Islamitische migranten planden aanrandingen om te bewijzen dat Duitsers 'hun vrouwen niet kunnen beschermen'

Geen categoriejan 05 2017, 13:00
Tijdens Oud en Nieuw van 2015 viel een groep van ongeveer duizende islamitische mannen vrouwen aan in Duitsland. In diverse steden werden de arme Duitse vrouwen aangerand, geïntimideerd, bedreigd en verkracht.
Lange tijd werd ervan uitgegaan dat de seksrellen min of meer 'spontaan' tot stand waren gekomen. Uit een nieuwe documentaire blijkt dat dit absoluut niet zo is. Het was van tevoren gepland, wat al erg genoeg is, en de 'immigranten' hadden zelfs een duidelijke boodschap in gedachten voor het Duitse volk: 'Jullie kunnen je vrouwen niet eens beschermen.'
In de documentaire zegt hoogleraar en historicus Jörg Baberowski dat uit het onderzoek blijkt dat het een geplande massa-aanval was. De lokatie was zelfs bewust uitgekozen om voor zoveel mogelijk ophef en angst te zorgen.
De aanvallen schokten de Duitse politie zo erg dat ze machteloos toekeken hoe Duitse vrouwen aangerand werden. De immigranten hadden briefjes bij zich met daarop intimiderende teksten in het Duits. Op die manier konden ze de vrouwen in hun eigen taal bedreigen, gewoon zodat er geen misverstand over kon bestaan wat er zou gebeuren als ze zich waagden te verzetten.
De hoogleraar voegt daar aan toe dat de voornamelijk 'Noord-Afrikaanse immigranten' een duidelijke boodschap hadden voor onze oosterburen: "Jullie kunnen je eigen vrouwen niet beschermen."
Vrouwenactiviste Alice Schwarzer legt uit in de documentaire dat de aanrandingen al om zes uur 's avonds begonnen. Ongelooflijk genoeg greep de politie niet in. Daardoor werden de immigranten nog agressiever, ze zagen dat namelijk als zwakte. Zoals een andere expert zegt: "In hun eigen land hadden de vaders van de vrouwen de daders gedood." In Duitsland keek de politie echter passief toe.
Schwarzer voegt daar aan toe dat de aanvallen ook bedoeld waren om Duitse vrouwen duidelijk te maken dat "'die sletten' niet 's nachts op stap mogen."
Met andere woorden, dat ze zich maar beter aan de sharia kunnen houden (lekker opgesloten zitten in je huis als vrouw) of anders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten