Honderden 'kind-migranten' logen over hun leeftijd, zijn soms zelfs 29 jaar!

Geen categoriejan 06 2017, 14:00
In Europa vinden we het belangrijk dat kindasielzoekers veilig opgevangen worden. Helaas weten aspirant-immigranten dat ook. Het gevolg: ze liegen massaal over hun leeftijd.
Volgens nieuwe cijfers van de Britse overheid liegen asielzoekers massaal over hun leeftijd. Honderden zogenaamde vluchtelingen deden alsof ze kinderen waren terwijl ze vele jaren ouder waren. In één geval was één zo'n asielkind zelfs 29 jaar oud, wat hem niet eens bijna een kind maakt.
Controleurs van de Britse overheid kwamen tot de conclusie dat een groot aantal immigranten de verkeerde leeftijd opgaven en een serieus gevaar hadden kunnen vormen voor middelbare scholieren en jonge studenten als de autoriteiten hun leeftijd niet gecheckt hadden. Lokale autoriteiten voerden in de periode 2015-2016 2,028 onderzoeken uit. In 465 gevallen bleek de zogenaamde vluchteling over zijn of haar leeftijd gelogen te hebben. Dat is dus in bijna één op vier gevallen. Het meest extreme geval was een man die twee keer zo oud bleek te zijn als hij beweerde.
Twee keer!
In Hillingdon, West London, werd een man aangetroffen die 25 jaar oud was maar zijn leeftijd als 15 jaar had opgegeven. Een andere 25-jarige man beweerde dat hij 17 jaar oud was. In sommige gemeenten kwamen onderzoekers tot de conclusie dat bijna alle zogenaamde minderjarigen in feite volwassen waren.
De afgelopen jaren is het aantal 'minderjarige asielzoekers' verdriedubbeld in groot-Brittannië. In 2012 kwamen er 1,125 kind-immigranten naar het Verenigd Koninkrijk, maar in 2016 waren dat er al 3,253. De kans is groot dat deze trend zich verder doorzet in 2017, waarbij dus opgemerkt moet worden dat een groot deel van deze zogenaamde kinderen al jarenlang volwassen is.
Het bewijst maar weer eens dat een opengrenzenbeleid nagenoeg suïcidaal is. Iedere aspirant-immigrant moet goed gecontroleerd worden. Als dat niet gebeurt komen namelijk heel veel onwenselijke mensen Europa binnen -- en dat zullen we uiteindelijk allemaal moeten bekopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten