Tuigvlogger Ismail Ilgun wordt agressief nu hij geen ‘Zaankanter van het jaar’ meer kan worden: “Vieze racist!”

Mijnheer de “Erdogan-strijder” kan het niet verkroppen dat hij achterloopt op Juliëtte Rot, die hij “mevrouw de moslim/Turkhater” en “vieze racist” noemt.

2017 is al lang en breed gearriveerd, maar bij het Noord-Hollands Dagblad zijn ze nog bezig de laatste restjes van 2016 op te vegen. Eén van die scherfstukken: het benoemen van de zogeheten ‘Zaankanter van het jaar’, een verkiezing waarbij het de journalisten uit de hoofdstedelijke provincie behaagd heeft om ook tuigvlogger Ismail Ilgun aan te melden. De zelfbenoemde Erdogan-strijder die van jaar “furore” maakte door raadslid Juliëtte Rot en een hele batterij aan journalisten het leven zuur te maken. Voor alle betreurenswaardige wapenfeiten van dit stuk verdriet, zie hier.

Hoe dan ook, het internet is gelukkig in beweging gekomen en is nu massaal aan het zorgen dat het dus mevrouw Rot wordt die wordt uitgeroepen tot Zaankanter van het jaar, en niet de scheldende non-valeur Ismail Ilgun met z’n YouTube-filmpjes.

Ismail wil daarentegen wél heel graag winnen en probeert ook z’n fans te mobiliseren. Dat doet hij uiteraard weer op authentieke wijze, waarbij Juliëtte Rot helemaal verrot wordt gescholden. Kijk maar even mee op de Facebook-pagina van jongeheer Ilgun:

ilgun-fb

Omdat Juliëtte Rot geen enkele zin heeft om een agressief tuigvloggertje te tolereren is zij kennelijk een “moslimhater” en een “Turkhater” die de “nietsnutten” van PowNed tot haar kompanen kan rekenen. Oh, en nog een “vieze racist”, een “hater” die “kapot” moet. Ismail moet gewoon winnen, zegt hij want hij is de “enigste” (sic!) Turk.

Kortom: zelfs dat hele kleine beetje waarmee deze jongen het verdiende om Zaankanter van het jaar te worden heeft hij zelf volledig weggenomen. Verpruts zijn kansen dus. Vote early, vote often. En laat dan je moeder stemmen. Op Juliëtte Rot, en dus niet op straatterrorist. Hier dus!

Doe het voor Zaankant, doe het voor Nederland, doe het om alle dreigturkjes van Nederland een scheet te laten ruiken, en doe het vooral omdat Ismail Ilgun een stuk arrogant vreten is dat het verdient om hard op z’n smoel te gaan. Dus nogmaals: stemmen voor het vaderland!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Wim

  Wat een vieze crimineel

 2. jennifer

  Het is en blijft een vuile zandbak rat. Men zou zich moeten schamen om zoiets überhaupt voor te stellen. Doodslaan dit tuig zou beter zijn.

 3. van Urk

  Alleen de onbeschaamde brutaliteit al.

 4. Adriaan

  Er lopen veel klootzakken rond in Nederland. Deze turk is wel de grootste. Nog nooit zo’n arrogante onbenul gezien. De honkbalknuppel er overheen en dat zal hem wel leren.

  1. van Urk

   Dienstplicht weer invoeren voor zulk lui. Tegenwoordig zijn ze liever een vlogger om de samenleving te gaan treiteren dan als soldaat van oranje om de samenleving te gaan beschermen.

 5. Ni28

  Hoe kan zo figuur überhaupt genomineerd worden? Politieke correctheid dwingt om de foute figuren niet te bestraffen maar te belonen.

  1. Ali Yas

   Dát is de juiste vraag. Dat die Ilgun onbeschaafd is kan hij niet helpen, dat valt zijn ouders te verwijten. De verantwoordelijkheid voor deze schande ligt bij het Noordhollands Dagblad. Ik zou wel eens willen weten wie van de redacteuren we daarop moeten aankijken.

 6. Ahsia89

  ¨Ik ga dit moeilijk winnen¨
  ¨Ik wil dit niet winnen΅

  Om dit zo simpel mogelijk te houden…..
  HUH?????

 7. Ome Ga

  Van URK, ‘Dienstplicht weer invoeren voor zulk lui”.
  Ja en niet de “dienstplicht’ die we hadden, maar meer op USA leest.
  Keihard, maakt een man van je. En ook respect voor God en Vaderland.
  En helaas worden homos niet meer ‘uitgetrommeld’ in front of de manschappen, zoals Washington nog deed, maar het is daar nog steeds een stuk gezonder.

  Mijn luit zei – toen ik protesteerde tegen al het vloeken ook van hem; dit was bovendien tegen artikel huppeldepup – “Dat zijn de beste soldaten. Die vloeken en knetteren!”.

  Nou niet waar natuurlijk. Ik bewees dat o.a. met de échte veld infanterie-oefeningen;
  ik vroeg aan het grootste vloekbeest op een gegeven moment maar om zijn zware Carl Gustaff te dragen, naast mijn eigen puddingbuks.

  Wat een mietjes waren dat soms. En godloos en anti-theïstisch natuurlijk. Maar in het front schreeuwen ze allemaal om mammie, en als het echt moeilijk wordt, om God!

  Zet deze besneden huilebalk treiter ook maar eens in het front. In zijn buurland Syria.

  1. Rheagys

   @urk en @ome ga, snap jullie punt maar to be honest wil ik dit tuig niet als verdediger hebben gewoon oprotten naar turkije, kan je met hem mee OME GA aangezien je een homohater bent en een goddienstwaanzinnige, je bent hetzelfde als die gastjes daar in ISIS gebied alleen dan christelijk. jouw soort moeten we niet meer 😉

   1. denktenk

    @ Rheagys,

    Je mag hier een heel veel zeggen,
    maar “je bent hetzelfde als die gastjes daar in ISIS gebied alleen dan christelijk. jouw soort moeten we niet meer.
    Dit gaat veel te ver.

    Verontschuldigingen zijn hier wel op zijn plaats.
    Onbeschofte hufter.

 8. ikweetwatikwil

  Het lijkt me niet zo best om dat soort in het leger te hebben. Dat “baasje” willen zijn zit in de genen, krijg je in het leger er niet uit. Daarbij vertrouw ik als Nederlander mijn leven niet toe aan dat tuig.

 9. Mar

  Goed gedaan, lui.

  http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/zaanstreek/article28929393.ece/Verkiezing-Zaankanter-van-jaar-afgebroken?lref=L5

  ZAANDAM – De verkiezing ’Zaankanter van het jaar’ die de Zaanse editie van Noordholland Dagblad houdt, is afgebroken. Waar het de bedoeling was dat de bewoners uit de regio via een stemming de winnaar zouden aanwijzen, werd de verkiezing de afgelopen dagen online ‘gekaapt’ door landelijke campagnes voor vlogger Ismail Ilgün en raadslid Julliëte Rot. ,,We hebben het verkeerd ingeschat, maar een voedingsbodem voor polarisatie willen wij als krant niet bieden.’’

 10. NederNederlander

  Ik was totaal geen PVV fan, Maar naar alle Bedreigingen, Intimidatie, omdat Ik een andere mening deel en daar door als PVVer wordt uitgemaakt voor mijn mening.
  De vrijheid van meningsuiting is hierin de mond wordt gesnoerd, dan voor alles en vies wordt uitgemaakt, continu druppels olie op de kokende plaat gooien waardoor onze Moslim broeders er mee voor zorgt dat racisme wordt gevoed mijn tot inkeer gebracht heeft toch maar voor Wilders te gaan.
  Het word tijd dat er een flinke bezem door heel dat zooitje gaat!!
  Een Racist wordt niet geboren maar gemaakt en helaas ben Ik een van hun product die ze zelf geproduceerd hebben.
  Als je goed bij alle discussies bekijkt op Facebook dan zijn de negatieve reacties grotendeels van de moslim gemeenschap en dan nog zo grof mogelijk!!
  Dat noemen hun vrijheid van meningsuiting!!
  Zelfs Facebook doet hier aan mee om mensen die iets tegen deze mensen heeft om welke reden dan ook de mensen voor 30 dagen blokt als ze iets over moslims zeggen pure discriminatie van Facebook!!
  Het zal mijn dan ook niet verbazen dat het moslims zijn die bij Facebook werken die dit bewekstellen!!
  En ja ik weet dat is de jongeren gemeenschap die het nodig vinden om zo grof mogelijk mensen in discussies te beledigend en zo dat de goede moslims mensen hier van het slachtoffer van worden!!
  De jongeren zorgen hier voor dat er een oorlogje wordt uitgelokt.
  En dan nog durven stellen dat we alles over een kam scheren.
  Ze laten zelf zien dat ze lijnrecht tegen over de Nederlanders staan.
  En dan vinden ze het gek dat mensen zich zeer onveilig voelen.
  Want oei geef geen tegenspraak want de agressie rijst gelijk op.
  En wat is de Nederlandse bevolking toch racistisch en zouden geen tolerant volk.
  Nou ik geloof dat Nederland te tolerant is terwijl er continue olie op de kokende plaat word gegooid.
  Dat het lontje nog niet brand is zeer verwonderlijk maar vrees dat eendaags dat lontje begint vlam te vatten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.