Islamiserend DENK vlogt gevaarlijk door: we willen een "humaan" vluchtelingenbeleid!

Geen categoriejan 20 2017, 16:00
En met "humaan" bedoelen ze eigenlijk een levensgevaarlijk opendeurenbeleid dat ertoe moet leiden dat de islamisering van Nederland in een nóg sneller tempo zal doorzetten.
Een dag is eigenlijk geen echte dag als DENK niet met een belachelijk voorstel komt in een nieuwe vlog. Hoewel dat belachelijke ook relatief is: het klinkt belachelijk voor ons, maar er zit een uitgebreid uitgewerkte strategie achter die Nederland fundamenteel moet veranderen. En dat kan de DENK-imams niet snel genoeg gaan, dus is een beetje hulp van buiten altijd welkom.
Hoe doe je dat dan? Simpel: je nodigt gewoon nóg een enorme groep zogenaamde 'vluchtelingen' uit om van Nederland hun nieuwe thuis te maken! Deze keer is het aan Farid Azarkan om weer eens een destructief plan uit te rollen, en dat doet hij zonder doekjes er omheen te winden. Het begint op zich nog redelijk, met een cliché-oproep dat het vluchtelingendrama vooral een drama voor de vluchteling is, en dat wij niet zomaar kunnen toekijken. Nou Azarkan, die zogenaamd solidaire woorden had je ons kunnen besparen: daar zal niemand het mee oneens zijn. Daarna gaat het echter snel bergafwaarts als hij uitlegt op welke suïcidale manier Nederland dan wel zou moeten helpen. Ze moeten hier maar heen komen, en Nederland moet zich maar over hen gaan ontfermen, alsmede andere Europese landen.
Dat is al een walgelijke gedachte - die mensen help je namelijk veel beter door ze in hun eigen regio een veilig thuis te geven - maar wat daarna volgt legt al helemaal de ware aard van DENK bloot. Je zou namelijk denken dat het uitgangspunt van vluchtelingenopvang tijdelijkheid, maar daar moet Azarkan absoluut niets van weten. Ze moeten "meteen aan het werk kunnen", een opleiding kunnen volgen en natuurlijk - geheel op onze kosten! - een woning aangeboden krijgen. Ze moeten meteen hier wortels krijgen, is het devies in deze vlog. En daarmee wordt dat eerdere uitgangspunt fundamenteel ondermijnd, want hoe kun je nou over een paar jaar nog die mensen 'humaan' uitzetten als ze hier alles al hebben? Dat maakt alles vele malen moeilijker, en dat is natuurlijk precies het idee: DENK wil namelijk helemaal niet dat die mensen weggaan, maar dat zij hier, inclusief hun gedachtengoed, voor eeuwig blijven.
Het erge is dat de praktijk aan hun kant staat: dat is wat er op dit moment op grote schaal gebeurt. En reken er maar op dat dat na 15 maart nog veel erger gaat worden, als deze levensgevaarlijke partij dan ook maar met één zetel aan de haal gaat. De keuze is aan ons.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten