Syrische immigrant vernedert politiekcorrect links: 'Wilders heeft gelijk in alles wat hij zegt'

Geen categoriejan 30 2017, 11:00
Dat is even een afgang voor multicultuurverheerlijkend en politiekcorrect links zeg.
Multicultureel en politiekcorrect links zegt 'op te komen' voor al die arme allochtonen die vre-se-lijk onderdrukt en vooral gediscrimineerd worden door die vuile blanke racisten die ons land rijk is. Ja, ja, links heeft hart voor die mensen, wij van rechts niet. We 'polariseren' zogenaamd en 'beledigen' die mensen voortdurend.
Uhu. Helaas voor dit soort GoedVolk denkt deze allochtoon daar heel anders over. Pascal Yacoubs familie (19 jaar oud) komt namelijk uit Syrië en hij zegt dat Geert Wilders "gelijk heeft in alles wat hij zegt." Nee, dat bedoelt hij niet ironisch:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/825959004790722560
"Ik kom zelf uit Syrië en ben katholiek, maar Wilders heeft gelijk in alles wat hij zegt. Ook over de Marokkanen. Als ik zou moeten stemmen, dan zou ik voor hem kiezen," zegt hij.
Dat hakt er natuurlijk al flink in bij onze vrienden (lees: vijanden) van links, maar Pascal is nog lang niet klaar:

"De Nederlandse politiek heeft meer mensen zoals Wilders nodig."

Oeps! Déze 'allochtoon' wil dus meer, meer, meer Wilders. En links maar roepen dat hij een vreselijke racist is die alle 'buitenlanders haat.' Nou, zoals Pascal doorheeft valt dat nogal mee.
Kan Wilders binnenkort dan een excuusbriefje verwachten van Jesse Klaver, Lodewijk Asscher en al die andere politiekcorrecte politici die hem nu al jaren voor rotte vis uitmaken?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten