeker: de partij is vastbesloten om op 15 maart een topresultaat te behalen bij de verkiezingen – met of zonder tv-studio.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten