PVV-Kamerlid Martin Bosma haalt keihard uit naar 'feministen': van 'baas in eigen buik' naar 'Allahoe Akbar'

Geen categoriejan 23 2017, 13:00
Moderne Westerse feministen zijn helemaal van het padje. Ze demonstreren tegen een man als Donald Trump maar roepen heel hard 'Allahoe Akbar.' Dit terwijl vrouwen juist in de meeste islamitische landen zwaar onderdrukt worden.
Ik heb het he-le-maal gehad met die achterlijke vrouwelijke gladiolen die zich moderne 'feministen' noemen. Je weet wel, van die viswijven die te pas en te onpas roepen dat ze opkomen voor 'vrouwenrechten,' maar die ondertussen heulen met fundamentalistische moslims. Eigenlijk zegt deze video uit Berlijn alles over dit soort types:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/823445466499137536_VbGmhbqHPow6tCvo.mp4"][/video]
Daar zie je dus zogenaamde feministen tegen Trump demonstreren. Die zou namelijk vrouwonvriendelijk zijn. Vervolgens komt er één of andere politiekcorrecte gek in beeld die heel hard "Allahoe akbar" zingt/gilt. Want vrouwen worden natuurlijk buitengewoon goed behandeld in de meeste islamitische landen, nietwaar? Kijk maar naar Iran, waar ze gedwongen worden om zich te bedekken voor ze naar buiten gaan. Of naar Saoedi-Arabië waar ze gestenigd kunnen worden als ze aangifte doen van verkrachting.
Ja, joh, daar is het echt véél beter vertoeven dan in het Amerika van Donald Trump. Want die heeft ooit een keer een vrouwonvriendelijke opmerking gemaakt, zie je, en dat is natuurlijk echt vre-se-lijk.
Gelukkig ben ik niet de enige die zich stoort aan dit soort nepfeministen. Zie hier een scherpe tweet van Martin Bosma, één van de belangrijkste Kamerleden van de PVV (die eigenlijk Kamervoorzitter had moeten worden, maar ja, dat werd hem niet gegund vanwege zijn partij-affiliatie):
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/823445466499137536
Dat is het precies. Moderne Westerse feministen zijn in een mum van tijd van 'baas in eigen buik' naar 'Allahoe Akbar' gegaan. En maar opscheppen dat ze zogenaamd héél belangrijk bezig zijn, en ver verheven zijn boven dat gewone (mannelijke) klootjesvolk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten