Fryslan boppe! Criminele Marokkanen kregen gebiedsverbod in Friesland

Geen categoriejan 05 2017, 9:00
Tien 'asielzoekers' die tegenwoordig in een azc in Sint-Annaparochie wonen kregen vlak voor Oud en Nieuw te horen dat ze het opvangcentrum tijdens Nieuwjaarsnacht niet mochten verlaten. Het ging om een stel nepvluchtelingen die door de gemeente 'criminele asielzoekers' genoemd worden.
Wat mij betreft kan dat 'asielzoekers' er wel uit worden gehaald. Deze mensen zoeken geen asiel, ze zoeken gemakkelijke slachtoffers om te bestelen, te intimideren en erger.
Burgemeester Gerrit Krol van de gemeente het Bildt legt uit aan de Friese krant de Leeuwarder Courant dat de tien nepvluchtelingen uit, hoe kan het ook anders, Marokko komen. "Het zijn gelukszoekers die zich crimineel gedragen," aldus de CDA-burgervader die het onderhand helemaal gehad heeft met dit soort tuig.
Sterker nog, omdat hij zijn buik zo vol heeft van deze avonturiers én omdat iedereen weet dat het geen asielzoekers zijn wil hij dat ze zo snel mogelijk gedeporteerd worden. "Marokko is een veilig land," zegt hij, wat natuurlijk voor de volle honderd procent klopt.
Daar voegt de CDA'er aan toe dat échte vluchtelingen wat hem betreft nog altijd welkom zijn, maar Marokkanen zijn geen vluchtelingen. Het zijn avonturiers en gelukszoekers die hopen dat ze snel wat geld in Nederland kunnen verdienen. Op zijn best zijn het economische immigranten, en op zijn slechtst -- zoals in het geval van de tien met een gebiedsverbod -- pure criminelen. Geen enkel land hoeft dat te accepteren, Nederland dus ook niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten