Tunahan Kuzu heeft onheilspellende boodschap voor Nederland: DENK gaat geschiedenis schrijven!

Geen categoriejan 13 2017, 19:00
De DENK-campagne verspreidt zich als een olievlek door heel Nederland.
Ze moeten het tegenwoordig stellen zonder Sylvana Simons, maar DENK heeft de moed niet opgegeven. Sterker nog, het lijkt alsof de partij meer gemotiveerd is dan ooit tevoren. Lijsttrekker Tunahan Kuzu duikt op verschillende plekken in Nederland op om campagne te voeren, en aanstaande zondag opent DENK zelfs een officieel partijkantoor in Utrecht – naast het bestaande hoofdkwartier in Rotterdam. Vandaag bracht Kuzu alvast een bezoekje aan het nieuwe kantoor, om na de korte tussenstop in Utrecht door te reizen naar Nijmegen waar hij een korte vlog opnam:
In Nijmegen hoopt Kuzu veel steun te krijgen op 15 maart, meldt hij in een nieuwe vlog. Maar niet alleen daar: door op zoveel mogelijk plekken in Nederland campagne te voeren, hoopt de Nederturkse lijsttrekker een verrassing te bewerkstelligen bij de komende verkiezingen. "Wij gaan geschiedenis schrijven op 15 maart", kondigt de politicus onheilspellend aan.
Het is niet te hopen dat DENK inderdaad goed gaat scoren bij de komende verkiezingen. De partij neemt steevast stelling tégen het Nederlandse belang en vóór de belangen van de Turkse regering. Tunahan Kuzu ontkent dit in alle toonaarden, maar waarom verdedigde hij dan de Turkse leider Erdogan toen die de Nederlandse columniste Ebru Umar arresteerde? Bovendien heeft de partij een ongelooflijk eenzijdige visie op integratie. De mislukte integratie ligt volledig aan de Nederlanders, meent DENK-kandidaat Farid Azarkan. De nieuwkomers zélf valt niets te verwijten.
Een partij met zulke belachelijke denkbeelden zou natuurlijk geen enkele Kamerzetel moeten krijgen. Helaas lijkt het erop dat de anti-Nederlandse boodschap van DENK weerklank vindt bij sommige allochtonen in Nederland. Het is dieptriest, maar het lijkt erop dat DENK ook na 15 maart nog in de Tweede Kamer zal zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten