ALARM! Agent bij Dienst Beveiligen - verantwoordelijk voor Wilders' beveiliging - lekt naar Marokkaanse criminelen

Geen categoriefeb 22 2017, 8:00
Een ervaren politieagent heeft "opsporingsinformatie" gelekt naar een grote Marokkaans-Nederlandse misdaadgroep. De agent is lid van de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB), die onder meer verantwoordelijk is voor het beveiligen van Geert Wilders.

Vanuit de politiedienst die onder meer belast is met de bewaking van Geert Wilders en leden van het Koninklijk Huis, is met enige regelmaat vertrouwelijke politie-informatie gelekt naar een Marokkaans-Nederlandse criminele groepering.

Het zal niemand verbazen dat de agent in kwestie zelf een Marokkaanse-Nederlander is. Volgens onderzoekers heeft hij informatie gelekt naar een Marokkaans-Nederlandse bende die zich onder meer schuldig heeft gemaakt aan witwassen en heling. Met andere woorden: de informatie is gedeeld met de Marokkaanse maffia in ons land.
Dat is natuurlijk al zorgwekkend genoeg, maar het verhaal wordt nóg schokkender. Volgens hooggeplaatste politiefunctionarissen lekte de agent namelijk informatie over plekken die bezocht zouden worden door beveiligde personen. Eén van de mensen die de DBB beschermt is Geert Wilders.
Geen wonder dus dat de PVV-leider geschokt is:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/834227121933414401
De infiltrant van de Marokkaans-Nederlandse maffia had tot taak om dat soort plaatsen te bezoeken en ze vervolgens te "scannen" zodat de beveiligde persoon minder risico's liep. Nu weten we dus dat hij die informatie doorgaf aan zijn criminele vrienden; mensen die ongetwijfeld een spuughekel hebben aan mensen als Wilders, die Marokkaanse criminelen immers regelmatig fel bekritiseert.
Het gevaar bestaat dat er buitengewoon gevoelige informatie is gelekt, bijvoorbeeld over safe houses; dat zijn locaties waar beveiligde personen worden opgevangen en waar ze zogenaamd "veilig" zijn. Alweer geldt dat dit ook voor Wilders geldt; hij kan niet meer in een gewone woning in een normale buurt wonen maar wordt opgevangen op veilige plekken waar, als het goed is, niemand bij hem kan komen. Nu kan hij daar opeens niet meer zeker van zijn.
Dit is natuurlijk ongelooflijk zorgwekkend, maar als we naar de achtergrond kijken zien we dat het nóg erger is. Collega's van de agent hadden namelijk eerder al laten weten dat ze bedenkingen bij hem hadden. Hun zorgen werden gewoon in de prullenbak gegooid. De enige reden dat hij uiteindelijk is opgepakt is dat de recherche bij toeval op informatie stuitte waaruit bleek dat hij inderdaad een infiltrant was -- een verrader, een lekker.
Eén van de redenen dat dit kon gebeuren is, hoe kan het ook anders, het knotsgekke "diversiteitsbeleid" van de politie. De hoge bazen daar (en in de politiek) hebben namelijk besloten dat er meer allochtone agenten moeten komen. Diversiteit, niet veiligheid, staat centraal. Eerder werd al een andere allochtone agent in de kraag gegrepen omdat hij verdacht werd van corruptie. Hij zou familieleden tientallen keren geïnformeerd hebben over op handen zijnde invallen bij hennepplantages.
Je zou denken dat dit aanleiding zou zijn voor de politie om het knettergekke diversiteitsbeleid nog eens onder de loep te nemen, maar zoals gebruikelijk is dat niet het geval. Want stel je voor dat je 'discrimineert' en mensen daadwerkelijk beveiligt. Dat moet je natuurlijk niet willen; voor je het weet word je uitgescholden voor racist, wat voor politiekcorrect links -- en ja, dat soort types hebben het voor het zeggen bij de politie -- zo ongeveer de ergste beschuldiging mogelijk is.
Ondertussen kan de meest bedreigde politicus van Nederland -- die regelmatig bedreigingen ontvangt uit de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap -- alleen maar hopen dat er geen gevoelige informatie is vrijgegeven over hém.
Wilders heeft groot gelijk dat hij premier Rutte hierop aanspreekt. Als puntje bij paaltje komt is hij hier namelijk verantwoordelijk voor. Er is geen enkel excuus om door te gaan met het "diversiteitsbeleid" als dat de veiligheid van personen in gevaar brengt -- en al helemaal niet als één van die personen een op democratische wijze gekozen volksvertegenwoordiger is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten