Hypocriete Tunahan Kuzu (DENK) klaagt dat PvdA zijn verkiezingsposter steelt, deed dat zelf met de PVV

Geen categoriejan 19 2017, 11:00
Tunahan Kuzu, de leide rvan de Nederlandse afdeling van de Turkse AKP van Recep Tayyip Erdogan, heeft overduidelijk een enorme plaat voor zijn kop.
We zullen maar niets zeggen over het hoge criminaliteitscijfer onder allochtonen en vervolgens de link leggen met DENK, dat de verkiezingsposter van de PVV feitelijk gewoon gejat heeft. Kijk maar naar de twee posters en zoek vooral de verschillen:
Screen Shot 2017-01-19 at 11.03.44
Pure diefstal, natuurlijk, maar hé, een kniesoor die daarover klaagt. Zoals ze dan zeggen: all is fair in love and war, en ja, politiek is oorlog.
Hilarisch genoeg klaagt Kuzu vervolgens wel steen en been dat de PvdA zich heeft laten 'inspireren' door DENK's slogan:
Idioter dan dat wordt het natuurlijk niet. DENK jat de verkiezingsposter van de PVV, maakt vervolgens een woordgrapje, maar schreeuwt daarna moord en brand omdat de PvdA dat nog eens dunnetjes over doet en DENK dus eigenlijk een koekje van eigen deeg geeft.
Triest? Jazeker, maar dit is helaas hoe DENK al tijden rolt. De Nederturken van die partij (en hun paar Marokkaanse én Nederlandse bondgenoten) hebben namelijk maar één mogelijke strategie om nog een paar zeteltjes in handen te houden in de Tweede Kamer: de PvdA belachelijk maken en de PVV wegzetten als een stel racistische fascisten. Voor de rest heeft de partij helemaal niets om mee te werken.
Overigens is het nogal vermakelijk dat Kuzu de PvdA stelselmatig belachelijk maakt terwijl zijn hobbyclubje het volgens de peilingen vele malen slechter doet dan de sociaaldemocraten. Als de PvdA een club van, voor en door losers is geldt dat al helemaal voor het volstrekt irrelevante DENK.
Of is het ook racistisch om dat feit te benoemen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten