Lekker voor ‘m! Tuigvlogger springt van het dak richting het zwembad, maar mist en valt er naast

Het is eens tijd dat het afgelopen is met deze lompe vloggers en hun nog lompere capriolen. Hopelijk leren “8Booth” en al z’n collega’s hier eindelijk eens wat van.

2016 was het jaar van de tuigvloggers, en ook in 2017 timmeert dit speciale soort non-valeurs weer hard aan de weg. Ditmaal denkt YouTube-vlogger 8Booth dat het een verstandig idee is om vanaf het dak van een huis in een zwembad te springen. Wat de jongen ermee probeert te bewijzen of te bereiken is me een raadsel, maar dat is het me eigenlijk altijd als zo’n paljas met een camera het idee opvat om zichzelf op YouTube te krijgen.

Maar van het dak in het zwembad springen klinkt wél aardig, toch? Nou, niet echt dus. En daar komt 8Booth dus ook achter als hij springt… en mist. En vervolgens met z’n giechel op de stenen vloer naast het ruime sop belandt.

Na afloop was dit wat er overbleef van de “stoere” tuigvlogger:

23655unilad-imageoptim-pool

Laten we zeggen: ik hoop dat deze domme jongen wat geleerd heeft van z’n idiote actie. En laten we hopen dat alle rappers Boef, alle Ismail Ilguns, en alle andere sterren van de ‘vlog scene’ wat leren van deze ongelofelijke stommiteiten. Misschien wordt het zelfs wel eens een keer tijd dat deze jongens eens een écht vak gaan leren, maar dat zal vermoedelijk wel weer teveel gevraagd zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. van Urk

  Auch!

 2. Noodluik

  Darwin Award Winner

 3. Janalb

  Tja, wat moet ik hier mee ?
  Domme eikel, that’s it.

 4. toetssteen

  Beetje te veel gesnoven?

  1. Donald Troef

   Daar hebben we onze notoire dronkenlap weer.

   De pot en de ketel.

   Hilarisch.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.