Geert Wilders deelt aangrijpende brief van AZC-medewerker: “al die klote-Westerlingen moeten dood!”

Screen Shot 2017-01-15 at 22.06.40
Foto:

Asielzoekers houden er verschrikkelijke ideeën op na over Nederland en Nederlanders, maar er wordt niets aan gedaan. 

Geert Wilders krijgt dagelijks honderden brieven en mails. Helaas zijn daarbij veel negatieve berichten en zelfs bedreigingen, maar de PVV-leider ontvangt ook honderden berichten van mensen die hem juist een hart onder de riem willen steken of hun ervaringen met hem willen delen. Vandaag deelde Wilders één van die brieven op Twitter. De briefschrijver is werkzaam in een asielzoekerscentrum en hoopt met de brief aandacht te krijgen voor wat zich daar afspeelt. En dat is angstaanjagend:

De briefschrijver merkte dat de asielzoekers bij binnenkomst erg vriendelijk en beleefd zijn, maar dat die houding al na een paar dagen omslaat. Om te weten wat er tussen de bewoners onderling wordt besproken, nam deze AZC-medewerker op een dag een Marokkaanse vriend mee als vrijwilliger: hij kon de gesprekken tussen de asielzoekers immers verstaan.

Toen hij hoorde wat er allemaal werd gezegd, trok deze Marokkaanse man “wit weg” aldus de briefschrijver. Asielzoekers zeggen werkelijk de meest gruwelijke dingen over Nederland en Nederlanders. Een bewoner zei “alles te willen doen voor Allah” en een ander zegt instemmend “al die klote-Westerlingen moeten allemaal dood, over een paar jaar is dit ons land”. Weer een andere asielzoeker heeft het erover dat hij één van de AZC-medewerkers wil verkrachten en vermoorden.

De briefschrijver zegt al meerdere malen aan de bel te hebben getrokken bij leidinggevenden, maar niemand neemt de klachten serieus. “Terroristische aanslagen worden gewoon in een asielszoekerscentrum als deze gepland, meneer Wilders”. Volgens de briefschrijver moet er direct actie ondernomen, want AZC’s zitten vol met types die ons liever dood zien dan levend.

Hoewel het niet mogelijk is om te controleren wat deze persoon schrijft, klinkt het niet onwaarschijnlijk. Keer op keer blijkt immers dat immigranten de Westerse waarden en normen maar onzin vinden, en het niet zo nauw nemen met de regels van onze rechtsstaat. Veel politici sluiten daar de ogen voor omdat ze te laf zijn om de problemen écht aan te pakken. Ze vinden een toekomstig baantje in Brussel belangrijker dan wat goed is voor Nederland. Gelukkig is Geert Wilders iemand die het belang van Nederlanders wél voorop zet. Mensen helpen is prima, maar niet ten koste van onze veiligheid. Hulde aan Geert Wilders dat hij deze brief van een AZC-medewerker met ons deelt – hopelijk lezen mensen dit voordat ze bepalen op welke partij ze 15 maart stemmen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

63 reacties

 1.   

  Als die linkse ratten aan de macht komen, dan wordt dit probleem nog vele malen erger. Die ratten judassen het liefst de standpunten van de PVV-ers en komen met voorstellen om het aantal asielzoekers drastisch te verhogen. Nagenoeg iedereen ziet dat er vooral strijdbare mannen naar het westen komen. In de Koran staat dat de islam verspreid moet worden over de hele wereld en dat niet moslims moeten worden uitgeroeid. De vraag is dan ook niet of het gebeurd maar wanneer het gebeurd. Slaap lekker.

 2.   

  Jaren terug heeft Pim Fortuyn al voor de vijfde colonne gewaarschuwd maar werd door de politieke elite en media weggehoond en belachelijk gemaakt. En voor “racist/ haatzaaier” uitgemaakt door de media en politieke elite. De waarheid mocht niet gezegd worden en mag nog steeds niet gezegd worden.

 3.   

  “Mijn marokkaanse vriend trok wit weg…”

  Wie riep er nou om minder marokkanen in Nederland?

  1.   

   @Gustaafff
   Hieruit blijkt dus, dat wat Wilders tot in den treure heeft verklaard, maar die door kwaadwillende personen als jij niet wordt gehoord, of expres verkeerd geïnterpreteerd, helemaal niéts heeft tegen o.a. Marokkanen, die zich gedragen zoals het hoort!

   1.   

    @cmsuikerbuik, aan die smoes had de rechtbank geen boodschap. In het eerste deel van de rechtszaak heeft de rechtbank deze bewering keihard onderuit gehaald.

    1.   

     Nee dat krijg je bij een nep rechtbank met nep D66 rechters, die vriendjes zijn met het OM , en die baas ervan is weer dikke vriendjes met al het marokkaans import pak wat hier alles doen kan.

    2.   

     Guus, als smerige Soros-trol ben je eigenlijk helemaal niet humaan en links – links en rechts zijn in de loop der jaren van plaats gewisseld. Degenen die zich nu links noemen zijn in wezen uiterst reactionair. En jij, als über trol, slaagt er weer in om niet op het onderwerp in te gaan (datgene waar de AZC medewerker voor waarschuwt) maar om af te leiden naar de rechtszaak rond Wilders.

     Jij bent met hetzelfde ongedierte-sop overgoten als de booslims die ons willen uitroeien. Vieze rat die je bent.

  2.   

   Doe niet zo achterlijk guustaaf, jij weet net als iedere Nederlander dat hij hier al dat crimineel pak mee bedoeld heeft, kom nou niet met zo n zielige bewering hier.

 4.   

  Schokkend die brief. Maar we wisten het toch al.

 5.   

  een vrijwilliger die hun taal kent wat de vluchtelingen niet bekend is dat die vrijwilliger hun versta en sla dan alarm en er word daar geen gehoor aan gegeven dan geven ze hun bewust de kans om hun acties uit te kunnen voeren.
  En dan zeggen ze straks “DAT WISTEN WIJ NIET” terwijl een vrijwilliger hun hebben gewaarschuwd dan mag ik toch aan nemen dat er als die mensen hun actie uitvoeren de kans groot is dat er een ongewild een reactie van de andere kant komt en dan is er geen houden aan want wat iemand ook zeg of mede deelt wordt toch niet gelooft en het recht word dan eigenhandig genomen en de gene die dat dan doen zal het geen reet meer interesseren of ze daar voor gestraft worden maar de bom is dan gebarsten!!
  En als die bom barst onder de bevolking mogen ze blij zijn met de hoofdprijs dat rechts vet in opkomst komt en vele volgelingen zullen krijgen omdat ze toch niet geloofd worden dus waarom nog wachten tot recht geschied!!
  Bravo COA en Regering!!

 6.   

  Boeren en tuinders moeten de mogelijkheid krijgen hun eigen broek op te houden. Nederlandse boeren zijn nu al veel minder afhankelijk van inkomenssteun uit Brussel in vergelijking met andere landen. Dit zegt Jan Huitema, namens de VVD als Europarlementariër in Brussel waar hij de portefeuille landbouwzaken beheert.

  Maar nu blijkt dat onze Jan ook nog een melkveehouderij bezit in het Friese Makkinga en Jan zijn broek niet snel zal afzakken. Jan wist namelijk in 2014 en 2015 zoals nu naar voren kwam € 60.000 te toucheren voor het bedrijf waarvan hij mede eigenaar is!!

  Officieel kan dat natuurlijk, want ons voormalig staatshoofd mevrouw Bea von Amsberg deed het zelfde door subsidie te toucheren voor haar olijfboomgaard in de Toscane, toen de boomgaarden daar getroffen werden door een ijzige vrieskou. ‘Nee ze wilde het eigenlijk niet, maar als er zo op aangedrongen wordt, nou vooruit dan maar ‘ liet de toenmalige RVD spreekbuis weten. Waarschijnlijk had het feit dat Bea ook zelf zou moeten bijdragen aan de onderhoudskosten van de Groene Draeck haar doen besluiten toch wat meer op de kleintjes te letten. Lees hier

  En zo zijn er nog wel wat bekende namen, die eerst iets leuks hielpen mee te bedenken en daarna daar van profiteerden met het verontwaardigde excuus dat de regels er nu eenmaal voor alle burgers zijn. Wij denken dan aan Sicco Mansholt ( PvdA) en Cees Veerman ( CDA) .

  In augustus 2005 raakte Veerman in opspraak doordat hij, tegen de regels, tijdens zijn ministerschap ook statutair directeur bleek te zijn van een aantal landbouwbedrijven in Frankrijk. Bovendien had hij zich als Nederlandse Minister van Landbouw hard gemaakt voor landbouwsubsidies van de Europese Unie (subsidies dus waar zijn eigen bedrijven voordeel bij hadden), wat vragen opwierp over belangenverstrengeling. Ook bleek hij de jaarrekening over 2003 van een van zijn bedrijven te hebben ondertekend, wat een minister niet mag doen. Uiteindelijk liep deze zaak met een sisser af. Wel leidde de zaak tot een inventarisatie van nevenfuncties van bewindslieden.

  In augustus 2006 raakte hij opnieuw in opspraak omdat hij volgens NRC Handelsblad ten onrechte met zijn dienstauto privéreizen zou hebben gemaakt en bovendien vliegreizen voor privédoeleinden zou hebben gedeclareerd. Een deel van deze reizen had zijn Franse landbouwbedrijven als bestemming. Uit onderzoek bleek opnieuw dat Veerman binnen de regels had gehandeld. Toch besloot hij geld terug te betalen , HOEZO ?

  Huitema is mede eigenaar van een boerenbedrijf van zijn ouders en er is hier dus sprake van een belangenverstrengeling, daar Huitinga o.a. ook in de CAP zit , de Common Agricultural Policy commissie, die mede bepaalt hoe de agrarische EU subsidies verdeeld moeten worden.

  In 2014 betaalde de EU aan het bedrijf van Huitema€ 29.015 en in 2015 € 29.212, maar de Europarlementariër ziet hier geen kwaad in.

  Bron geen nieuws

 7.   

  In navolging van Pim Fortuijn zegt Geert Wilders dit alles al jaren. Maar de brenger van het slechte nieuws wordt voor de rechtbank gedaagd en dreigt veroordeeld te worden. Rutte zwetst en lacht maar door, pikt wat ideeën over het totale multiculti fiasco van Wilders op, en denkt daarmee de verkiezingen al gewonnen te hebben. Alleen een gigantische muilpeer op 15 maart kan de pathologische leugenaar Rutte misschien uit de droom helpen. Rutte is zo onuitstaanbaar geworden, hoe groot moet de klap op 15 maart niet zijn om van die verdwaasde idioot verlost te worden.

 8.   

  Zou zomaar nep nieuws kunnen zijn van het campagne team van de PVV.

  1.   

   Soms liegen mensen de waarheid !

   1.   

    Vaak kijken mensen weg,gelukkig steeds minder.

  2.   

   Hahaha

 9.   

  Dit wordt door de establishment als nepnieuws aangemerkt maar pas na 15 maart.

 10.   

  Dat westerlingen [c.q. ongelovigen] dood moeten wordt in de Koran meerdere malen herhaald. Het is dus krankzinnig om moslims met hun criminele religie zich hier te laten vestigen. Hun plannen voor genocide liggen klaar, alleen de uitvoering nog om Allah te behagen.

 11.   

  Rutte heeft een motto: Net zo lang liegen totdat iedereen mij gelooft. Beproefde methode voor mensen die niet weten wat zij moeten stemmen.

 12.   

  Guusje c.s. maken zich niet druk om waar de andere gedrochten in het AZC mee dreigen. Dat is natuurlijk allemaal flauwekul.

  Alsof er nog niet voldoende bewijs geleverd is over wat zij van plan zijn.

  Wat zijn jullie toch onbenullen. Te stom om voor de duvel te dansen.

  We mogen tenminste hopen dat jullie dom zijn, anders zijn jullie wel zeer kwaadaardig en gunnen jullie je landgenoten blijkbaar de meest gruwelijke dood die de iS en hun aanhang in het Midden-Oosten al ten uitvoer brengen.

  Hier zijn ze trouwens ook al bezig, maar dat zegt jullie niets en zal jullie waarschijnlijk ook nooit iets zeggen.

  Er zijn mensen die al zo gehersenspoeld zijn dat zij de waarheid niet meer onder ogen kunnen/willen zien.

  God sta ons bij voor dit tuig en voor de fundamentalistische islam.

  1.   

   @Wachteres, totdat er iemand dit e-mailtje kan bevestigen, wil ik er niet over oordelen. Het kan ook een campagnestunt zijn. Het laatste acht ik onwaarschijnlijk, maar er gebeuren nou eenmaal de gekste dingen in de wereld. Kijk maar naar de VS.

   1.   

    Ja hoor Guus, allke berichten uit AZC centra – die liever stil gehouden worden – zijn campagnestunten. Daarom moeten die ook stil gehouden worden,snap je?

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/azc-schalkhaar-luidt-de-noodklok-ernstige-delicten-asielzoekers-in-doofpot-gestopt/

    Of zou men dit stil willen houden omdat men ondanks alles door wil gaan met de islamisering van de EU?

    Ik hoop dat jij – voor je eigen belang – nog in staat bent om logisch te denken.

     1.   

      http://www.ad.nl/buitenland/christenen-leven-niet-zeker-in-duitse-azc-s~a8a4c7ee/

      Ik weet het, niets zal politiek-correct overtuigen, dankzij de hersenspoeling die zij hebben ondergaan.

      Enfin, ze kunnen niet zeggen: “Wir haben es nicht gewusst”.

     2.   

      Hier loop je tegen een paywall op, NRC.

    1.   

     @wachteres, en daarom heb ik het al zoveel keer gezegd: toezicht in azc’s. Ingrijpen. Niet laten gebeuren. Blijkbaar stond de mevrouw erbij en keek ernaar. In feite hadden die mannen naar het politiebureau gemoeten, om daar na twee nachtjes cel nog eens na te denken of ze hier willen blijven. Maar ik weet niet of het waar gebeurd is wat er in die mail staat.

     1.   

      @Gustaaff
      Laer toch op met uw onzinnig gelul en het schieten op de boodschapper! U wilt niet lezen! Mooi, maar val er ons verder niet mee lastig!

     2.   

      Niemand schiet op de boodschapper. Toetssteen ziet bij een afgerond topic nog snel even zijn kans schoon om Gustaafff te bashen, net als gisteren, toen kwam je ook 10 uur later nog met een scheldkannonade aanzetten. Het is goed met je.

     3.   

      Toets heeft gelijk. Je leest niet wat er staat, maar komt meteen met je politiekcorrect riedeltje aanzetten.

     4.   

      toetssteen 13 uur ago

      Beste toetssteen, het is parels voor de zwijnen werpen, elke reactie geadresseerd aan deze zeldzame Troll doet hem groeien en zijn pathologische psyche strelen.

   2.   

    Precies wat Wachteres zegt: jullie zijn te stom om voor de duvel te dansen. En te gehersenspoeld om helder na te kunnen denken. En wat doe je als de authenticiteit van dat mailtje bevestigd wordt? Ben je dan verontwaardigd, kwaad, gechoqueerd? Of ga je de boel gewoon weer downplayen door te zeggen dat dit slechts enkele rotte appels in de mand zijn, maar we toch vooral moeten denken om die arme homo’s, lesbo’s en christenen die er tussen zitten?

    1.   

     Als het mailtje klopt, @Noodluik, moet er een bezem door het azc.

     1.   

      Aanpakken en een bezem er door …. stoere woorden, maar wij weten dat dit niet gebeurt.

      Netzomin als gewelddadige figuren naar land van herkomst worden getrapt.

      En als je dat weet en het goed praat dan ben je mee verantwoordelijk, Guusje, voor wat er hier nog gaat gebeuren.

     2.   

      @Wachteres, dan móét het gebeuren. Het is algemeen bekend dat ik voor de opvang van vluchtelingen ben, maar Nederland doet er te weinig aan ze onder de duim te houden. Wij zijn de baas en als het je niet bevalt – om maar even de minister-president te citeren – ga je weg.

     3.   

      En wat doet de premier als het de ‘vluchtelingen’ niet bevalt, maar ze gaan toch niet weg, omdat de uitkering hen wel bevalt?

      Juist: Helemaal NIETS, Guusje. Heb je nog niet in de gaten dat Rutte alleen maar loze kreten slaakt?

      Bevalt het je niet, dan ga je toch. Makkelijk hé? Hij gaat lekker niet, kijkt wel uit.

     4.   

      Deze instelling heeft hij altijd gehad, @Wachteres.

 13.   

  Wie niet horen wil moet voelen, misschien moet het linkse tuig eerst voelen als de islam het hier voor het zeggen krijgt wat er met hun gaat gebeuren.
  Maar dan is het te laat heren en dames politici, en jullie zijn degene die de Ned. bevolking dit hebben aangedaan.
  Zelfs in een opvang centrum zijn ze nog in staat mensen die hun niet aanstaan een kopje kleiner te maken.
  Het is toch in en in triest dat deze agressievelingen niet onmiddellijk het land uitgeschopt worden.
  Kun je je niet gedragen, dan opdonderen.

 14.   

  Dit is toch niet te geloven.
  Waar zijn al die klootzakken nu die altijd roepen dat er respect voor andere culture moet zijn.
  Dat moeten ze die hufters die naar het westen komen, eens duidelijk maken.
  Misschien een educatieve opdracht voor frau Elianne van Rens.
  Of zal die inmiddels door hebben dat,
  zelfs haar rot kop geen bescherming biedt tegen deze verkrachters.
  Misschien dat ze ooit moet schreeuwen, meneer Wilders, meneer Wilders, HELP!
  Omdat ze zich zelfs in zo’n penibele situatie GEEN beroep kan doen op haar collega’s van welke andere partij dan ook!

 15.   

  http://www.express.co.uk/news/world/758867/Teach-children-Danish-LOSE-benefits-Denmark-integration

  Denmark orders migrants to integrate & teach their children Danish or face LOSING benefits
  DENMARK has ordered immigrant families let their children learn Danish or lose their child benefits.

  Denemarken draagt migranten op om te integreren en hun kinderen Deens te leren. Zo niet dan zullen ze hun kinderbijslag kwijt raken.

  Ten minste iets, een begin van een harde aanpak. Het zou me niet verbazen als de Deense koningin daarbij ook invloed heeft gehad.

  Zij steekt haar niet-politiekcorrecte mening niet onder stoelen of banken.

 16.   

  Ex Muslims reveal the strange paradox of the Muslim mind

  https://www.youtube.com/watch?v=qVvlzJaDll0

 17.   

  Dat die Deense koningin verre familie van me is [en van zoveel andere niet adellijke lieden], vind ik niet erg. Wel vind ik erg dat er anderen zijn op dat niveau die enz. Ach, iedereen acht ik alleen verantwoordelijk voor wat die zelf doet en zegt.

 18.   

  Heeft onze blonde vriend weer een knip- en plakwerkje in elkaar gezet?
  Kent u de film Fitna nog?
  https://www.youtube.com/watch?v=0aDOGy5RLqI

  1.   

   @Robert Leiden

   Zoals ik al eens eerder had aangegeven, Wilders zal het wel weer gaan verpesten zo vlak voor de verkiezingen.

   1.   

    @ETI, het is te hopen. De man is immers een gevar voor Nederland.

    1.   

     @ErTussenIn

     Misschien is het democratischer, beter en vooral eerlijker als de eenheidsworst in de Eerste en de Tweede Kamer (D66, VVD, CDA, SP, PvdA, GL, CU, SGP, PvdD, Klein, Houwers en DENK) wordt ontmaskerd voor de verkiezingen van 15 maart 2017

     @Robert Leiden
     Heeft onze blonde vriend weer een knip- en plakwerkje in elkaar gezet?
     Kent u de film Fitna nog? Ja en wat was de paniek groot hè, al maanden voor de vertoning. De bral Hirsch-Balin (CDA) en het naïefje Halsema (GL) en de rest van de linksliberale partijen wisten het op te zwiepen. En nou zeg jij: waarvoor hebben zij het de stemming in Nederland zo opgezwiept, het stelde niks voor, het was slechts een beetje plak- en knipwerk? Het was inderdaad een chronologische opsomming van hetgeen er in korte tijd aan islamitisch geweld geregistreerd was.

     @Gustaafff

     “Wilders is immers een gevar voor Nederland”. Stevig onderbouwde bewering Gustaafff, zoals we van je gewend zijn (not).

  2.   

   Ach gut, ‘schittert’ Simon ook weer door zijn aanwezigheid?

   1.   

    Hoe veel aliassen heeft deze Troll nu eigenlijk, dit zal toch wel in dubbele cijfers lopen dacht ik zo.

  3.   

   Je ziet het nu ook met President Trump. Steeds meer machthebbers van all over the world zijn in slechts 1 week van anti-Trump nu pro-Trump geworden, en dat aantal groeit in razend tempo…….

  4.   

   @Robert Leiden. Ik wou dat je gelijk had. Dat ‘onze blonde vriend’ alles verzint. Dat ik verzin bedreigd te worden. Dat mijn nichtjes verzinnen bedreigd te worden. Dat ik alles bij elkaar lieg om de islam maar in het verdomhoekje te plaatsen… Helaas is dat niet zo..

 19.   

  Geachte heer Wilders, Help de ongelovigen uit de brand. Er zijn mensen die dit bericht niet geloven. U hebt dat zelf in elkaar geflanst. Als het waar is wat er nu in dit AZC gebeurt, is dit wel de druppel die de emmer doet overstromen. Hier moet keihard worden ingegrepen. Desnoods met een gewapende burgeropstand.

  1.   

   “Desnoods met een gewapende burgeropstand.”

   Ja, dat dachten de rebellen in Syrië ook. Ze hebben het geweten.

   1.   

    Hé trollend randdebieltje in Syrië heeft men géén AZC’s waar westerlingen worden opgevangen, misschien wordt dit een toekomstbeeld, waarvan de vergezichten en omtrekken nu al zichtbaar zijn in de lidstaten van de EU. Jou achterlijke reacties hebben maar 1 doel dat is het down playen van bijna alle reguurders hier op dit forum. Soms heb ik de neiging en gevisualiseerde beelden voor ogen, hoe een 1 op 1 gesprek tussen ons tweeën zal verlopen.

    1.   

     Is dat een bedreiging, heer peter selie? Die zijn namelijk strafbaar.

     1.   

      Guus, is dat een bedreiging van jouw kant? Je dreigt namelijk met een aangifte, alleen omdat Peter Selie fantasiebeelden voor zijn geestesoog heeft. Gedachten zijn nog steeds vrij vieze smerige trol. Maar voor de landverrader die je bent is het natuurlijk aantrekkelijk om het eerste de beste politiebureau binnen te lopen.

    2.   

     Dank je wel Noodluik, alle hulp is welkom om deze pathologische narcist een slechte dag te bezorgen.

 20.   

  En toch is er nog een hele grote groep Gutmenschen, die de urgentie niet (willen) zien. De urgentie om schoon schip te maken. Hoe komt dat toch? Linksliberale media en trollen zenden doorlopend misleidende signalen uit, en de meeste mensen lezen liever die hapklare brokken (zoals bijvoorbeeld opgediend door Pauw, Jinek, DWDD, RTL late night, de MSM.

  Maar gelukkig is de wal (de keizers, die het linksliberaal beleid zat zijn) nu al enige tijd het schip (het beleid van de linksliberale partijen, de eenheidsworst in de Eerste en Tweede Kamer, de eurofielen, de Gutmenschen en de andere Nederland afbrekers) aan het keren. Zo’n brief als de heer Wilders van de PVV hier met ons deelt is daar een voorbeeld van.

  Ik stem PVV
  OP 15 maart 2017, de afrekening en daarna schoon schip………

  1.   

   Je ziet het nu ook met President Trump. Steeds meer machthebbers van all over the world zijn in slechts 1 week van anti-Trump nu pro-Trump geworden, en dat aantal groeit in razend tempo…….

 21.   

  Dit soort uitspraken is niet nieuw. Ik hoorde ze al in de jaren 90 van Moslims waar ik mee samenwerkte. Opmerkingen waaruit ik concludeerde dat deze ‘mensen’ zich beter waanden dan wie dan ook. Met een dergelijke houding steken ze anderen aan. Gooi er een gevaarlijke radicale gek tegenaan en opeens staat daar een grote groep mensen die niets goeds in de zin heeft. Wolven in schaapskleren…
  De reactie op dit soort gebeurtenissen, uitspraken en brieven / mails is al decennialang: “het gaat hier om individuele gevallen”. Daar geloof ik allang niet meer in. Zeker niet wanneer ik met mijn vriend over een station loop, ingesloten word door een groep islam-jongeren die ons recht aankijken en zeggen dat ze ons allemaal gaan afmaken… Zoveel haat in de ogen had ik nog nooit gezien. Gelukkig bleef het bij woorden. Waarschijnlijk omdat het druk was op het station en er overal camera’s hingen. Dit soort ervaringen maakt het voor mij heel ongeloofwaardig dat er überhaupt nog sprake kan zijn van individuele gevallen. Het begint meer een constant kenmerk te worden van een groep mensen die de islam aanhangen. Om dan nog te beweren dat het ongevaarlijke individuele gevallen zijn gaat er bij mij niet meer in.

  1.   

   Ja er zit structuur achter deze umvolkung al decennia lang.

 22.   

  Denken de mensen echt dat alle asielzoekers lieverdjes zijn……nou wordt dan maar wakker en droom niet langer. Er is gewoon een groot probleem met asielzoekers, kijk maar naar Keulen wat er gebeurde met oudjaarsnacht. En zo zijn er wel meer voorbeelden, maar helaas zijn er nog altijd mensen die dit niet willen inzien. Of dat er meisjes/jonge vrouwen worden aangerand door asielzoekers is zeker ook normaal? Mensen wordt snel wakker want dit is een groot probleem of blijven we door dromen tot we wakker worden van een nachtmerrie, en dat deze nachtmerrie werkelijkheid is. Mijn advies is ook…..Denk goed na op wie u op 15 maart gaat stemmen.

 23.   

  Het is volledig duidelijk dat geen enkel land/cultuur het barbarisme van de Islam mag dulden als deze zich zo uit [en dat is meestal / vaak het geval]
  Desondankls moeten we onze arrogantie afleren als het om gebruiken gaat die we in onze Westerse cultuur niet kennen en met een hand omdraai als primitief afdoen of nog erger : deze belchelijk maken.
  Zie artikel hieronder die ik op miij FB geplubliceerdheb.

  Harold Bueno de Mesquita
  49 mins ·
  YouTube
  ·
  The presenter is simply stupid and intolerant and makes that Western culture maybe even more despised by Muslims. This does not come to defend all Muslim habits or any of their cruel behaviour but to show how arrogant the West can be.
  By the way: see the link of the Jewish article below which discusses also the preference of the right hand in Judaism in many cases, based on Biblical interpretation.
  The Muslims took part of their “habits” over from Judaism / from the Tora of course and sometimes made things a law when it “may not be a “strict law” in Judaism.
  http://www.chabad.org/…/1…/jewish/The-Right-and-Left-Way.htm link to Jewish article

  How to Eat Like Muhammad (Anthony Rogers)
  According to Islam, human beings don’t know how to eat properly without guidance from Allah. Fortunately, Muhammad told h

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!