Prachtig! Walgelijke Algerijnse aanrandmigrant in de val gelokt door 13-jarig meisje na oliedomme actie

Geen categoriejan 12 2017, 19:00
Een viespeuk van een kansenparel heeft zich aardig in de vingers gesneden toen hij een 13-jarig meisje probeerde aanrandde maar vervolgens in een cel belandde door een uiterst domme fout.
Het leek een normale middag voor een 13-jarige bewoonster van Wolfsburg toen ze bij het station van de Duitse stad op een stel vriendinnen stond te wachten. In plaats van haar vriendinnen verscheen echter een boom van een kerel - maar liefst twee meter lang zou hij zijn geweest - die haar meesleurde naar een donker hoekje. Hij begon haar te betasten en probeerde haar te kussen, maar wonder boven wonder wist ze hem waarschijnlijk een rake trap te verkopen en het op een rennen te zetten. Hij rende nog achter haar aan, maar gelukkig wist hij haar niet meer bij te benen, waarna ze veilig thuiskwam.
Daarbij maakt de aanrander echter een wel erg stomme fout: hij riep het meisje na dat hij haar de volgende dag om drie uur op dezelfde plek zou opwachten. De rest van het verhaal is een stuk aangenamer. De dag daarop kwam het meisje inderdaad weer langs het station, waar de enorme kerel op haar stond te wachten. Waar hij echter niet op had gerekend is dat zij deze keer twee agenten had meegenomen, die de viespeuk meteen in de boeien wisten te slaan. Geweldig!
Bij het opstellen van een rapport over de man bleek er - hoe kan het ook anders - weer eens sprake te zijn van de usual suspect. De kindergrijper bleek niemand minder dan een 34-jarige Algerijn die hier als asielzoeker naartoe was gekomen. Goh, klinkt dat niet een beetje bekend in de oren? Ongetwijfeld, want veel te veel van dit soort types weten door onze door-en-door lekke buitengrenzenbewaking in grote getalen onze landen te bereiken, en door ons slappe asielbeleid mogen ze hier vaak nog blijven ook, veelal omdat we het lef niet hebben om herkomstlanden die hen niet terug willen nemen niet een keer stevig aan te pakken.
En daarmee eindigt dit verhaal met een wat triestere noot: hoe groot is de kans dat deze vrouwenbetaster wél zo snel mogelijk op weg naar Algerije gaat? Op het moment vrij klein, maar het is nog niet te laat om eindelijk eens werk te maken van een degelijk, doortastend asielbeleid. Ik zeg dus: raus met die man en al zijn vrienden, en een medaille voor bewezen moed voor dit dappere meisje!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten