Racistjes van DENK-jongeren zijn weer bezig: verwijten Kamervoorzitter Arib ‘niet Marokkaans genoeg’ te zijn

De verkiezingscampagne staat op het punt los te barsten, dus tijd om jezelf van je meest racistische kant te laten zien! Althans: als je lid bent van het allochtone clubje DENK. Gisteren vond de jongerenafdeling van deze smoezelige partij het namelijk nog eens nodig om Kamervoorzitter Khadija Arib onder vuur te nemen. Zij zou namelijk haar afkomst verloochenen, of iets dergelijks.

Wie denkt dat Rutte’s “doe normaal”-brief een dieptepunt was in het campagnevoeren moet even kijken naar de Facebook-pagina van DENK-jongerenfiliaal OPPOSITIE. Daar wordt de aanval geopend op PvdA-Kamerlid en tevens voorzitter van de Tweede Kamer. Khadija Arib is rechts in beeld te zien, die van een DENK-medewerker links een baklava krijgt aangeboden. Voor alle duidelijkheid: dat is een lekkernij uit het Midden-Oosten. Maar Arib zou zogenaamd niet meer weten wat een baklava precies is:

De boodschap van DENK is natuurlijk dat Arib heel goed geïntegreerd is in Nederland (is dat iets om iemand mee aan te vallen?), en daardoor zelfs de meest iconische gerechten uit haar oorspronkelijke regio niet eens meer kan herkennen. Ze is – om het in racistische termen uit te drukken – een soort Bounty geworden: zwart van buiten, maar wit van binnen. Het stereotype van de allochtone ‘verrader’. Oftewel: een allochtoon die het ver geschopt heeft in de Nederlandse maatschappij en daardoor op dit soort racistische en jaloerse aanvallen kan rekenen.

DENK moet zich echt schamen, en echt nooit nooit nooit meer iets over racisme zeggen. Dit soort plaatjes die mensen vertellen wie ze zijn of wie ze zouden moeten zijn louter op grond van hun afkomst zijn zo’n beetje de meest racistische misbaksels die een mens op aarde maar kan produceren.

Laat mevrouw Arib dus gewoon zijn wie ze wil zijn. Zonder haar nu in een Marokkaans keurslijf te dwingen. Maar ja, peuter dat DENK maar eens aan het verstand. Kuzu en zijn gevolg erkennen immers alleen de klagende, zeurende en aanstellerige allochtoon ls ‘werkelijke’ Marokkaan of Turk. Vergeleken met die houding – ik zal het nogmaals zeggen – verbleekt ieder vermeend stukje racisme van Geert Wilders onmiddellijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Mar

  Grappig.
  DENK verwijt Arib niet Marokkaans genoeg te zijn en Wilders & co verwijten haar te Marokkaans te zijn.

  1. J.C.

   @Mar

   “DENK verwijt Arib niet Marokkaans genoeg te zijn en Wilders & co verwijten haar te Marokkaans te zijn”. Is niet grappig, want grote onzin. De PVV zal nooit iemand verwijten “te Marokkaans” te zijn.

   Deze grap van Mar, zegt heel veel over Mar. Net zo goed als de boodschap met deze foto van DENK van mw Arib (PvdA) en de boodschappenjongen van DENK meer zegt over DENK dan over mw. Arib.

   1. Mar

    Doe eens vertellen, J.C.

    *ik stem op geen enkele partij in maart

    1. jennifer

     Tja dat krijg je zulke domme antwoorden,als je niet beter weet toch.

 2. Ni28

  Dit is dus het typische denken van DENK en andere moslim jongeren. Niet dat zij een voorbeeld nemen van Arib die ondanks de twee passpoorten geïntegreerd genoemd kan worden en daardoor een succesvolle carrière heeft, nee, zij moest van hun een achterlijke moslima blijven en zeker nog als vrouw met minstens acht kinderen in de keuken waar zij hoort. Dat is het gemiddelde denken van deze migranten. Het wordt dus nooit wat!

  1. van Urk

   “Turks and Moroccans are fake Dutch! They have completely failed in the integral process. The Turks and Moroccans natives are fake! Its treu! ” from the government of the Netherlands

   1. Peter Selie

    Mooi van Urk, spijker op z’n kop geslagen, het wil bij de politieke kleuters er maar niet inzinken dat stapje voor stapje Europa geïslamiseerd wordt, en onverdroten gaat het Coudenhoven-Kalergie plan door. Zelf zie ‘k niet de mogelijkheden om dit krankzinnige plan te stoppen of stappen op de plaats te laten maken. Deze smerige middeleeuwse veroveringsideologie is niet zomaar uit de hoofden van meer dan 53 miljoen in Europa wonende moslims te krijgen. men haalt een moslim uit het Midden-Oosten maar men haalt niet de islam uit een moslim.

 3. Ome Ga

  Aribs afkomst deugt niet alleen, maar ook haar moslim vrouwelijkheid en onderworpenheid aan mannen.

  “Normal” Treatment of Middle Eastern Women by Khadija Khan • January 28, 2017 at 5:00 am
  Mullahs seem to prefer protecting inhuman laws to protecting humans.

  1). Most full coverings for women are black, which absorbs heat, and are made not of cotton but of non-porous cloth – in the scorching heat.

  2). In a province of Indonesia, Aceh, a woman, accused of being intimate with her boyfriend is caned, in front of a jeering crowd. Later, a photograph of the screaming woman is published as a token of pride for the men who had just exacted this “justice” — on her; no consequence for the boyfriend. It was a lesson to remind women to submit to their place in society.

  3). Turkey last year presented a bill for tackling its widespread child-marriage issue: the Turkish government introduced a bill that pardons a rapist if he marries his victim. The victim is not consulted.

  4). All forms of exploiting women are presented as divine law, sharia, in which women have no say, which they are unable to use in their own defence, and which they are forced to accept as their fate.

  5). These are countries where men are not only permitted, but invited, to consider woman a pet — to be killed, burned with acid, benzene or a weapon of choice supposedly to preserve a family’s “honour”.

  >> These laws, put in place by the governments and the clergy, provide a safe escape for criminals, such as those who kill their women and claim it is in the name of “honour”.

  The deeper horror is that all these abuses — child marriage, confinement, FGM, rape, torture, and legal discrimination — have accomplices. These enablers are often well-meaning people from the West, “multiculturalists” who are reluctant to pass judgement on other people’s customs no matter how brutal they might be.

  Sadly, they are unable to see that they are actually part of the huge jihadi radicalization machine working under the very nose of even governments in the West.

  As the British in India effectively got rid the people of the cultural practice of suttee, in which Hindu widows were required to throw themselves on their husband’s funeral pyre, if people would really like to do “good”, they will please help to stop similar crushing practices.

 4. Dam

  http://turksemedia.nl/europa-paniek-nu-turkije-hard-terugslaat-grieks-besluit/

  Men moet dit eens lezen en doorbladeren. Daar staat Ozturk van Denk op het forum overal. En maar afgeven op Nederland en maar Turkije ophemelen. Ik wist niet wat ik las allemaal. Ik dacht eerst is dat de man van Denk of eenzelfde achternaam? Maar hij gebruikt dezelfde woorden als voor de Pers hier: Ik ben Nederlander, ik hou van Nederland. Een eindje verderop in het forum zegt hij zelfs: “Wij bij Denk” denken enz. Dus het is dezelfde man. En dat moet een Partij zijn welk Nederland door dik en dun moet verdedigen in tijden van oorlog eventueel? Vreselijk mensen, hij wordt op een gegeven moment zelfs grof. Dit zou aan de kaak gesteld moeten worden en die Partij zou onmiddelijk uit de Kamer gezet moeten worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.