Uitgerangeerde hofnar Tofik Dibi wil feest organiseren voor “ratten” Martin Bosma, Jan Roos en Thierry Baudet

De lage streken van de weggestemde GroenLinks-politicus worden steeds een stukje lager. Vandaag kondigde de wachtgeld-genieter aan graag een “Rattenbal” te organiseren voor mensen met een rechtse politieke inslag.

Tofik Dibi verveelt zich de tandjes op ons wachtgeld, en dus veranderde de man sinds het voortijdige einde van zijn politieke loopbaan van serieus politicus tot serie-uitschelder op social media. Vandaag was het de beurt aan zo’n beetje de hele crème de la crème van rechts Nederland: Tofik Dibi vond ze allemaal ratten.

Wie dan? Nou, een heel rijtje. En ja: het is in linkse contreien tegenwoordig hip om lange lijstjes te maken met rechtse mensen die iets ergs mag overkomen. Dibi deed graag mee, en benoemde alle volgende mensen tot ‘rat’: trendwachter Adjiedj Bakas, VNL-lijsttrekker Jan Roos, GeenPeil-voorman Jan Dijkgraaf, Forum voor Democratie-baas Thierry Baudet, voormalig radiopresentator Erik de Vlieger, PVV-parlementariër Martin Bosma en natuurlijk is er ook plek voor enkele vrouwen op de “gastenlijst”: de bedreigde columniste Ebru Umar en media-expert Marianne Zwagerman.

https://twitter.com/TofikDibi/status/818808070390349825

Het zogenaamde “Rattenbal” was eigenlijk een initiatief van VICE-stukjesbakker Sander Roks, maar Tofik Dibi kaapte het idee graag om zijn gal te spuwen over rechtse mensen die hij wel kan uitkotsen. Onderwijl werden er ook nog wat onbehoorlijke grappen gemaakt over Jan Roos, die in de verwrongen fantasie van de ex-GroenLinkser graag eens zou knijpen in de ‘tieten’ van Volkskrant-journalist Sylvia Witteman. Zij liet Dibi echter direct liet weten niets te maken te willen hebben met zijn vunzige onzin:

dibi-beetjedomInderdaad, dat is best wel een burn van mevrouw Witteman. En ze heeft nog gelijk ook.

Hoe dan ook, het is niet voor het eerst dat kleuter Tofik zich niet weet te gedragen naar mensen die er andere politieke overtuigingen op nahouden. Zo vond hij afgelopen herfst dat aanhangers van VNL, de PVV en het FvD lekker mochten sterven in een vliegtuigongeluk, en vond hij dat Geert Wilders zelf een ‘soort’ was dat mocht uitsterven. Op de kop af een jaar geleden merkte de gesjeesde politicus echter ook nog op dat zogenaamde ‘boze burgers’ de schuld droegen voor alle problemen van Nederland.

De uitspatting van vandaag kunnen we naadloos invoegen in het rijtje smakeloze uitingen over andersdenkenden waarin Tofik Dibi sinds het einde van zijn politieke carrière in grossiert.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Wim

  Dominee vrijgesproken van ‘haat tegen islam’

  Mensen zoals James McConell, een 78 jarige dominee uit het Noord Ierse Belfast, werden voor de rechter gesleept omdat ze het gewaagd hadden openlijk de islam te bekritiseren. McConell had de islam als ‘heidens’ en ‘satanisch’ omschreven, ‘een leer die rechtstreeks uit de hel afkomstig is’. De rechter sprak hem uiteindelijk vrij omdat ‘wij rechters heel voorzichtig moeten zijn om kritiek te hebben op uitspraken die, hoe verachtelijk ze ook zijn, enkel beledigend zijn. Het is niet de taak van het strafrecht om beledigende uitspraken te censureren.’ Kortom: een uitspraak waar de partijdige Nederlandse D66-rechters, die vorig jaar PVV leider Geert Wilders veroordeelden, nog iets van kunnen leren.

  Ook bij de extreem politiek-correcte BBC begint zowaar enige besef door te dringen. Aaqil Ahmed, hoofd religie & ethiek van de staatsomroep, riep de Britten op de ‘ongemakkelijke waarheid’ dat ISIS uit moslims bestaat en dat hun leer islamitisch is, te aanvaarden. ‘Ik hoor zoveel mensen zeggen dat ISIS niets met de islam te maken heeft. Natuurlijk is dat wel zo. Ze preken niet het Judaïsme.

  Onlangs nam de BBC in het satirische programma ‘The real Housewives of ISIS’ moslims zelfs op de hak – een unicum, en eindelijk een teken dat men islam –en alles waar deze haatideologie voor staat- écht serieus begint te nemen. Maar of het nog kan voorkomen dat onze ooit vrije en stabiele landen worden overlopen en veroverd door islam?
  X nieuws

 2. Ni28

  De DDS heeft vandaag verschillende domme en nutteloze parasieten belicht die de belastingbetaler een hoop geld kosten of in ieder geval bloed onder de nagels halen bij gewon mensen. En dan nog schelden als het iemand niet leuk vindt. Bang voor en stoelendans met hevige gevolgen en inkomsten zonder arbeid?

 3. jennifer

  Alleen een profiterende import rat kan zoiets bedenken. Hij kan beter zijn andere zandbakratten voor zijn rattenfeest uitnodigen dan. Pech voor hem dan dat juist zijn soort ras een hekel heeft aan rugrijders zoals hij, dus komt ie met de kop naar beneden door zijn eigen volk aan het balkon te hangen. Voor ieder homo zou ik dit niet normaal en erg vinden, maar hij verdiend dit .

 4. Ni28

  Veel snotneuzen overigens bij GL.

 5. Gustaafff

  Een man met weinig te doen en veel te veel internet.

  1. Leonidas

   een broer van je ???

   homo en geschift ?? dus close beuk, heel close

   1. Gustaafff

    Kappen nu!!

    1. Leonidas

     op zijn rotterdams is dat

     OPZOUTEN MAFKETEL anders zal ik je effe voor je muil schoppe !

     het antwoord blijft : nee

     dooei

    2. Rheagys

     lekker voor je, miss eens wat minder nonsens poste 😉

  2. Kodi

   Vooral teveel wachtgeld. Wordt het niet eens tijd dat hij net als normale mensen gaat werken voor zijn geld?

 6. unitokkie

  volgens mij hoort alleen sylvia witteman op dat lijstje te staan..maar dat is mn persoonlijke mening. Dibi is lager dan laag dan laag. Volledig schrizofeen en bi polair gedrag..maar ja wat wil je anders als homo in een moslimgemeenschap …dan wordt je vanzelf ziek in je hoofd.

 7. werkloze generaal

  Is deze bruinwerker reetracer anaalartiest nicht flikker een junkie / heroineverslaafde ? Zo ziet hij er wel uit…

 8. nienke

  Zou hem niet eens een rat willen noemen ratten zijn zeer intelligent en dat kun je van deze compleet gefrustreerde idioot niet zeggen.
  Het kan ook niet anders als je al jaren gebrainwasht bent geworden door de islam.
  Dit leeghoofd had minister-president willen worden maar helaas hij moest het onderspit delven en daar had hij niet op gerekend.
  Hoogmoed komt ten val.

 9. poldi

  Als er één grote rat is dan is dat enge mannetje Tofik dat wel.

 10. Anna

  Dibi de persoon die “andersdenkenden” uitmaakt voor “ratten” maar bij het minste en geringste als Wilders wat zegt over Marokkaanse criminelen meteen naar de politie loopt om aangifte te doen. Ja, Dibi de Telegraaf had natuurlijk volledig gelijk om het een “plaag” te noemen. Heeft ie de Telegaaf nog niet aangegeven bij politie? Heeft ie de voorgedrukte formulieren al in voorraad? Waar moet het naar toe met dit land en Europa?

 11. EllyD19

  Als ik alleen die kop maar zie van dit mannetje heb ik al gegeten en gedronken, om nog maar te zwijgen over wat er zich in die kop afspeelt.

 12. Rheagys

  Hahaha dit jong is zo ontspoord… hij is zowat de eerste die ze aan het mes rijgen

 13. HdK

  Wat een haatdragende dwaas, deze Dibi. Ga niet in discussie met een dwaas. Sommige mensen kunnen het verschil niet zien.

  1. Kodi

   De geest van de wijze keert naar rechts; Die van de dwaas naar links
   (Prediker)

 14. Jroam

  Begint het toch iets met Silvana!
  Kunnen ze samen naar DWDD.
  Geen inhoud maar ach, we stammen af van de apen.

 15. Pjotter

  Nou ja, alles gelezen hebbend weet ik absoluut niet wat ik hier nog aan toe kan voegen, alles is gezegd, mijn enige hoop is dat Leonidas mij helpt (mijn Rotterdams schiet hierin tekort) maar dan kan ik nog even genieten, en dat eikeltje, zakken er mee.

 16. FreddyGanglbau1

  Waar haalt die droogkloot het lef vandaan? Wat een achterlijke naar strontruikende eikel ga lekker marokkaanse poepertjes indeuken mislukt ei bah geen wonder dat we een hekel aan je hebben maar pech voor jou de pvv komt er wel en hopelijk worden mannetjes als jij hard aangepakt loser

 17. dapperedodo

  Sinds jaren heb ik heel veel boeken gelezen over hoe die cultuur in elkaar steekt. Ook die van Betsy Udink.

  Tofik Dibi vind ik de belichaming van het woord stiekem. Elke keer als ik m zie dan denk ik aan die boeken die ik gelezen heb en aan de personages, die daarin voorkomen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.