Geert Wilders is vechtende asielzoekers spuugzat: “knikker ze het land uit”

snapshot
Foto: Wilders houdt een vurig pleidooi. Bron: Screenshot Pauw / VARA

“Maakten al die hoogopgeleide asielzoekers, artsen, fysici en astronauten echt ruzie? Wat onbeschaafd en onverwacht!”

Een ‘integratieavond’ in het Friese Balk is opgeschrikt door vechtende asielzoekers. De avond was georganiseerd door studenten van de Stenden Hogeschool met het doel om asielzoekers en dorpsbewoners dichter bij elkaar te brengen. Daar kwam bar weinig van terecht: nog voordat de avond goed en wel begonnen was, gingen vier asielzoekers met elkaar op de vuist. Het anders zo rustige Balk werd het decor van een ordinaire vechtpartij.

Net als veel andere Nederlanders is Geert Wilders helemaal klaar met asielzoekers die hier een potje komen vechten. Dat laat hij weten op Twitter:

De PVV-leider spreekt op sarcastische toon zijn “verbazing” uit over de vechtpartij. Hoe kan het nou dat al die “hoogopgeleide” immigranten zomaar met elkaar op de vuist gaan, vraagt Wilders zich af. Daarmee slaat hij weer eens de spijker op de kop: toen de immigratiestroom richting Europa in 2015 echt op gang kwam, beweerden veel gevestigde politici dat het allemaal wel mee zou vallen. Het zou gaan om hoogopgeleide vluchtelingen die veel toe zouden voegen aan Nederland. Ieder weldenkend mens wist toen al dat daar niets van klopte, en dat wordt anno 2017 weer eens pijnlijk duidelijk.

“Knikker ze het land uit” concludeert Geert Wilders, en met hem een groot deel van de Nederlandse bevolking. In tegenstelling tot veel andere politici is de PVV-voorman niet bang om harde taal te gebruiken om zijn punt te maken. Van hem geen wollige verhalen over hoogopgeleide Syrische artsen, maar duidelijke taal. En dat is precies waarom de PVV al maandenlang de allergrootste partij in de peilingen is.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

35 reacties

 1.   

  Volgens Klaas dijkhof mag dit niet van de eu en de uvrm, en nog meer linkse maatschappelijk subsidie clubjes.

  1.   

   Dit klopt,het mag niet van de EU daar heeft ook onze Mark Rutte voor ondertekent dat dit niet mag. Want dat zou de plannen van Merkel en de EU dwarsbomen wat ze willen voor Europa.

 2.   

  Volgens de NOS – jawel, de blonde leider refereert naar een artikel van de gevestigde media – waren er een paar honderd aanwezigen, waarvan er vier met elkaar op de vuist gingen. Dat lijkt me geen drama. De bijeenkomst over een azc in het stadhuis liep ook uit de hand door vier nederidioten die krankzinnig stonden te krijsen. Wilders grijpt elke kleine gebeurtenis aan om zijn punt te maken. En de peilingen voorspelden ook dat Clinton zou winnen. Dat liep anders en er is nog een grote kans dat de PVV c.s. in maart afgaat als een gieter.

  1.   

   Aanwezigen = plaatsen in het azc.

  2.   

   HOPPA WAT HIJ SCHRIJFT MAAKT NIET UIT
   MAAAAAR
   de volgende euro 0.50 is weer gescoord

   zet hem op stuk benkman vuil

   het wordt weer een lang dagie,

  3.   

   Dus als je problemen aanspreekt op de man af, dan moet je afgaan als een gieter, nou guustaaf je kan mij hier nog meer vertellen maar jij kan nooit een Nederlander zijn. Zo praten namelijke alleen de geimporteerde parasieten. Wilders heeft gewoon groot gelijk dat hij dit benoemd. En kan mij echt niet voorstellen dat er nog een Nederlander het hiermee oneens zal zijn. De burgers zijn de import kotszat inmiddels.

   1.   

    Als jij echt een Jennifer bent ben jij een vrouw naar mijn hart.

    1.   

     Dat ben ik zeker, ik vind niet dat iemand er doekjes om moet draaien en dat vind men nu tenminste eindelijk eens terug in meer politicus, behalve die linkse malloten dan die zijn onverbeterlijk.

 3.   

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/01/30/zon-8-000-incidenten-in-en-bij-asielzoekerscentra-a1409725

  Ruim 1.300 meldingen van geweld in en bij asielzoekerscentra

  Ach, Guusje/Simon vergeet dat dit een onderdeel is van een groter gewelddadig geheel.

  Zullen we het geweld eens op een rijtje zetten?

  1.   

   http://www.ad.nl/buitenland/elke-week-zedendelict-bij-een-asielzoekerscentrum~a147393f/

   De politie komt gemiddeld een keer per week in actie vanwege een seksueel misdrijf in een asielopvang. Van fysiek geweld in een azc werd vorig jaar 1366 keer melding gemaakt, ofwel viermaal per dag.

   En laten we niet vergeten dat heel veel vrouwen geen aangifte durven doen, omdat zij en hun familie bedreigd worden.

   1.   

    Duitse dominee luidt noodklok: ‘In veel Duitse azc’s geldt inmiddels de sharia’
    ‘Christenen voelen zich alsof ze naar het land zijn teruggestuurd waar ze onderdrukt werden’ TPO

    Moet kunnen, als we ‘onze koppen maar in het zand blijven steken’. Maar daar is politiekcorrect goed in.

    Dat is dus geen probleem.

    1.   

     @Wachteres, en daar zit ‘m nou juist de kneep. Er is onvoldoende toezicht en gezag. Als er vechtpartijen uitbreken, direct alle kemphanen taseren en voor een maand de bak in. Als immigranten vrouwen misbruiken, direct voor twintig jaar de bak in (tegenwoordig geniet elke verkrachter van vier jaar opsluiting). Hoe gaan we dat financieren? Simpel, door het gevangeniswezen te versoberen: geen Ipads, duur voedsel tv’s en wat dies meer zij meer. Luisteren moeten ze en dat gaan we ze leren!

     1.   

      20 jaar de bak in? wat denk je wat dat kost. Gelijk castereren en het land uit knikkeren, dan weet men tenminste zeker dat die geen larven meer voortbrengen.

     2.   

      @jennifer, niet veel, aangezien gevangenissen al leeg staan, omdat de politie is verworden tot een tandeloze tijger die geen klap kan uitvoeren. We bezuinigen op het gevangeniswezen, zodat het geen extra geld kost. En we behandelen gevangenen ook niet meer als doetjes. Tevens pleit ik voor herinvoering van doodstraf om massamoordenaars stelselmatig uit deze samenleving te verwijderen, waardoor we weer de beschikking krijgen over meer celruimte.

      Types als Anders Breivik mogen wat mij betreft aan de hoogste boom.

     3.   

      Nou guustaaf laten we eerlijk zijn, voor al die ongewenste import Nederland binnen gekomen is, hadden wij in ons mooie land dit soort problemen niet, vanaf dat de linkse meute in het land blijvende macht heeft, is het land verworden in een half zandbakland. De straatbeelden zijn vervuild door wandelende bomgordels en kopvodden, Haatbaarden hebben meer te zeggen als eigen priesters in dit land. En de regering keek ernaar en draait hun kop om. Dus denk dat het toppunt bereikt is en er de bezem door het land moet gaan, de straten schoonvegen van dit ongedierte en het hele land schoonvegen overal hiervan.

     4.   

      @jennifer, dus iedereen van straat halen en deporteren? Dat meen je toch niet?

     5.   

      ” Luisteren moeten ze en dat gaan we ze leren”! Laat me niet lachen!

      Politiekcorrect luistert alleen maar naar de islam en buigt ervoor.

      En de verkrachtes in de azc’s krijgen vier jaar opsluiting?

      Waar heb je dat sprookje vandaan?

     6.   

      Ach, je weet toch net als mij, @Wachteres, dat zowel uit Nederland of buitenland afkomstige verkrachters net een paar jaar vastzitten? Dan lopen ze weer vrij rond om vervolgens te genieten van een uitkerinkje. Neem Volckert van der G.. In Nederland kun je zomaar een moord plegen en je staat zo weer buiten. Tja, als Nederlanders al zo hun gang kunnen gaan, dan kunnen immigranten dat helemaal.

     7.   

      Nou guustaaf dat meen ik in zo verre dat ik als Nederlander dit soort vuiligheid op straat niet meer wil zien in Nederland, geef ze keihard de keuze aanpassen of oprotten dan hoeft va deportatie geen sprake te zijn. Ze zijn in Nederland en niet in hun zandbakland waar ze vanaf komen.

     8.   

      @jennifer, Volckert van de G. is verantwoordelijk voor de moord op een bijna-politicus. Hoe moet je immigranten uitleggen dat ze niemand mogen vermoorden als killer van de G. lekker van een uitkerinkje zit te genieten? Dan denken die immigranten ook: ja, achterlijke kaaskoppen. Laten en monster vrij rondlopen. Als het hier zo makkelijk gaat, hoef ik me ook niet aan de regels te houden>>. Zo gaat het dan.

    2.   

     Had al gelezen dat de Duitse bevolking ook langzaam in opstand komt en het kotszat is die import allemaal. Het zijn de uitgenodigde gasten van Merkel, maar ze is niet in staat te controleren wat voor tuig ze Europa binnen gehaald heeft.

  2.   

   Tja, Nederland blijft een vreemd landje als je de begravenis van Cor van Hout zag.

   1.   

    Klopt, @ETI. Het is schandalig. Van Hout werd op een paard en wagen vervoerd, een erehaag van motorrijders om de kist en als slagroom op de poldermaffioso-taart kwam ‘s Neerlands bekendste misdaadjournalist nog een lovend woordje spreken. Dat is toch ongehoord! Hoe kun je Nederland dan nog serieus nemen! Criminelen krijgen een erebegrafenis. Daar gaat je bloed van koken.

   2.   

    Mee eens ,huilende rijen langs de wegen toen de slachtoffers terug kwamen van het blijkt nu door de Oekraïne neergeschoten vliegtuig.
    De steen komt nooit boven ,deze slachtoffers en de nabestaanden zijn er onder gelegd ,nog erger Rutte legt er steen op. Nog erger de leugenaar die beweerde met betraande ogen ik haal die stenen weg wil weer de baas worden. Wat een volk die op zo figuur nog stemmen.

 4.   

  Ze moeten zowiezo die vrijgezelle jonge gasten bij de grens als terugsturen naar de zandbak. Zandnegers horen hier niet en ze kunnen niet tegen onze manier van leven. Ze zij gelukkiger in de woestijn, dus retour afzender.

  1.   

   Enkeltje afzender toch, anders staan ze in korte tijd weer hier met hun retourtje.

 5.   

  Australische methode is toch echt het beste, opzouten op een onbewoond eiland als ze niet terug willen naar het land van herkomst.

  1.   

   Waarom denk je dat Engeland uit de EU wil.
   Die flikkeren straks iedereen, die ze niet aanstaat, eruit
   en gelijk hebben ze.
   Alleen jammer, dat als dat uitschot van het eiland is,
   wij er mee opgescheept zitten. Heel slim van tante May.

 6.   

  Meteen uitzetten! Kun je mensen die echt hulp hebben beter helpen!

 7.   

  Gustaafff 3 uur ago@ Ben het hier een keer met je eens omdat het nog radicaler is dan Wilders ooit is geweest en zal worden.

  1.   

   @Pjotter, het is niet radicaal. Het is gewoon nuchter hollands. Weg met het losgeslagen zooitje – of het nou nederlanders, allochtonen of marsmannetjes zijn. Er moeten weer strakke regels komen.

 8.   

  Is die gustaaf aangereden door een vliegende schotel ofzo dat ie zo dom te lullen plaats maar azc bij hem in de tuin en probeer xan je koophuis maar te verkopen en zo denkt iedere normale nederlander en guustaaf mocht het na 15 maart niet meer aanstaan hier kun je gelijk met die andere gelukszoekers cq parasieten opflikkeren uit dit zieke land Nederland wordt weer beter

  1.   

   @Freddy, vliegende schotels rijden niet. Ik verblijf momenteel in een huurhuis, dus heb geen mogelijkheden om een asielzoekerscentrum in mijn achtertuin te plaatsen.

 9.   

  Des te meer reden om na 15 maart op te krassen in Aleppo schijnen de huizen goedkoop te zijn

 10.   

  Zo zie je maar weer…..dat als je duidelijke klare en voor iedereen begrijpelijke taal uitspreekt….dan wordt je verguisd door islam en criminele gelukszoekers minnende idioten. En dan bedoel ik vooral zowat de gehele tweede kamer en het kabinet.
  Zij zijn alleen maar in staat om met meel in de mond wartaal uit te spreken.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!