Zieke Nederlandse moslims juichen om nieuwjaarsaanslag op een club in Turkije

Het is helaas een gewoonte aan het worden: elke keer dat ISIS of een andere extremistische organisatie een aanslag pleegt, komen er zieke geesten die het alleen maar “mooi” of “eigen schuld” vinden. We zagen het na de bomaanslagen op vliegveld Zaventem in Brussel, en we zien het ook nu weer, nu de Turkse stad Istanbul getroffen is door een terroristische aanslag.

We hebben inmiddels diverse malen bericht over de aanslag in Istanbul, op nieuwjaarsnacht. Een vreselijke gebeurtenis waarbij 40 mensen het leven lieten. Er zijn geen Nederlanders omgekomen, maar dat maakt voor mijn oordeel niet veel uit: dit is het werk van boeven, bandieten en terroristen. Deze daad valt niet goed te praten. Punt.

Wie die mening echter niet zijn toegedaan, zijn enkele van mijn Nederlands-Marokkaanse landgenoten. Zij vernamen dat er bij de aanslag twee Marokkanen om het leven zijn gekomen. Zoals je wellicht wél zou verwachten, zijn enkelen van deze poldermoslims echter niet zo rouwig. Sterker nog, ze vinden het alleen maar goed dat Marokkanen die zich met “kafir”-dingen als oud-en-nieuw bezig houden de dood vinden. “Eigen schuld dikke bult,” lijkt de angstaanjagende consensus.

De in Enschede woonachtige Nesrin Sahmaran verzamelde deze absurde reacties:

“De reacties van de intolerante en onverdraagzaame gedeelte van de Marokkanen over de aanslag in een club in Istanbul. Heeft het feit dat zij geboren en getogen zijn in een land als Nederland iets geholpen of opgeleverd aan de mentaliteit van deze figuren? Wat ontbreekt er bij hun? Gebrek aan opvoeding of wat anders?”

Ben je er klaar voor? Nou, daar zijn ze dan…

15781784_359126301118783_8775314563943867544_n

15825897_359126281118785_7903518519637805406_n

15873048_359126337785446_1974842449851084209_n

15894377_359126371118776_96092384485757943_n

15780926_359126261118787_2806648064522949706_n

Nogmaals: dit gaat dus om mensen die zijn doodgeschoten. Door een islamitische terrorist. En deze types vinden het best. Wie nu nog beweert dat we in Nederland geen enkel probleem hebben met onze integratie, is écht ziende blind en horende doof.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Wim

  Trap ze het land uit.

 2. Wim

  Mag ik nu dansen en juichen bij iedere Moslim dode of word ik dan opgepakt.
  Of hebben we twee OM maten in Nederland.

  1. Jan

   Er zijn al genoeg Belgische collega racisten die dat al hebben gedaan. Je verlaagt je daarmee tot hetzelfde niveau als dat van deze hersenloze Marokkanen.

   1. Wim

    Ik zeg niet dat ik doe ,ik vraag of het mag van het OM gezien dit tuig vrijuit gaat.

 3. van Urk

  Moet ik nu op een correcte manier gaan reageren of heb ik nu het recht om de boze witte man te gaan spelen?

  1. Ni28

   wees voorzichtig anders heb u het gedaan.

 4. van Urk

  Maar goed, dit soort lui waren op dat moment zelf beschonken in ons land bezig met het belagen van politiemensen wat een moslim ook niet hoort te doen.

 5. bommetje

  Deze Marokkanen zijn de indicatoren en censoren binnen de Nederlandse samenleving en laten in feite zien hoe de Marokkaanse gemeenschap denkt en voelt. Het verwondert mij ook niets dat die Marokkaanse jongeren zo ontsporen. Ze hebben vanaf hun geboorte aangeleerd gekregen dat de westerse cultuur niet deugt. Vreemd genoeg zijn ze hier gekomen om te kunnen profiteren van die westerse samenleving. Wellicht kunnen ze zich hier handhaven door er vanuit te gaan dat ze in de (verre) toekomst deze westerse cultuur zullen/moeten aanvallen en vernietigen om te voldoen aan de wensen van hun goddelijke krachten in het heelal. De westerse politici slapen en willen dit, gelijk de opkomst van de nazi’s, niet onder ogen zien. Hopelijk is het nog niet te laat en is de westerse samenleving in staat om het tij te keren.

  1. van Urk

   bommetje@ Volgens Sylvana Simons zit je nu haat te zaaien tegen Mocro,s dus laat je zenuwen zakken zonder rellen te veroorzaken en geniet mee met de vrije meningen van deze intolerante medelanders van ons land.

   1. bommetje

    Laat ze vooral hun mening blijven uiten. Een psychiatrische patiënt die op de divan ligt en zijn mond niet open doet kan niet gediagnosticeerd worden. Zijn duistere plannen blijven dan verborgen en dit is m.i. nog gevaarlijker.

 6. henk vintage

  Moslims horen niet op kafir feesten zeggen ze.
  Ze horen ook niet in een kafir land, maar dat gratis geld is zo lekker he.

  1. van Urk

   Alsof Marokko geen nachtclubs in Marrakech of Casablanca heeft waar ze zogenaamd geen alcohol schenken en vrouwen niet welkom zijn. pfuh!

 7. jennifer

  Heb het altijd al gezegd, het zijn en blijven allemaal inteelt zandbak ratten.

 8. NederNederlander

  Ach weer een voor oordeel bevestigd en dat soort lui verwacht respect van ons!!
  NEVER zal een moslim in mijn buurt nooit vertrouwen!!
  Moslim zijn gevaarlijke psychiatrische mensen.
  En dat leeft tussen de gemeenschap!!

 9. ErTussenIn

  Junker is ook een liefhebber van een borreltje of zeg ik nu iets teveel.

 10. Ni28

  Dat worden dus nog echte Nederlanders waar je trots op kunt zijn. Dadelijk is het land vol met dit soort mensen en dat laat sporen na in onze cultuur. Maar het wordt weer vast goedgepraat omdat ook autochtone Nederlanders niet altijd goed zijn. He, Gustaaff?

 11. Lumey

  Ik begrijp hier iets niet.
  Ik hoor uit moslim hoeken dat men vindt dat de slachtoffers van de aanslag in Turkije veel minder aandacht krijgt dan de andere aanslagen in europa. En dan krijgen we dus nu het gejuich van moslims die deze aanslag toejuichen.
  Wil je nu wel of geen aanslagen in turkijke? Ik wens voor het nieuwe jaar dat moslims in het algemeen eens wat duidelijker worden. Wij roomblanke jannen en pieten weten zo langzamerhand niet meer hoe het goed te doen. Heel lastig dit. Je kunt het als ongelovige nooit goed doen kennelijk.

 12. Ahsia89

  Ach ja, Wat verwacht je bij een IQ van 65? Van allen bij elkaar opgeteld.

  1. Efra

   En dan zit dat van Sylvana S. er ook nog bij??

 13. Koos_Koets

  PEGIDA-DEMO
  ZONDAG 8 JANUARI 14 UUR
  Carnegieplein (voorzijde Vredespaleis) Den Haag
  http://www.pegidanederland.com/as-demonstratie/default.html

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.