Politie hield Keulen aanrandingen-vrij tijdens oud-en-nieuw, maar volgens linkse politici was dat ‘racistisch’

Gaan we weer!

Nieuwjaarsnacht in de Duitse stad Keulen verliep precies een jaar geleden rampzalig. Georganiseerde groepen Noord-Afrikanen randden op grote schaal vrouwen aan, en verkrachtten ze hier en daar zelfs. Het was één grote onvrijwillige intimiteitenpartij, en dat deed destijds ook de nodige stof opwaaien.

Dit jaar heeft de Keulse politie dat anders aangepakt: geen maatregel werd te gek verklaard om te garanderen dat Keulse vrouwen gewoon in alle vrijheid 2017 konden inluiden. De systematische aanpak hielp: het bleef rustig, en Keulen kon op een vreedzame wijze het nieuwe jaar inluiden. Het aantal meldingen van ongewenste seksuele intimiteiten ging omlaag van meer dan 1600 in 2016, naar slechts 10 dit jaar. Een spectaculaire daling waar de Keulse politie trots op mag zijn!

Maar dat was dan weer tegen het zere been van andere mensen. De politie in Keulen had namelijk aan racial profiling gedaan, en dat is natuurlijk heel erg verboden!

“De politiechef van Keulen ontkent dat zijn agenten een bepaalde bevolkingsgroep viseerden en zich zo bezondigden aan “racistisch profileren” tijdens oudejaarsavond. Toen hield de politie in de Duitse stad honderden jongemannen van Noord-Afrikaanse origine tegen om te controleren. Volgens de politie vormden de betrokken jongeren wel degelijk een risico voor de veiligheid.

De politie van de Duitse stad liet trouwens op oudejaarsavond zelf via Twitter weten dat ze groepen Noord-Afrikaanse jongeren extra gecontroleerd hadden, en de politie gebruikte daarvoor de term “Nafri”, een kort woordje dat Noord-Afrikanen moet beschrijven. “Compleet onaanvaardbaar”, reageerde onder anderen Simone Peter, topman van de groene oppositiepartij.”

Dit is toch gewoon te triest voor woorden? De politie doet hun werk op de beste manier die ze kunnen verzinnen, maar volgens Simone Peter van Die Grünen is het allemaal weer “onaanvaardbaar” dat het gebeurt. Heeft hij dan liever dat er duizenden vrouwen worden aangerand, soms? Die gast moet echt z’n prioriteiten op een rijtje krijgen.

Wat een mafklapper, joh. Gelukkig trekt de politie zich niets van deze wereldvreemde kerel aan en nemen ze geen millimeter afstand van het gevoerde (en succesvolle) beleid. Mooi. Ga dus vooral zo door, Keulse helden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Wachteres

  RACISTISCH? Hé, ik dacht al, Simon kan dit scheldwoord niet van zichzelf hebben.

  Geheel en al politiekcorrect dus. In heel Europa wordt dat woord gebruikt om andersdenkenden het zwijgen op te leggen.

  De politiekcorrecten hebben liever dat er duizenden autochtone vrouwen worden verkracht, dan dat er één van die seksueel overactieve mannen zou worden gekwetst.

  We willen niet de kans lopen dat we racist worden genoemd, toch?

 2. Guppie

  Had geen andere, kortzichtige, reactie van de linkerkant verwacht.
  Sneu maar zo zijn zoveel reacties van de linkse kerk.

 3. jennifer

  Genug zeggen die Duitsers en zijn de linkse politici met hun politiek gezwets inmiddels kotszat. Het zal er in Duitsland hard aan toe gaan als de burgers in opstand komen tegen de politiek in Duitsland. Er zijn inmiddels steden die al overgenomen zijn door de import in Duitsland, waar geen politieman of vrouw zich nog durft te laten zien. Om Duitsland gezuiverd te krijgen van dit allemaal wat de politiek mogelijk gemaakt heeft in Duitsland, zal men het leger en marine nodig hebben.

 4. Donald Troef

  Wachteres maakte ook geen bezwaar toen hier meerdere malen werd voorgesteld alle Nederlandse moslims in concentratiekampen op te sluiten, dus tegen etnisch profileren vallen van haar kant uiteraard ook geen bezwaren te verwachten.

  De nazi’s leven onder ons, dat is de harde realiteit.

  1. Wim

   Dus eigenlijk zeg je omdat dat hier staat dat de DSS gelijk is aan de Der Stürmer
   Lekker voor de redactie van DDS.

  2. Wachteres

   En Simon reageert altijd als de islam terecht slecht in het nieuws komt. Niet dus

   Dag Simon, alles goed met je? Ik heb het weer gehad met je ordinair gescheld naar iedereen die het niet met je eens is. Hypocriet mannetje.

   1. Wachteres

    Nee, daar houdt Simon Droeflot niet van, @Toets

    1. toetssteen

     @Wachteres
     Ik weet, maar ik hoop met feiten DDS toch overeind te houden.

  3. Wachteres

   O ja, racisten en nazi’s. Die was ik vergeten. Dom van mij.

 5. van Urk

  Zo zie je dat links correct met hun onderbuikgevoelens alleen maar een verwarde chaos veroorzaakt in onze samenleving terwijl de chauvinistische manier beter werkt voor meer orde, stabiliteit en rust op straat.

 6. Mar

  @Tim

  Simone Peter is een vrouw.

  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Simone_Peter

  1. cmsuijkerbuijk

   Dat krijg je met die “gender-gelijkheid”! Men raakt in totale verwarring……….!

 7. Paul

  Ethnic profiling matters

 8. Gustaafff

  De politie zal vast ook hebben uitgekeken naar roomblanke Duiters met gekke ideeën. Dit lijkt me geen racial profiling.

 9. Vabis

  Etnisch profileren blijkt te werken, dus moet men daar meer gebruik van maken, maar dit wisten wel nadenkende mensen natuurlijk al lang.

 10. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=Ah_f6NvdWJY

  Böller lassen Auto explodieren – Silvester in Berlin

  1. Wachteres

   https://www.youtube.com/watch?v=v-12FESf9t4

   Silvester 2017 Berlin-Wedding – KRIEGSGEBIET | NYE War Zone in Berlin

   Oorlog in Berlijn

  2. Wachteres

   Straatterreur in Berlin-Neukölln

   In het Berlijnse stadsdeel Neukölln bliezen chaoten een kleine personenauto met vuurwerk op. Een ooggetuige schetst tegenover “Bild” hoe een groep van 20 tot 30 “jonge mannen” een rode Chevrolet de straat op duwden, hem vernielden en de ramen insloegen. Daarna gooiden ze handenvol zwaar vuurwerk naar binnen. De auto ging in vlammen op.

   “Het was gewoon heftig. Zoiets heb ik tot nu toe niet meegemaakt. Die zijn compleet doorgedraaid, kwamen zeer agressief over.” (ooggetuige)

   Ook in de zijstraat zou hij ongeveer 50 rel schoppende personen hebben gezien, aldus de getuige, die de taferelen met zijn telefoon opnam.

   “Dat alles deed me aan oorlog denken. Ook omdat de groep een brandweerman met een alarmpistool bedreigd heeft.” (ooggetuige)

   “De auto brandde volledig uit”, aldus een woordvoerster van de politie. Kort na 01.00 uur werden twee “jonge mannen” (19, 20) gearresteerd. Volgens “Bild” zou het om de hoofddaders kunnen gaan. [Vert. E.J.Bron]

 11. Ruud562

  DT “……. De nazi’s leven onder ons, dat is de harde realiteit.”

  Inderdaad DT, inderdaad! Ze worden tot op heden met duizenden te gelijk hier toegelaten en dat al jaren lang!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.