Moedige gemeente Bunschoten-Spakenburg gaat aso-Polen die zich misdragen uit hun huis zetten

Geen categoriejan 04 2017, 12:00
Als je naar Nederland komt om te werken moet je dat ook doen. Als je je vervolgens stelsematig misdraagt past er maar één oplossing: ga maar terug naar je eigen land, voor jou genoeg anderen.
Dat zegt ik niet alleen, de gemeente Bunschoten-Spakenburg vindt dat ook. Burgemeester Melis van de Groep heeft namelijk helemaal genoeg van aso-Polen die hele wijken op stelten zetten omdat ze zich weigeren te gedragen:

De gemeente Bunschoten-Spakenburg doet een nieuwe noodgreep om Poolse arbeidsmigranten in het gareel te houden. Polen die zich misdragen, verliezen hun huis en riskeren ontslag.

De incidenten volgden zich in zo’n hoog tempo op in Bunschoten-Spakenburg dat het reces zelfs werd onderbroken om over de prangende kwestie te praten.

Na het spoedberaad ging de burgemeester in gesprek met verschillende uitzendbureaus met het doel om een convenant af te sluiten. Ze legt uit:

"Als wij een melding binnen krijgen van een incident waarbij de openbare orde wordt verstoord door een arbeidsmigrant, zullen wij de huisvester – dat is vaak het uitzendbureau – in kennis stellen. Je bent hier gekomen om te werken. Als je in je vrije tijd dingen doet die ons niet bevallen, dan nemen we voor jou een ander. Dat is wat het uitzendbureau volgens het convenant gaat doen."

Beter laat dan nooit natuurlijk, maar deze maatregelen hadden al veel eerder genomen moeten worden. Polen zorgen namelijk voor bijzonder veel overlast in deze gemeente. Zo zijn ze vaak betrokken bij vechtpartijen, zorgen ze stelselmatig voor overlast, en plegen ze op grote schaal diefstal. Dat is al erg genoeg, maar het wordt nog erger: ze waren namelijk ook betrokken bij twee steekpartijen, een gevecht waarbij iemand zwaargewond raakte, en een schietpartij. Oh, en dan is er ook nog het "akkevietje" waarbij drie Polen een vierde Pool met kokend water overgoten en hem vervolgens martelden met een heetstrijkijzer.
Lekker he, zulke 'cultuurverrijkers'?
Het bewijst maar weer eens dat het Grote Europese Project, waarin Europa in één groot land veranderd wordt en waarin grenzen niet meer bestaan, een scenario regelrecht afkomstig uit de hel is. Nederland moet dit soort randfiguren gewoon kunnen weren. Ze hebben het recht niet om zich overal te vestigen waar ze willen en zich daar vervolgens ongelooflijk te misdragen.
Deze mensen zijn het probleem van Polen, niet van ons. Wat er nu in Bunschoten-Spakenburg gebeurt is een stap in de goede richting, maar het is nog lang niet genoeg. Uiteindelijk moeten dit soort aso-Polen gewoon uitgezet worden en een levenslang inreisverbod in ons land krijgen. En dat kan alleen door de EU op te heffen en onze eigen nationale grenzen weer te bewaken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten