Nivellerend DENK toont zich weer lekker (s)links: 'rijke mensen verdienen geen kinderbijslag!'

Geen categoriejan 21 2017, 17:00
"De sterkste schouders moeten de zwaarste lasten dragen", en meer van dat soort ongein.
Met het rap naderen van de verkiezingen van 15 maart, lichten de Nederlandslopende DENK'ers nog graag wat van hun standpunten toe in, hoe kan het ook anders, hun vlogs. Deze keer is het aan de kinderbijslag om eens fijn te worden aangepakt door het propagandakanaal, en het voorstel ter 'verbetering' is dan ook weer lekker links van aard: maak de bijslag inkomensafhankelijk, en zorg ervoor dat mensen die gewoon werken voor hun geld er geen cent meer van zullen terugzien. Want hé, mensen met geld hebben al geld en moeten het allemaal maar zelf uitzoeken, toch? Oh, en verhoog het bedrag nog wel eventjes voor de mensen die het nog wél krijgen dan:
En dat allemaal terwijl de kinderbijslag juist één van de weinige overheidssubsidies is die wél een nuttig doel dienen. Ja, dat is heel erg zeldzaam, maar ze bestaan. Als Nederland één groot probleem heeft, dan is het wel het lage geboortecijfer dat ervoor zorgt dat Nederland steeds grijzer wordt, met alle rampzalige gevolgen voor onze verzorgingsstaat vandien. Zelfs met de bijstand is het niet om over naar huis te schrijven, maar zonder die bijstand zouden we al helemaal geen stimulans meer hebben om Nederland te verleiden tot, nouja, het opkrikken van de bevolking.
Wat dat betreft is DENK natuurlijk heel taktisch bezig: het gros van de aanhang van deze AK-partij-dependance zit immers op de onderste trede van de maatschappelijke ladder, en zal dan ook het meeste profiteren van dit wanvoorstel. Dat betekent niet alleen een verhoogde natuurlijk aanwas aan DENK-stemmers - en een verlaagde van veel andere, degelijkere partijen - maar ook van zekere mensen 'met een migratieachtergrond'. En laat dat nou nét de groep zijn die ervoor moeten zorgen dat Nederland in rap tempo gaat islamiseren! Toeval? Natuurlijk niet. Dit is een ontzettend doordachte actie van sultan Kuzu en zijn gevolg, en het erge is dat het nog best gehoor zal kunnen krijgen ook. Nivellering is immers een heilig woord in Nederland, en genoeg partijen grijpen elke kans met beide handen aan om dat in elk onderdeel van onze samenleving door te voeren.
Het enige juiste voor iedereen die dat niét ziet zitten is dan ook om ze die kans nooit te bieden, en dat is nou precies waarvoor de verkiezingen in maart een uitstekend middel zijn. Need I say more?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten