DENK-jongeren beduvelen de boel weer eens, en doen net alsof Asscher en Samsom dezelfde persoon zijn

Niet voor het eerst slaan de jeugdige stoottroepen van Tunahan Kuzu weer eens volledig door.

Als je dacht dat Tunahan Kuzu een naar mannetje was, dan heb je nog niet gezien wat er allemaal rondloopt bij OPPOSITIE – de officiële jeugdafdeling van DENK. Ze prijzen alleenheersers uit verre oorden de hemel in, ze nodigen Hamas-supporters als Dries van Agt uit en ze belasteren mensen die niet alle precieze details rondom de islamitische Ramadan exact kennen. But that’s not all: ze vallen PvdA-Kamervoorzitter Arib aan die niet Marokkaans genoeg zou zijn en proberen hetzelfde kunstje te flikken bij Ahmed Marcouch.

Kortom: walgelijke mannetjes. Tuigvloggers, maar dan met pak aan en een politieke aire van hier tot Ankara. Vandaag sloegen ze weer toe met een aanval die grenst aan het nep-nieuws. PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher werd aangepakt. Maar niet om iets dat wat hij gezegd of gedaan had. Nee, iets om wat zijn voorganger Diederik Samsom heeft gezegd in zijn tijd als Kamerlid. Kijk maar mee:

Hoe dom denken ze echt dat we zijn, bij OPPOSITIE? Ik denk dat we de beste wijze om op deze onzin te reageren maar beter even kunnen lenen van hun politiek leider Tunahan Kuzu:

trap-er-niet-in

Dat u het dus weet. Het zijn een stelletje bedrieglijke schreeuwlijken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Ritter

  Ondertussen zien we overal hetzelfde beeld in Europa; de radicale islam is in opmars in Europa.

  Salafisme verdringt gematigde islam in België
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20170207_02718652

  1. Mr. Charles

   Wacht nou even af, het tij is aan het keren. Voor je eigen veiligheid: “gematigde islam” bestaat niet. Je kunt ook niet “een beetje zwanger” zijn. Islam is een gewelddadige ideologie die er op uit is de Westerse beschaving te vernietigen. Dus sla ze dood voordat ze jou van de minaretten afgooien. Is maar een advies.

 2. Jroam

  Negeer die idioten toch. Zie hoe Pechtold is afgebeeld. Loopt hij nog geen risico verkracht te worden.
  Dom En Niet Kansrijk: DENK ’t niet!
  Dat die vlogger gigolo nog steeds aandacht krijgt zegt toch genoeg.

 3. Mr. Charles

  Ach, dit is toch allemaal al jaren hetzelfde. Stuur dit soort berichten nou eens massaal naar cultuurverraders als Pechtold of Klaverblad (die niet eens weet wat Westerse cultuur is). Iedereen mag stemmen op 15 maart, en als het weer faliekant mis loopt, hebben blijkbaar alle domkoppen zich iedere dag door de
  !VARA amusementsprogramma’s van de oetlullen Van der Nieuwenhuijzen en de wijvenneuker Pauw laten hersenspoelen. Het zij zo. Als die pathologische leugenaar Rutte maar afgeserveerd wordt…dat is me wel wat waard.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.