Racistisch DENK doet aan etnisch profileren: spreekt alleen allochtonen aan bij het flyeren

Gisteren was de grote invasie: mensen met DENK-mutsen en andere campagnekleding gingen in tal van Nederlandse steden de straat op om campagne te voeren voor de Turks-nationalistische partij, wat zal moeten leiden tot de eerste niet-geroofde DENK-Kamerzetels aankomende Tweede Kamerverkiezingen 2017. Maar de partij in actie ziend, blijkt pas hoe hypocriet die hele beweging is…

Het was geen prettig beeld gisteren. DENK – in essentie een Nederland-vijandige beweging – voerde campagne in een twintigtal Nederlandse steden voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. Vrees werd bewaarheid: de partij bleek dus over een breed en landelijk netwerk aan vrijwilligers te beschikken, die gecoördineerd actie kunnen ondernemen als mini-sultan Kuzu dat beveelt.

En net als hele de partij zelf, staan ook de campagnetechnieken van DENK bol van het zeer twijfelachtige gedrag. Zo beweert men namelijk er te zijn voor álle Nederlanders, ongeacht afkomst, geslacht, seksualiteit of leeftijd. Maar wat blijkt? DENK laat autochtone Nederlanders gewoon links liggen, en richt zich gewoon alleen op mensen met een ‘donker’ uiterlijk. Zo observeerde althans freelance journalist Sander van Lubeck in Alkmaar:

Etnisch profileren is dus wat de partij doet. Daar kunnen we natuurlijk om lachen: haha, dom DENK. Lekker hypocriet! Hihi. En uiteraard is het ook hilarisch, maar het is ook ontegenzeggelijk triest. Mensen vergelijken DENK altijd met de PVV, en noemen de partij dan de allochtone tegenhanger ervan.

Maar zulk massaal partijvertoon op één dag, gecombineerd met een beleid van alleen mensen met een bepaalde huidskleur een blik waardig gunnen… Nee, DENK is niet de allochtone PVV. DENK is de allochtone Nederlandse Volksunie, of wellicht zelfs een Nederturks PEGIDA.

Deze club onfrisse mensen heeft dus echt niets te zoeken in het Nederlandse parlement, en moet dan ook koste wat het kost verslagen worden in de campagne voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. Weg met dit clubje Nederlandershatende racisten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. HaZ

  Lijkt me niet meer dan logisch dat er alleen geflyerd wordt naar allochtonen. Wie wil er nu op z’n vrije zaterdag een stoot voor z’n kiezen van een autochtoon.

 2. Mars020

  Als je naar die domme koppen op de bovenstaande foto kijkt, weet je gelijk van welk niveau de aanhang is. Dat ze alleen maar allochtonen aanspreken in de grote steden is nogal logisch. Er zijn daar immers bijna geen autochtonen meer te vinden.

 3. Mars020

  Als je naar die domme koppen op de bovenstaande foto kijkt, weet je gelijk van welk niveau de aanhang is. Dat ze alleen maar allochtonen aanspreken in de grote steden is nogal logisch. Er zijn daar immers bijna geen autochtonen meer te vinden. Die achterlijke debielen flyeren ook alleen maar in schotel buurten.

 4. jennifer

  Tja als je terrorisme en haat uitdraging en racisme tegen de eigen Nederlandse burger hoog in het vaandel hebt staan ga je natuurlijk op deze niet Nederlandse club stemmen.

 5. Ni28

  DENK bedoeld dit te zeggen: Alle gekleurde mensen en vooral moslims, vorm een blok tegen de blanke overheerser. Wat denken de Nederlanders dat zij hier de dienst uit kunnen maken? Laat hun zich aan ons aanpassen!
  Wereld op zijn kop gesteund door linkse partijen en D66.

 6. unitokkie

  lijkt me niets mis mee ….voor de rest wil toch niemand iets te maken hebben met dat islam tuig. Ze zien toch niet in dat wij niet racistisch zijn maar juist zij. In dit land kunnen we weer helemaal opnieuw beginnen met acceptatie en emancipatie van bijv. homo´s…met de dag gaan we verder terug in de tijd door dat moslimtuig. Stem Geert

 7. Ruud562

  Tja Tim, het paard van Troje is binnengehaald! En dat paars is wellicht niet meer uit te bannen, net zoals als die zogenaamde asielzoekers die totaal geen recht hebben op verblijf hier! Dankzij het CDA, D66, PvdA, VVD, partijen die ons land meer dan een halve eeuw hebben geregeerd. Want deze Denk, de allochtonen- c.q. moslimpartij gaat heel veel stemmen winnen en krijgen we hier een situatie waarvoor wijlen Janmaat, Fortuin én momenteel Wilders wel ontelbare keren voor gewaarschuwd hebben. Maar ja, aangezien er velen al dan niet bewust nog steeds ziende blind en doof zijn, wacht ons vrije burgers niet veel goeds! Temeer kijkend naar uitlatingen van zo’n gesleesde Asscher, Buma, Klaver, en niet te vergeten onze permanente leugenaar c.q. volksverlakker Rutte met zijn partij!

 8. Ruud562

  paars=paard

 9. denktenk

  Als dat, op de foto, de “aanhang” van een hele stad is,
  dan kunnen ze met de aanhang van alle steden
  nog niet één zetel bij elkaar sprokkelen.

  Gewoon inleveren, die geroofde zetels.

 10. HaZ

  Ik heb die foto uitgeprint en in mijn schuur gehangen. Blijven de ratten en ander ongedierte ook weg…….
  Alhoewel, nu ik er over na denk………;-)

 11. tq1991

  Haha, hoezo? Bij de DDS zijn jullie toch OK met etnisch profileren? Of moet het alleen tegen allochtonen werken?

  1. Mars020

   tq1991, bemoei je met je eigen zaken. Ga lekker terug naar je nichterige vriendjes op Krapuul. Om mee te mogen praten met volwassenen, moet je eerst ff wat levenservaring opdoen.

   1. tq1991

    Als ik me met mijn eigen zaken moet bemoeien dan mag de DDS ook stoppen met deze onzin te schrijven over denk. En mag geheel politiek recht zich alleen nog met elkaar bezig houden.

 12. GroteTheo

  Vergelijk je nu Pegida met die gasten? Pegida Nederland is een rustige organisatie en ik kan het weten, ik ben er elke maand aanwezig…

  De politie is er dan ook niet om anderen tegen ons te beschermen, maar om ons tegen de linksen en islamfanatieken te beschermen….

  Overigens bemerk ik ook in die gesprekken met hen dat ze het met ons eens zijn, één gaf me zelfs aan om na zijn werkleven ook aan te willen sluiten.

  Ze zien en ervaren de problemen die vooral door moslim en getinte jongeren worden veroorzaakt, maar mogen er niet mee naar buiten komen.

  Ik heb ze bedankt, om het zelfs in zware omstandigheden rustig blijven, want menigmaal wordt het bloed onder hun nagels gekrabt….

 13. LieverKipsLeverworst

  Hoi tq1991. Wat betekent eigenlijk tq1991?

 14. NederNederlander

  Ik was totaal geen PVV fan, Maar naar alle Bedreigingen, Intimidatie, omdat Ik een andere mening deel en daar door als PVVer wordt uitgemaakt voor mijn mening.
  De vrijheid van meningsuiting is hierin de mond wordt gesnoerd, dan voor alles en vies wordt uitgemaakt, continu druppels olie op de kokende plaat gooien waardoor onze Moslim broeders er mee voor zorgt dat racisme wordt gevoed mijn tot inkeer gebracht heeft toch maar voor Wilders te gaan.
  Het word tijd dat er een flinke bezem door heel dat zooitje gaat!!
  Een Racist wordt niet geboren maar gemaakt en helaas ben Ik een van hun product die ze zelf geproduceerd hebben.
  Als je goed bij alle discussies bekijkt op Facebook dan zijn de negatieve reacties grotendeels van de moslim gemeenschap en dan nog zo grof mogelijk!!
  Dat noemen hun vrijheid van meningsuiting!!
  Zelfs Facebook doet hier aan mee om mensen die iets tegen deze mensen heeft om welke reden dan ook de mensen voor 30 dagen blokt als ze iets over moslims zeggen pure discriminatie van Facebook!!
  Het zal mijn dan ook niet verbazen dat het moslims zijn die bij Facebook werken die dit bewekstellen!!
  En ja ik weet dat is de jongeren gemeenschap die het nodig vinden om zo grof mogelijk mensen in discussies te beledigend en zo dat de goede moslims mensen hier van het slachtoffer van worden!!
  De jongeren zorgen hier voor dat er een oorlogje wordt uitgelokt.
  En dan nog durven stellen dat we alles over een kam scheren.
  Ze laten zelf zien dat ze lijnrecht tegen over de Nederlanders staan.
  En dan vinden ze het gek dat mensen zich zeer onveilig voelen.
  Want oei geef geen tegenspraak want de agressie rijst gelijk op.
  En wat is de Nederlandse bevolking toch racistisch en zouden geen tolerant volk.
  Nou ik geloof dat Nederland te tolerant is terwijl er continue olie op de kokende plaat word gegooid.
  Dat het lontje nog niet brand is zeer verwonderlijk maar vrees dat eendaags dat lontje begint vlam te vatten.

 15. DidiA

  Inderdaad: mutsen……

 16. Jroam

  Respect voor deze ene keer.
  Niet bagatelliseren, blijken ze toch een beetje verstandelijk niveau te hebben.
  Begrijpend dat hun zandbak fascisme niet bij iedereen goed valt.
  Met een beetje mazzel komen ze tot de ontdekking dat ze op de verkeerde plaats zijn,
  en rotten ze op naar hun beloofde zandbak, waar het normaal is je soortgenoten te besnuffelen.
  Waar ze hun schoentjes uitdoen, omdat anders de geurvreters hen de gassen ontnemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.