Opperkansenparel Abou Jahjah vindt de terreuraanslag op Israëlische soldaten geweldig: “Free Palestine!”

Kijk, de zogenaamde intellectuele moslim-Belg Abou Jahjah heeft ook een mening over de terroristische aanslag op soldaten in Israël gisteren. Een ronduit walgelijke en afschuwelijke mening, natuurlijk.

Een afschuwelijke terreuraanslag heeft gisteren plaatsgevonden in de Israëlische hoofdstad Jeruzalem. Terwijl enkele jonge soldaten (in de leeftijd van 20 t/m 22) op de bus stonden te wachten, werden zij doodgereden door een zieke Palestijnse terrorist in een vrachtwagen. De gruwelijke beelden zie je hier.

Maar hoe meer Israëlische doden er vallen, hoe beter dat is. Tenminste, als je naam Abou Jahjah luidt. Deze Belgische professionele jodenhater vond het geen terroristische aanslag, maar een prachtige daad van ‘verzet’:

jahjahdehaatzaaier

By any means necessary! Oftewel: op alle nodige manieren. Het doden van drie jonge dienstplichtigen bij een bushalte is daar dus kennelijk Een positie die hij even later verduidelijkte, door in zijn gemankeerde Engels uit te leggen dat hij toch echt gelijk heeft met zijn macabare gejuich voor vier dode Israëli’s:

“Een aanval op bezettings SOLDATEN in bezet gebied is geen terrorisme! Het is een daad van Verzet.”

Volgens de knettergekke Jahjah zou zo’n moordlustige aanslag zelfs worden goedgekeurd door het “intetnationale” (sic!) recht.

Overigens hoeft niemand verbaasd te zijn dat Abou Jahjah dit roept. Deze mening is bijzonder consistent met het terrorisme-verheerlijkende gedachtengoed dat de Vlaams-Libaneze haatzaaier al jaren aanhangt.

De fout die naïeve linkse mensen (van de bazen van uitgeverij De Bezige Bij tot en met de redactie van Zomergasten) gemaakt hebben, is dat jarenlang bedekken met de mantel der liefde. Hem belonen met aandacht, mooie boekendeals en columns bij dagbladen. Abou Jahjah is gigantisch gepamperd door linkse mensen die in hem een soort ideale vertegenwoordiger van de allochtone gemeenschap zagen. De deugende voorbeeldmoslim die een spreekbuis kon zijn voor de snelstgroeiende godsdienst van West-Europa!

Of Jahjah nu ook echt een spreekbuis is kan ik niet beoordelen. Wel kan ik vaststellen dat de deugende goegemeente bij onze zuiderburen nu pas merkt wat voor een monster zij hebben geschapen. Iemand die nu alle aandacht die hij krijgt gebruikt om het applaudiseren voor het vermoorden van Joden een salonfähige mening te maken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. unitokkie

  Dat opent nieuwe wegen aangezien ik inmiddels ook in bezet gebied woon. Genaamd Bos en Lommer. Ik heb alleen geen vrachtauto

 2. Gustaafff

  Die vent is knettergek.

  1. Leonidas

   ja, jij hebt daar tenslotte hier op de side

   het meeste verstand van ,

   vergeet je tabletjes niet,

   lekker rustig he Beuk ??

   zo lekker in je eentje, beetje hier een kreet gooien

   en wachten op iemand die reageert , !!

   whahahahahaha

   het is klaar met jullie beste loserrrrrt

  2. Noodluik

   Jij woont in de rustige Bible Belt Guus. Dus je hebt geen flauw notie van het leven in Gaza Bos en Lommer. Bek houden dus svp.

   1. Gustaafff

    Noodlijm is er blijkbaar van overtuigd dat hij mijn woonplaats kent. Sorry, houtnood, vandaag niets te sneren. Ik heb namelijk jaren tussen een bende criminele antillianen gepest en we werden als “blanken” compleet weggetreiterd. En ja, ik heb een inbreker in mijn schuur betrapt, de politie met getrokken pistolen zien staan en ging amper naar buiten.

    Dus kom alsjeblieft niet aan met je: je weet niet hoe het is. Echt, daar word ik kotsmisselijk van.

    1. Leonidas

     hoezo ?
     woonde janalb bij jou in de straat dan

     whahahahahaa
     ga toch lekker naar bed johhh, zo moederziel alleen

     en niemand die reageert ,

     dooeii

    2. Noodluik

     Ik ben altijd blij als ik je kotsmisselijk kan maken Guus. Niets te danken.

     Uit je beschrijving lijkt het wel of je in Amsterdam woont, net zoals Beukman. Hee, dat is toevallig!

     Hoe kan het dat je na al die prachtige multiculturele ervaringen nog steeds zo policor reageert? Ik vind dat tamelijk droevig, eerlijk gezegd. Vind je het fijn als er over je heen gelopen wordt? Kan natuurlijk, daar zal ik geen oordeel over vellen: ieder zijn meug.

     1. Gustaafff

      @Noodluik, als er aangeboden wordt mensen in kampen op te sluiten, zal ik op politiek-correcte wijze reageren. Of als het om Syriërs gaat, zal ik ook op politiek-correcte wijze reageren. Criminele asielzoeker – uit veilige landen – vlieg ik desnoods zelf nog het land uit.

   2. Gustaafff

    Gepest = gewoond.

 3. Ni28

  Van deze soort moeten wij dus minder hebben, liefst geen een. Verheerlijken van moorden is hier niet strafbaar. Minder roepen wel.

 4. kapitein

  Je kan er een wedje opzetten als je zegt dat je dit … onder een truck “Wenst”, er direct een aanklacht voor haatzaaien aan de deur bezorgd word. Dan wel. Zieke bende.

 5. Peter Selie

  Palestijnen: Welkom in de wereld van het door het Westen gefinancierde terrorisme

  Het doden van Joden is uitgegroeid tot een winstgevende business. Palestijnen die erover denken een terreuraanval te lanceren tegen Joden, kunnen er zeker van zijn dat hun welzijn en dat van hun gezin is gewaarborgd, terwijl zij in de Israëlische gevangenis zitten. Hier is hoe het werkt:

  De regering van de door het Westen gefinancierde Palestijnse Autoriteit (PA) betaalt via haar verschillende instellingen, een maandsalaris en verschillende financiële voordelen uit aan gevangen Palestijnse terroristen en hun gezinnen. Na hun vrijlating blijven ze verdere financiële steun ontvangen, en krijgen de hoogste prioriteit als het gaat om werkgelegenheid in de publieke sector. Hun kansen op het krijgen van een baan bij de PA-regering zijn veel hoger dan van degenen die naar de Universiteit gingen, want door het uitvoeren van een aanval op de Joden zijn ze helden, en hebben ze recht op een superieure baan en salaris.

  Voor de goede orde, deze mensen zijn niet gevangen gezet voor het rijden door een rood licht. De meesten van hen zitten achter de tralies omdat zij het brein waren in de zelfmoordaanslagen en andere terroristische aanslagen waarin honderden onschuldige burgers zijn gedood en verminkt tijdens het afgelopen decennia. In de VS zouden deze veroordeelde Palestijnse terroristen zijn veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf zonder de mogelijkheid van een voorwaardelijke vrijlating, of tot de doodstraf. Wat zij zeker niet zouden ontvangen, zijn de voorrechten die hun worden aangeboden door Abbas en de PA-leiding. Lees verder >>>> https://nl.gatestoneinstitute.org/9737/westen-gefinancierde-terrorisme

 6. nienke

  Dit is een levensgevaarlijke gek die al jaren in Belgie z’n gang kan gaan.
  Diep en diep triest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.