Trieste linkse hysterici nemen zich voor om “xenofobe” Telegraaf te stoppen vanwege harde asieltaal

Alles wordt uit de kast getrokken om de grootste krant van Nederland (en de enige die een beetje naar rechts durft over te hellen) te slopen, inclusief allerlei verwijzingen naar het oorlogsverleden.

Het is weer eens zover: boze linkse mensen hebben zich verenigd onder de hashtag #StopXenofoobTelegraaf en doen op social media alle moeite om het vlaggenschip van TMG Media zoveel mogelijk schade te berokkenen. De linkse meute is boos vanwege de manier waarop De Telegraaf de vluchtelingencrisis verslaat, want de krant toont zich in de koppen geen uitgesproken voorstander van een beleid van open grenzen. En dat krenkt wat socialistische zieltjes:

invasie

Ach gossie, jongens? Vinden jullie het nu echt zo erg dat de meeste Nederlanders helemaal niet zitten te wachten op zo’n enorme toestroom van kansarme vluchtelingen? Waarvan de meesten – trouwens – niet eens vluchtelingen zijn? Ik bedoel; mensen uit Syrië zijn één ding. Maar dat hordes profiteurs uit Marokko, Tunesië, Albanië en Servië ook meteen komen proberen hier een verblijfsvergunning te regelen is alleen maar irritant.

Socialistisch Nederland heeft er geen boodschap aan. Voor hen is “Wir schaffen das” een religieuze plicht in de linkse kerk. En wie dat gebod schenkt, die wordt verweten een soort nazi te zijn:

asielplaag

Inderdaad: er wordt weinig chic gebruikmaakt van het feit dat De Telegraaf aan de kant van de bezetter stond zo’n 70 jaar geleden door de taal over immigranten te vergelijken met de taal over Joden. Alsof vluchtelingen van nu het risico lopen straks te eindigen in de ovens en een massagraf nabij Polen. Triest.

Wie tegen de ongebreidelde toestroom van vluchtelingen is, is dus een nazi. En wie probeert een krant voor deze (meerderheid van) Nederlanders te zijn, die is een NSB-vod. Misschien moeten we de hier aanwezige vluchtelingen bij hun inburgeringscursus leren dat het een typisch Nederlands trekje is om elkaar bij het minste of het geringste uit te maken voor een nationaal-socialistische oorlogsmisdadiger. Want dat is hier schering en inslag, zoals weer eens bewezen wordt door de trieste lui die de hashtag #StopXenofoobTelegraaf in het leven riepen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. maarjuna

  Niet veel nieuws onder de zon, de telegraaf moet het al heel lang hebben van schreeuwerige koppen. Media moeten daar steeds extremer in worden om aandacht en daarmee inkomsten te genereren. Het zou goed zijn, dat men eens ging stilstaan welk effect dat heeft op een samenleving.

  1. Ni28

   Beste maarjuna, het wordt steeds schreeuweriger als de andere kant Oost Indisch doof is en trouwens de meeste decibels produceren nog altijd linkse mensen, let daar goed op. Ook dat werkt niet de polarisatie tegen.

   1. maarjuna

    Ja, daar heb je gelijk in: ook niet communiceren leidt tot loopgravenstrijd en steeds harder bulderen. Ik zie toch ook, dat media tegen elkaar aan het opbieden zijn, commerciële belangen en internettechniek versterken dit effect. Daarmee raken we verder van huis. De waarheid, Ni28 en Jennifer, ligt namelijk in het midden.

    1. Ni28

     Als straks ook de Telegraaf overgenomen wordt net zoals de NRC hebben wij alleen maar linkse kranten nog. Is dat de oplossing? De linkse dictatuur?

    2. jennifer

     Dat denk jij dat de waarheid in het midden ligt, een mens met verstand behoefd deze uitdrukking niet want die weet wel beter.

    3. toetssteen

     @Dunya
     Aandoenlijk uw strijd tegen de rede en het wegzetten van de mensen die uit de goten zijn ontstegen en een universitaire studie af hebben gemaakt. Mja, ironisch genoeg vaak op Bèta vlak.
     Weet u mevrouw, die halen inmiddels de schouders op voor dat betweterige alfa gedoe.
     Met gerieflijke groeten. Economie en wiskunde, maar ik ben een bijzonder domme PVV stemmer.

  2. jennifer

   Jij zal dan toch wel de jammerende en schreeuwerige linkse club bedoelen toch, zie namelijk alleen dat die zich nu ineens belaagd voelen en dat hun ongelijk steeds meer duidelijker wordt.

   1. ErTussenIn

    De fout van links, het op zo’n hoge snelheid doordenderen, terwijl de bevolking het niet meer kan bijhouden.

    Iets met draaglast en draagkracht.

    In hun favoriete praatprogramma Buitenhof (overigens een goed programma), is al naar voren gebracht, een ernstig gebrek aan samenwerking.
    Dit heeft links dan opeens niet gehoord, maar het is wel de vinger op de brandende wond.

 2. Kodi

  Wat is het toch dat links zo’n problemen heeft met de feiten benoemen, de waarheid zeggen?

  1. jennifer

   Wat dat is? Mag natuurlijk niet gebeuren, want dan stort hun beeld wat ze hebben van zich zelf helemaal in. De waarheid moet verbloemd worden bij de linkse altijd. Stel je voor de burger zou eens achter de waarheid kunnen komen, nee dat moeten ze zien te voorkomen, daarom stellen ze zich ook net als de Islam doet zo op dat ze tegenstanders voor Nazie en facist uit kunnen blijven maken. Zonder schaamte leveren ze hun eigen burgers uit aan de door hen geimporteerde ellende, en laten dit de burgers ook nog eens betalen, alles zonder schaamte .

  2. maarjuna

   Ik denk, dat links weinig moeite heeft met feiten zien en benoemen, net als rechts. Beiden zien het echter net even anders en zijn zo druk bezig elkaar daarmee om de oren te slaan, dat ze het geheel niet meer overzien, noch stil staan bij de consequenties van het eigen gedrag. Misschien zouden beide partijen zich eens wat meer op inhoud en uitwisseling moeten gaan richten ipv de afzender te identificeren en verketteren.

 3. Ni28

  De linkse dictatuur moet winnen en daarvoor schuwen zij geen middelen, vergis je niet. Denk aan de tijd na de oorlog hoe regeringen omvergeworpen zijn en alle bedrijven onteigend werden door de communisten. Nu is andere tijd maar vrij vertaalt gebeurd in wezen hetzelfde in de politiek en het vrij denken. Eigenlijk kunt je de linkse kerk vergelijken met de islam die dan een graadje erger is. Maar dictatuur blijft dictatuur in welke vorm dan ook. Straks in Buitenhof, hoe om te gaan met de PVV. Dat bedoel ik, die toon al. Dat neigt naar sterke polarisatie.

  1. Wim

   Links is hij eigenlijk veel walgelijker dan de Islam. Islam wil bezetten links help ze daarbij als landverraders. In menige bezetting waarna de bezetters werden verdreven werden landverraders zonder pardon tegen de muur gezet. Omdat de walging voor verradende landgenoten heel groot is.

 4. Guppie

  Zal binnenkort wel een artikel over verschijnen in een van de links georiënteerde dagbladen, vooral om te bevestigen hoe fout de Telegraaf weer, dat dan weer wel, is.
  Vanuit je luxe situatie dat je weinig of geen overlast ondervind van de grote toestroom geluks- en asielzoekers is het altijd makkelijk oordelen.
  De linkse grachtengordel bewoners zijn daar meesterlijk goed in blijkt iedere keer weer.

 5. Jan

  Het aantal asielzoekers was dit jaar weer op het niveau van voor de vluchtelingen crisis. De door Telegraaf eerder aangekondigde aantallen zijn nooit gehaald. Veel opvangcentra staan leeg. Het probleem met onterechte aanvragen moet inderdaad adequaat worden opgepakt, maar spreken van een plaag, zoals de Telegraaf doet gaat wel erg ver. Ze profileren zich daarmer nogmaals als het clubblad van de PVV.

  1. jennifer

   Oh die sunami van die criminele gelukszoekers vergeet je gemakshalve dan maar even te vermelden.

   1. ErTussenIn

    Die kun je er niet meteen uithalen, maar dat komt heus wel, het in kaart brengen van deze mensen heeft even tijd nodig, maar er gebeurt heus wel iets mee, maar dat is geen fijn nieuws en willen mensen niet lezen, dus is er geen journalistieke markt voor.

 6. Mar

  Bij TPO wordt nu een teamchef van politie Den Haag compleet afgebrand, omdat ze waagt mee hieraan mee te doen.

  1. toetssteen

   @Mar
   Doe nou eens even bewijzen in plaats van zaken beweren! Ik heb persoonlijk helemaal niets van dat al bemerkt, dus hup dame!

   1. Mar

    @toetssteen

    Ach, toetssteen heeft er niets van gemerkt dus bestaat het niet.

    Wees niet zo lui en kijk even op TPO. Daar kunt u de reacties lezen.

    (link naar TPO mag schijnbaar niet meer op DDS, na 2 pogingen die er niet door kwamen heb ik het opgegeven.)

 7. Peter Selie

  “Trieste linkse hysterici nemen zich voor om “xenofobe” Telegraaf te stoppen vanwege harde asieltaal.” Ach ik krijg toch steeds meer het idee dat de z.g.n. harde asiel taal van de Telegraaf niet meer op zichzelf staat. Steeds meer mensen wie ik spreek vinden de harde taal, nu niet meer hard genoeg en hebben een uitgesproken mening over de krankzinnige migratie-golf die geen enkel media voor zijn rekening wil nemen. Toch zijn er nog veel uitzonderingen op deze regel, de maatschappij is echt tot op het bot verdeeld, juist over de migranten kwestie. Het het wel eens meer gelanceerd dat de referenda over bijv. Brexit en het associatieverdrag Oekraïne en de Amerikaanse Presidentskandidatuur waren de mensen ook verdeeld in twee kampen. Dit stopt niet vanzelf en men stuurt op chaos aan, en dan zijn men allemaal het bokje. Fijne zondag verder.

  1. jennifer

   Ook bij de telegraaf mag je de waarheid niet zeggen, want dan plaatsen ze het gewoon niet. Dus in mijn ogen is de telegraaf net als de andere media in de klauwen van de linkse ,en zal er niets negatiefs over het door hun veroorzaakte probleem eerlijk en hard gezegd mogen worden.

 8. kapitein

  Beste Er Tussen in, wat Slinks bedoeld met samenwerken, dat is: ik vertel jou hoe je het doen moet. Soort van “Manager Stijl”.

  1. ErTussenIn

   Klopt, terwijl ze het Stanford prisoner experiment prachtig vinden.

   Veel managers worden nog steeds betaald om problemen te veroorzaken, terwijl als je geen managers hebt, de boel als een zonnetje loopt, het Stanford prisoner experiment viel ook verkeerd bij links toen ze daar mee bezig waren in der tijd, dat afgesproken werd (wat niet de bedoeling was en het experiment in het water viel en in de vergetenheid gebracht werd), de leidinggevende/manager dingen moest verzinnen om problemen tussen de gevangen te veroorzaken en dat werd logisch ook een troep.
   De uitkomst was dus, dat er voor leidinggevende en managers geen banen meer konden bestaan en dat was natuurlijk niet de bedoeling voor de linkse gutmenschen.

   Later is dit experiment terug gekomen in de vorm van tv programma’s zoals “De Bus” en “Big Brother” en wel in de verkeerde mislukte uitvoering dus (problemen veroorzaken tussen de bewoners), dat bracht kijkcijfers.

   Leuk voor op tv, maar in de werkelijke wereld dodelijk dus, waarvan akte met de vluchtelingenstroom.

   1. Leonidas

    SIMON
    We zitten nog op je verslag te wachten !!!!

    al 26 uur, loserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    stiekum op andere onderwerpen reageren he schele ss er !!

    dat vinden wij niet fijn ,

    dus kom op met je grote bek , over

    Mijn Oom vladimir met zijn agressie in het oosten

    dus geen k…dt smoesjes meer wij willen antwoorden en snel

    je heet toch geen Rutte, of heb je ook een onderste steen

    nou kruip er dan maar weer onder

    tot morgen

 9. Jantje

  Die linkse nazi’s beledigen alle joden met hun vergelijking.

 10. Bes Tolen

  Het is de hoogste tijd dat de asielzoekersindustrie wordt gestopt. Als democratische middelen niet meer helpen rest straks alleen nog burgeroorlog. Dat is dan de ongewenste uitkomst maar de tijden veranderen snel en de hel kan over ons komen. Nederland naar de knoppen. Europa naar de knoppen. Ook daar hebben mensen het de laatste tijd al over. Het is nog lang niet zo ver naar mijn idee maar ik sluit ook niet uit dat het nog eens zo ver komt.

 11. Gustaafff

  “Misschien moeten we de hier aanwezige vluchtelingen bij hun inburgeringscursus leren dat het een typisch Nederlands trekje is om elkaar bij het minste of het geringste uit te maken voor een nationaal-socialistische oorlogsmisdadiger.”

  Het lijkt me goed om erbij te vermelden dat degene die pleit voor opvang van de deelnemers aan de inburgeringscursus, zich het meest in deze verwerpelijke referentie mag verheugen.

  De Telegraaf fout in de oorlog? Tijd om die krant uit m’n favorieten te keilen.

  1. Leonidas

   nononononononononononononon flatertje en

   de hersenloze kokosnoot ook , nonononononononononnon

   je blijft weglopen gaat niet lukken

   komt tie

   het is stil aan de overkant

   het is stil aan de overkant

   het is stil aan de overkant

   ik denk niet dat die lijst nog komt vandaag ,

   ik denk dat ze aan het overleggen zijn

   of ze misschien GEORGIE ZOUDEN KUNNEN ROEPEN !!

   vaudt heren helemaal vaudt !!!!

   dus mijn beste hersenlozen het is nu gloeiende gloeiende

   26 uur geleden heee 26 uur !!!

   hoe lang duurt onze martelgang nog, WIJ WILLEN HET WETEN !!

   DE HELE SIDE SMACHT NAAR DE WAARHEID,

   DUS ik ga morgenochten snel nog een keer kijken

   MISSCHIEN EEN TIP ??? VERANDER SNEL JE INLOGNAAM

   WHAHAHAHAHAHAHA , DAT IS HUMOR SIMON , SNAPPIEUM ???

   LOSERSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

   1. Gustaafff

    Je bent een knettergestoorde kerel, bob. Hopelijk kom je nog ‘es bij je positieven.

 12. ineketulp

  Het is natuurlijk,beneden peil om asielzoekers een plaag te noemen ,het zijn mensen .Het komt wel overeen ,met de houding die de Telegraaf in de oorlog had n.l. voor de bezetter.

  1. ineketulp

   Opvallend dat alleen links dit niet vind kunnen.

   1. Vabis

    Ik weet niet of u verdwaald of dolende bent maar joop.nl zit onder een andere url!

  2. jennifer

   Beneden peil???Het is niet alleen een plaag, het is geimporteerd ongedierte wat Nederland helemaal opvreet als men niet gelijk ingrijpt.

  3. Rheagys

   Je kunt wel heel zielig over woordkeuze gaan vallen. Hoe moet je het dan noemen? Het asielparadijs? Gezellig theekransje?

 13. Rheagys

  Misschien wordt het gewoon tijd om een controle op de media uit te oefenen. Print je bullshit licentie intrekken en nooit meer geven. Simpel toch?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.