Beroepsleugenaar Jesse Klaver doet jankieboeboe na onthullingen over leugens, verdraaiingen en overdrijvingen

Leon Boelens (bron: Wikimedia Commons).
Foto: Leon Boelens (bron: Wikimedia Commons).

Jesse Klaver is boos. Heel boos. Waarom? Nou, omdat zijn leugens, verdraaiingen en overdrijvingen ontmaskerd zijn. Dat mag niet.

Jesse is namelijk links. En links zijn betekent dat je altijd moreel superieur bent, zelfs als je er flink in om zwetst en net doet alsof je een heel zwaar leven gehad hebt terwijl de werkelijkheid heel anders is. Daarom is Klaver woedend op De Telegraaf. Die krant ontmaskerde de GroenLinks-lijsttrekker namelijk onlangs als de leugenaar en professionele overdrijver die hij is.

Hoewel links ons van rechts tegenwoordig elke dag weer vertelt dat we het mediakartel vooral niet mogen bekritiseren doet hij dat vandaag zelf. In een post op Facebook zet hij De Telegraaf namelijk weg als een propagandistische krant die altijd rond verkiezingstijd de aanval inzet op “de grootste linkse partij.”

Natuurlijk is er één klein probleem met die theorie dat De Telegraaf “altijd de grootste linkse partij” aanvalt in verkiezingstijd: GroenLinks is niet de grootste linkse partij volgens de peilingen. Kijk maar naar de meest recente peiling van Ipsos. Daarin staat het CDA op 18 zetels, D66 op 17 en GroenLinks op 14. Nou kun je veel van het CDA en zeker van D66 zeggen, maar je kunt ze toch onmogelijk “rechtse partijen” noemen. Misschien dat die clubs in het verleden behoorlijk “centristisch” waren, maar tegenwoordig is met name D66 gewoon hard links.

En dan nog iets: als je GroenLinks wél als “de grootste linkse partij” beschouwt zijn veertien magere zetels bepaald niet reden om die club aan te vallen. Als rechts zijnde is het namelijk strategisch veel slimmer om de verschillende linkse partijen elkaar te laten bestrijden zodat geen van hen er echt bovenuit steekt. Als de steun voor GroenLinks in elkaar stort zullen de PvdA, D66 en de SP daar vrijwel zeker van profiteren, wat één van hem mogelijk in staat stelt om écht “de grootste op links” te worden. Die partij vormt dan meteen een bedreiging voor de rechtse partijen en dus voor een mogelijke rechtse coalitie.

Daar komt bij dat het links is dat nu te pas en te onpas roept dat rechtse politici als Geert Wilders en Donald Trump ronduit fascistisch bezig zijn als zij de media bekritiseren. Waarom mogen linkse politici dat dan wél doen?

Oh, ik weet het al: omdat zij links zijn en Trump en Wilders rechts. Daarom. Ze meten continu met twee maten en zijn hypocriet tot op het bot. En maar moreel superieur doen.

Jammer genoeg voor deze linkse activisten kijkt de Nederlandse kiezer hier tegenwoordig doorheen. Ze kunnen blaten, bleren en zeuren wat ze willen, maar geen mens die hier nog intrapt. Klaver is een verdraaier, een verfraaier, en gewoon een leugenaar. Zo simpel is het. En ja, wij van modern rechts hebben gewoon de moed om dat te zeggen. Natuurlijk is het vrij verrassend dat dit ook voor het thuisblad van de linkse VVD geldt, maar goed. Take your victories where you can.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

31 reacties

 1.   

  Het linkse “partijkartel” beschuldigt het “mediakartel”, terwijl het rechtse “partijkartel” eveneens het “mediakartel” beschuldigt. Dat kan maar één ding betekenen: de Telegraaf is links noch rechts en volgt elke partijleider buitengewoon kritisch. Of die nou van de PVV of SP is.

  1.   

   Nee Guustaaf dat betekent nu dat het hiermee bevestigd wordt, hoe het linkse media bolwerk te werk gaat. Objectief zullen ze nooit zijn zolang ze uit te voeren hebben wat links wil.Nu zal Pechknol dan wel met de mond vol tanden komen te staan na zijn gejammer vanmiddag dan. Morgen moet de journalist van de Telegraaf op het matje komen, en maandag staat er dan iets heel anders over de leugens van Klaver in de krant. Ze zorgen er wel voor dat die groene gifkikker niet meet janke janke hoeft te doen .

   1.   

    U verzorgt uwen moeder, maar rechtse politiek zal u daar niet mee helpen.
    Ja dat vergeet u met die haat (kan ik soms begrijpen) aangaande de islam.

    1.   

     Sorry houtworm maar volgens mij ben jij helemaal de weg kwijt, is het mogelijk dat je inhoudelijk kan reageren dit stuk gaat over klaver en niet over jou achterlijke Islam.

     1.   

      Er komt teveel rook uit deze houtvuur. Slechte hout denk ik.

    2.   

     Over goed Nederlands schrijven gesproken. Je zegt dat anderen geen Nederlandse zinnen kunnen schrijven, nou als ik dat koetewaals hier van jou lees, dan denk je toch dat je een ongeschoolde allochtoon voor je hebt die hier wat onzinnigs neer geplant heeft..

   2.   

    @jennifer, gisteren stond er wat over Wilders, vandaag iets over Klaver, en morgen een stukkie over Trump. In de aanloop na 15 maart focust de Nederlandse pers zich op boze, blanke mannen, die allemaal een blauw stoeltje proberen mee te pikken. No way dat de pers partijdig is.

    Maar goed, het enige vervelende hieraan is, is dat we niets meer over Sylvana Simons horen. Na al dat gerakel over boze blanke mannen heb ik wel zin in een verfrissend stukje bruine boze vrouw.

    1.   

     Guustaaf dat zei ik toch, hiermee kan men dan toch wel bevestigen dat wat Wilders over de pers zegt, hij daar gelijk in heeft dan toch. En Pech knol vanmiddag dan toch de plank behoorlijk misgeslagen heeft met zijn commentaar over Wilders.

     1.   

      Ja, het is wel de bedoeling dat we morgen een kop zien, met: “Pechtold woedend op Klaver: ‘behandelen van de pers is asociaal!'”

 2.   

  De Nederlandse kiezer kijkt er doorheen en zal met grote overmacht kiezen voor links.
  Tja als je alleen PVV en een paar splinterpartijen ziet als rechts.
  De geest van de ultra rechtse stemmer is niet gevrijwaard van enige blinde vlekken

  1.   

   HAHAHAHAHA! Ja hoor, dream on! De Nederlandse kiezer zal met grote meerderheid kiezen voor links. Kijkt U eens naar een ander programma dan de dagelijkse VARA agitprop! Links verliest wereldwijd, omdat de mensen die leugens van de Gutmenschen ZAT zijn. En dat zal ook in NL duidelijk worden. Waarschijnlijk stemt U gewoontegetrouw gewoon PvdA. Lijkt me verstandig, want volkomen ongevaarlijk.

   1.   

    Stemmen op links? Ja, als je zin hebt in een flinke belastingverhoging.

 3.   

  Klaver heeft Obama ook nagedaan wat de bio leugens betreft.

  Ook Obama heeft dingen in zijn bio geschreven die niet waar bleken te zijn. En de media maakten daar natuurlijk geen enkele ophef over.

  5 Bald-Faced Lies From Obama’s Biography The Media Didn’t Care About\
  http://www.hannity.com/articles/election-493995/5-baldfaced-lies-from-obamas-biography-14110080/

 4.   

  Uw redenering klopt als een bus. Dat Klaverblad is ook veel te vroeg gelanceerd, hij is nu al verlept en verdord, omdat toch iedereen, behalve zijn aanhangers in de jeugdhonken, inmiddels door heeft dat hij aperte onzin beweert. Gewoon quasi marxistisch gelul uit begin jaren tachtig. Alles is vals aan die snotneus. Het is wel amusant dat juist de Telegraaf hem afzeikt, hoewel die krant onder de nieuwe hoofdredacteur Jansen is afgedaald tot het plasseksgedoe van La Paay als headline nieuws, dus hij past wel in hun actuele “frame”. Enig politiek nieuws staat er niet meer in die krant. Bestaat er een linkse VVD? De pathologische leugenaar Mark Rutte is helemaal niets, een paling in een emmer snot, daarom staat de VVD ook op een dieptepunt. Als echte liberaal stem je toch niet op zo’n schertsfiguur? Ook zo mal: de VVD doet net of ze gaat winnen van Wilders, maar ten opzichte van de laatste Tweede Kamerverkiezingen halveert ze wel ongeveer in zetelaantal. Gek dat ik daar nooit over hoor of lees in het mediakartel.

  1.   

   Gatverdemme alsof ik een volgevreten Vindicat student hoor brallen, volkomen overtuigt van zijn gelijk.
   Mag ik ff overgeven?

   1.   

    Zo reactie is toch niet normaal.

    1.   

     Wim op het andere stuk van de NRC zegt hij hetzelfde, hij kots een heel eind weg hier dat blijkt wel.

     1.   

      SP Tokkie Sarko noemt zich nu Houtvuur.

      De man is een sukkel van de buitencategorie, maar niet kwaadaardig aangelegd. Dat laatste kunnen we van trol Simon-Humbert helaas niet zeggen.

 5.   

  Conclusie ,hij is niet normaal.

  1.   

   Hebt U het over dat uitgebrande Houtvuur? Nee, die is inderdaad niet normaal en spoort van geen kant. Hopelijk stikt hij in zijn eigen uitgekotste Rood Fascistische braaksel, want dit soort mensen zijn een gevaar voor zichzelf en de maatschappij. Maarja, ze blijken tot de maatschappij te behoren, dus je zit er wel mee.

 6.   

  De inhoudsloze(want luister goed wat ie eigenlijk zegt) tirades van Klavertje zijn voor normale mens vermoeiend. Zijn optredens zijn gebaseerd op grote aantal worden heel snel gebracht met een luide toon. Ik zou zeggen niemand zal kunnen herhalen wat ie zegt want hij lult maar wat ideologische kreten bij elkaar. Zijn publiek is die van een popster, zij kijken naar hem en schreeuwen mee maar luisteren niet. Leegheid is de sleutelwoord.

  1.   

   Vul in… Wilders/ Trump.
   Ja toch?

 7.   

  Laten we niet vergeten waar de aanhangers van deze partij toe in staat zijn.

  https://www.anpfoto.nl/search.pp?page=5&ShowPicture=1027364&pos=148

 8.   

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cb/4f/b0/cb4fb07fc5c0b3b94d3ad60f21e766b1.jpg

  Mentale slavernij is de ergste vorm van slavernij. Het geeft je de illusie van vrijheid, het maakt u vertrouwt en verdedigt met liefde uw onderdrukker, ondertussen schept het een vijandbeeld van diegenen die proberen je te bevrijden, open je ogen.

 9.   

  Snotneus Jesse Klaver zal door het ijs zakken zoals zijn voorgangers Rosenmoller, Halsema, Sap en Ojik.
  Jeugd gaat naar GroenLinks vanwege milieu. Ze hebben nog niet door dat GroenLinks van de andere kant heel hun toekomst gaat ruïneren.

 10.   

  De Kok (pvda), Borst (d66), Balkenellende (cda) Rutte (vvd) bezuinigen sinds 1990 op de zorg.
  Niet vanwege geld gebrek, ze geven het uit aan bezetters van Nederland. Steunen daarmee indirect alle oorlogen en terroristisch activiteiten!
  Bezetters met een andere cultuur die niet zo erg open staan voor anderen, en al helemaal niet tegenover mensen die zorg nodig hebben.
  Zie de geschiedenis.
  De duisters met een hevige erectie in zijn arm begon met untenmenschen te ruimen en de voorlopers van de vara/pvda hadden daar best oren naar!
  CDAer Bruls roep op tot demonstratie tegen Wilders en zie ze massaal marcheren.
  De ruim 25 jaar van bezuinigen op zorg en omdat er geen eind aan komt moet het een vorm van fascisme zijn, daar heeft niemand problemen mee.
  O ja, dan is daar nog de SP waar ik wat in zag.
  Maar de SP, ze dreigen alleen maar met tomaten of zelfs daar zijn ze zelfs mee gestopt!
  Jesse Klaver van Gewoon Link.
  De bedreiging die deze partij voor de democratie is, is te zien aan de moord op Fortuyn.
  Een overeenkomst met de vele (kind)verkrachters die vanuit de zandbak naar Europa komen.

  1.   

   Helemaal mee eens Jroam, geen speld ertussen te krijgen.

 11.   

  wat is er ontmaskerd? Dit artikel geeft geen details, het gelinkte Telegraaf artikel evenmin. Ben wel benieuwd.

 12.   

  Yasser Klaver moet écht gaan werken en geen sprookjes rondbazuinen. Dit jongetje weet niet wat er in dit landje gaande is. Een bron van hilariteit is dit ventje.

 13.   

  ach uiteindelijk is Jesses Klaver ook een beetje een populist. Dus wat dat betreft past hij goed in dit tijdsbeeld. Het is alleen jammer dat hij net de pointe mist in veel van zijn uitspraken, gebrek aan realiteitszin vertoond en dat hij volgens Asscher teveel gebruik maakt van schijnargumenten…

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!