Vuurwapengevaarlijke crimineel ontsnapt uit de gevangenis, bewijst weer dat massa-immigratie een enorm probleem is

Geen categoriejan 19 2017, 10:00
De politie Rotterdam is naarstig op zoek naar een vuurwapengevaarlijke crimineel die ontsnapt is uit het Sint-Franciscus Gasthuis. Zijn naam is Elias Adahchour.
Adahchour ontsnapte gisteren om 13:30 uur uit het Gasthuis. Iedere burger die hem ziet wordt opgeroepen onmiddellijk de politie in te schakelen en zelf niets te doen. De kansenparel pur sang is namelijk levensgevaarlijk.
De cultuurverrijker wordt verantwoordelijk gehouden voor twee schietpartijen in Rotterdam, de eerste vond plaats op 4 december 2016, de tweede op 9 december. Gisteren bracht hij onder toezicht een bezoek aan het Sint Franciscusziekenhuis in Rotterdam omdat hij zogenaamd niet helemaal in orde was. Ongelooflijk genoeg wist hij daar aan de aandacht te ontsnappen. Sindsdien is de politie hard op zoek naar hem, niet in de laatste plaats omdat ze denken dat hij nog altijd vuurwapengevaarlijk is.
Meneer de allochtoon (mogen we dat overigens wel schrijven van het linkse, politiekcorrecte en Godwin-baitende TPO of mag dat tegenwoordig ook al niet meer?) is overduidelijk een geharde crimineel. Hij heeft namelijk een litteken op zijn hand, en op zijn rechterborst én onder zijn oksels heeft hij littekens van een messteek. Het lijkt er dus op dat iemand hem bijna al eens voor ons van de aardbodem geveegd heeft, maar die poging mislukte (helaas). Daardoor is hij dus nog altijd in staat om ernstige misdrijven te plegen.
Volgens de politie is de kans groot dat Adahchour bij zijn ontsnapping door sloten heeft moeten waden, waardoor zijn kleren gisteren drijfnat waren. Misschien dat iemand een kletsnatte kansenparel door de straten van Rotterdam heeft zien lopen. Als dat zo is: neem dan meteen contact op met de politie. Deze gewelddadige gek moet namelijk onmiddellijk van de straat gehaald worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten