Terrorisme verheerlijkende Nedermarokkaanse jihadist opgepakt in Spanje, wilde waarschijnlijk aanslag plegen

Geen categoriejan 14 2017, 18:00
Verrassend he, dat het weer om een kansenparel van Marokkaanse afkomst gaat? Zoiets zie je dus écht niet aankomen.
Het zal ongetwijfeld als een enorme schok komen voor de gemiddelde (politiekcorrecte, multicultuurverheerlijkende, extreemlinkse) lezer, maar er is weer eens een Nedermarokkaan gearresteerd omdat hij maar wat graag in naam van ISIS (en dus van de Radicale Islam) zoveel mogelijk "ongelovigen" van de aardbodem wilde vegen.
Dat is natuurlijk héél erg gek omdat we normaal gesproken juist nooit last hebben van Marokkaanse extremistische moslims. Toch?
De Marokkaan uit Rotterdam werd gisteren opgepakt in Spanje. Dat gebeurde op verzoek van de Nederlandse Justitie die hem er onder meer van verdenkt dat hij zich heeft geprobeerd aan te sluiten bij ISIS. "Waarschijnlijk is het hem niet gelukt om daar te komen," aldus het Openbaar Ministerie. Helaas betekent dit niet dat hij niet bijzonder gevaarlijk was voor niet-moslims. Uit de informatie van de inlichtingendiensten blijkt namelijk dat meneer de kansenparel uiteindelijk besloot om dan maar een aanslag in Europa te plegen.
Want ach, of die niet-moslims nou in het Midden-Oosten of in Europa wonen, bloeden doen ze allemaal. Toch, meneer de radicaal-islamitische terrorist?
Gelukkig werd de Marokkaans-Nederlandse extremist getraceerd door de politie van Figueras in Catalonië.
Voor DENK, Sylvana Simons, en alle 'islamitische organisaties' in ons land roepen dat meneer de kansenparel vast onschuldig is: toen hij gearresteerd werd vond de politie verschillende messen én een machinegeweer. De cultuurverrijker was dus al behoorlijk ver met het voorbereiden van de zoveelste bloederige aanslag uit naam van de (radicale) islam.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten