Haha! Nigel Farage belt live naar radiozender waar EU-grootpropagandist Verhofstadt te gast is, en zet ‘m klem

Dacht Verhofstadt even leuk wat Britse luisteraars te indoctrineren met mooie verhaaltjes over de EU, en dan duikt zelfs dáár z’n eeuwige plaaggeest Nigel Farage op. Jammer Guy, leuk geprobeerd, maar het gaat ‘m niet worden!

Guy Verhofstadt dacht dat vandaag een mooie dag zou worden voor Brussel. De liberale fractievoorzitter uit het Europese Parlement had al lekker bij de BBC mogen orakelen over de rekening die de Britten zogenaamd te betalen zouden krijgen; maar liefst 500 miljoen pond zou het verlaten van de EU kosten, aldus de ALDE-leider alsmede afperser van Groot-Brittannië genaamd Guy Verhofstadt.

Voor oppereurofiel Guy was dat een best begin, dat hij graag nog even doorzette bij radiozender LBC. Ook daar was Verhofstadt aardig bezig met het afwikkelen van een Brussels propagandaverhaaltje, maar ditmaal kreeg de eurofiele Belg níét de kans om zijn oh-Brussel-hosannaverhaal te verkondigen aan een Brits publiek dat ongetwijfeld met gekromde tenen zat te luisteren. Nigel Farage besloot namelijk om naar de studio te bellen, waar hij de kans kreeg in te breken in de kritiekloze EU-redevoering van Verhofstadt.

Die leek er niet blij mee te zijn, maar een andere keuze dan Farage’s rake woorden gewoon uitzitten had hij niet:

Achteraf merkte de UKIP-leider nog op: “Zojuist Guy Verhofstadt verteld dat zijn Verenigde Staten van Europa geen legitimiteit genieten omdat niemand daar voor heeft gestemd. Hij leek niet zo blij te kijken.”

Haha, waarvan akte Nigel!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. ErTussenIn

  Dat was al duidelijk, oud nieuws, natuurlijk zijn er voorwaarden aan verbonden, je kunt maar niet zomaar instappen en er wanneer je maar wilt er zomaar uitstappen.
  Dat wist Nigel ook alleen interesseerde hem dat niet op het moment hij bezig was mensen over te halen voor een stem om uit de EU te stappen.

  1. Ali Yas

   Je bedoelt dat de EU een soort Hotel California is?

   1. ErTussenIn

    Zo zie ik het niet, er worden veel kosten gemaakt om een land erbij te nemen/krijgen.
    Als je een nieuwe auto koopt en het koopcontract getekend hebt, kun je ook niet meer kosteloos dit even later annuleren, ze zijn immers je auto al aan het maken.

 2. Anna

  Verhofstadt is erg maar wat Lodewijk Asscher allemaal uitkraamde bij DWDD was werkelijk zo schunnig en schandalig dat geen hond er boord van zou lusten. Trump en Wilders wegzetten als Hitlers om zijn partij op te krikken. Een “paardemiddel” om meer zetels voor de PvdA te winnen. “Ga stemmen” was Asschers laatste woord. Wat heeft die man een smerig onder de gordel niveau.
  Gooi die man uit de politiek. Om met het allersmerigste zetels proberen te winnen. Nogmaals eruit met die man. PvdA op naar nul zetels. Weg met onbetrouwbare Asscher. Zelfs Van Nieuwkerk was onder de indruk van de ongefundeerde, insinuaties en minderwaardige politiek van Asscher. Wat een smerig niveau.

  1. Wim

   Zijn Opa.

   Na de oorlog werd het Asscher en Cohen door de Joodse Ereraad zwaar aangerekend dat zij door hun lidmaatschap van de Joodse Raad hadden meegewerkt aan de massamoord op Nederlandse Joden. Het werd hen verboden ooit nog een functie in een Joodse organisatie uit te oefenen. Asscher was hier zo verbolgen over dat hij zijn lidmaatschap van de Joodse Gemeenschap beëindigde. Een van de gevolgen daarvan was dat hij niet op de joodse begraafplaats in Muiderberg begraven mocht worden. Hij is op de algemene begraafplaats Zorgvlied in Amstelveen begraven

 3. Anna

  De Verhofstadts zijn bezig om hun wonden te likken. President Trump zit intussen al met de grote farmaceutische bedrijven in het Witte Huis afspraken te maken. Die man is zo snel en intelligent dat niemand hem kan bijhouden. In Nederlandse Parlement zijn vandaag partijen Trump aan het neerhalen o.a. GroentjeKlaver en Pechtold. Jonge, jonge wat zal Trump schrikken van deze grootheden.

  1. Analist

   Figuren als Trump zijn hun tegenstanders meestal minstens 50 stappen voor. Het gedrag van die linkse ratten heeft hij volledig ingecalculeerd of liever gezegd naast zich neergelegd als niet ter zake doende.

  2. Gustaafff

   “Die man is zo snel en intelligent dat niemand hem kan bijhouden.”

   Let wel: dat zegt anna over de man die z’n eigen burgers (green card) buitensloot.

   Proest, schaterlach.

   1. jennifer

    Geen eigen mensen maar import, die geluk hadden dat ze n greenkaart kregen,ze hebben nog altijd n paspoort van land van herkomst.

   2. nick

    Idd , proest , schaterlach… omdat jij het dus niet begrijpt…natuurlijk niet…maar gelukkig een heleboel anderen wel.

    1. Gustaafff

     Trump komt met zijn roekeloze gedrag nog eens gruwelijk ten val, en dan mag de elite de puinzooi achter hem opruimen, @nick.

     1. Syntha

      Ja, door middel van een uitgelokt atoombommetje van Putin. Of….misschien is een neutroontje meer de stijl van links, blijven materiële dingen heel.

   3. Anna

    President Trump beveiligt zo veel mogelijk zijn bevolking tegen islamisme. Klein groepje EU elite en meelopers nationale politici zorgen goed voor zichzelf en laten “gewone” bevolking alle asiel en immigratie ellende opknappen. Europa zit intussen vol met jonge moslimmannen waarvan niemand weet wat ze hebben uitgehaald in eigen landen en regio. Hele families staan klaar om te volgen. Europa zal sociaal en financieel ten gronde gaan aan asiel en immigratiekosten. Duitsers hebben voor asiel al 20 miljard op tafel gelegd. Hun werkende bevolking is de dupe. “Wir schaffen dass”. Kijken of ze over x jaren nog zo roeptoeteren. Als islam de 15/20% gaat naderen.

    1. Gustaafff

     @anna, er wordt helemaal niemand beveiligd. In eerste instantie liet hij mensen met een greencard niet eens binnen – het meest achterlijke wat een president kan doen. Trump heeft alleen een aantal landen geselecteerd, die hij een ban heeft opgelegd. Maar zoiets werkt van geen kanten, want mensen kunnen altijd via het buitenland reizen en Egypte/Saoedi-Arabië hebben niet eens een ban. Trump heeft er in zijn eerste alweer een puinhoop van gemaakt; hij is roekeloos en niet in staat het land te leiden en/of te beveiligen.

 4. Wim

  Het gaat goed in de EU, Rusland handel weg. Engeland handel weg, USA handel weg. Griekenland op in storten enz.
  O ja we hebben Saoedi-Arabië nog, het land van de mensen rechten. Weet we nog met die sticker van Wilders, heel links met Timmermans voorop ging in katzwijm. Nu USA verwijten dat het wel de Moslims uit Saoedi-Arabië naar binnen mogen.

  Trump eröffnet Handelskrieg gegen Deutschland
  Veröffentlicht: 31.01.17 22:23 Uhr

  Die US-Regierung hat den Handelskrieg gegen Deutschland eröffnet. Zunächst setzt es harsche Worte – doch die Taten dürften bald folgen. Deutschland ist schlecht vorbereitet.

 5. Ome Ga

  Haha Grootkrulstaart is zoau 1984…
  en mag nu
  a). naar de kapper
  b). tandarts
  c). een aangewezen (niet zijn eigen!) psychiater, counselor en boekhouder,
  daarna een aangewezen cel voor 67 jaar detentie (tot 2084)
  d). 100.000 km beurt oftewel een volle week russische massagist,
  af te wisselen met verplicht bezoek en overnachting in Auschwitz

  De Kneus. Engerd!

  And TX so much dear Nigel; George Orwell knikt met zijn wijze anti-globalistische, anti (nationaal)socialistische linkse, anti-onverkozen-bureaucratische hoofd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.