DENK-Marokkaan Farid Azarkan toont zich walgelijke pensioenrover van Israëlische bejaarden

Een dag geen misselijkmakende plannetjes gedeponeerd is een dag niet geleefd.

Gisteren was de NRC nog de grote duivel van DENK. “Dit is hoe de media (NRC) werken,” aldus Farid Azarkan en Tunahan Kuzu in het bijschrift van een filmpje waarin ze journalisten van de NRC verweten broddelwerk te hebben geleverd en aan de ketting van Geert Wilders te lopen.

Maar vandaag zijn de redacteuren van de krant ineens de dikste maatjes van Farid. Op basis van een stuk van afgelopen zomer (!) valt de nummer 2 van DENK nog maar een keer wat weerloze Israëlische bejaarden aan. De Nederlandse regering had namelijk hun AOW-uitkering moeten intrekken, vindt Farid. Die ouderen van dagen zijn namelijk walgelijke bezetters die gestraft moeten worden! En dat allemaal omdat PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher het niet over z’n hart kon verkrijgen wat stokoude mensen te beroven van hun kleine pensioentje. Een heel schappelijk standpunt, maar in de ogen van de Israëlhatetende DENK-malloten is dat natuurlijk eerder een doodzonde.

De NRC legt genadeloos bloot wat de strategie is van Partij van de Arbeid (PvdA)(PvdA) leider Lodewijk Asscher om de wet te overtreden. Ahmed Marcouch. Hans Spekman

Geplaatst door Farid Azarkan op Zondag 12 februari 2017

De toon over het NRC was ineens enorm prijzend: de krant zou de PvdA-strategie “genadeloos blootleggen”. Nou, goede journalisten werken daar kennelijk. De plotseling omslag van Farids mening over die krant doet welhaast vermoeden dat de man schizofreen is. Maar dat terzijde.

Belangrijker is dat DENK-secondant Azarkan het kennelijk leuk vindt om oude berichten (juni 2016, hè) op te bakken om z’n aanhangers nog maar eens op te jutten jegens die zogenaamde gemene joden die altijd weer met hun hand in onze portemonnee aan het graaien zijn.

Nee, het zijn oude mensen die gewoon recht hebben op een fatsoenlijke bijdrage. Dit zijn geen uitzuigers: dit zijn mensen die de Holocaust hebben overleefd en recht hebben op ons mededogen. Als Farid Azarkan over mededogen beschikte en het artikel dat hij linkte zelf gelezen zou hebben had hij immers ook dit gezien:

“De SVB herkende niet dat mensen in door Israël bezet gebied woonden en heeft ze daarom jarenlang te veel betaald. En de regeling om dat te rechtvaardigen is niet tijdig gecommuniceerd. Daar mogen individuen niet de dupe van worden en zeker geen overlevenden van de Holocaust.”

Maar Farid Azarkan haat Israël. En – kennelijk – ook Holocaust-overlevenden. Zo erg, dat hij zelfs bereid is om zijn aartsvijand de NRC snikkend in de armen te vallen om een goedkoop punt te scoren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. HaZ

  Dit is niet meer dan de aandacht afleiden van minder frisse zaken van de Erdogan club die we inmiddels hebben mogen noteren. Leuk geprobeerd Azarkan. Een advies aan jou en je “we haten Nederland”clubje…Inpakken en wegwezen ! Denk is niet gewenst in Nederland. Opzouten, dus!

  1. jennifer

   Dat zouden ze die gasten moeten gaan verplichten dat ze oprotten naar hun vaderland en zich nooit meer in Nederland zien laten, die vuile islam parasieten.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Ik ben wel blij met dit fascistisch clubje van Armeense genocide ontkenners. Dit is de zoveelste (en laten we hopen de laatste) nagel aan de doodskist van de islamistische PvdA. Een partij die er alles aan gedaan heeft alle waarden van de Verlichting te vernietigen uit puur electorale motieven. Ze zijn wellicht nog niet zo erg dan hun amorele cultuur relativistische zusterpartij van de eurofiele en Ayatholla-geile VVD (is er ooit een partij geweest die zoveel heeft gelogen ?) maar veel scheelt het niet.

  Ik sprak gisteren nog iemand op een feest die en eigen bedrijf heeft; 31 werknemers. Hij voelde zich genaaid (ook de verrijking in zijn wijk kon hem niet bekoren) & voor het eerst in zijn leven gaat ie op Ome Geert stemmen; de reden: Geld is niet alles (en sowieso is de VVD ook een geperverteerde graaipot gebleven) maar ik heb nu een baby en de toekomst en veiligheid voor mijn jonge dochter gaat nu voor.
  De VVD is er voor de multinationals, EUUSR, Open Grenzen (goedkope arbeid voor de uber-rijken) en de Islam, de PvdA voor de criminelen, Open Grenzen (stemvee) en de Islam. DENK is alleen voor de islam, 110% islam, dus eigenlijk is DENK nog het minst kwade van het trio.

 3. jennifer

  In tegenstelling tot deze importrat hebben die mensen gewerkt en betaald voor hun pensioen. Ik vind als Nederlander dan ook dat alle import uit islam landen die hier nog nooit gewerkt hebben en betaald hebben voor hun pensioen,nergens meer recht op moeten hebben. Deze zandbak parasiet van denk is daar het beste voorbeeld van. Wat een vuile racist is die zandbak rat zeg

 4. Seneca

  Ik ben niet zo verbaasd of verontwaardigd over deze nieuwe poging van DENK om Joden in een kwaad daglicht te stellen. DENK is in goed gezelschap; tenslotte is Nederland her enige land in West Europa dat niet haar schuld erkent inzake haar aandeel in de Jodenvervolging van de vorige eeuw. In wezen leven de Nederlandse Joden onder de identieke angst die Joden hadden/voelden tijdens de bezetting door de Duitsers.

 5. toetssteen

  De berichtgeving op de Joop inzake deze materie bijgehouden. Natuurlijk, ze zullen het hebben over ‘zionisme’, maar elke sukkel weet dat ze Joden bedoelen.
  Ik laat het aan de zoekers over om aldaar te lezen (of niet) om te ervaren hoe men denkt over die paar Joden die door Asschers beslissing een paar tientjes meer krijgen. Ik link niet, mijn vingers werken niet mee.

  1. Kodi

   Een plaatje wat duidelijk weergeeft wat voor antisemitisme men bedoelt als men het over antizionisme heeft:
   https://brabosh.files.wordpress.com/2017/02/verschil3.jpg

 6. Harry Nak

  Enge gozer net als de rest van deze partij. Schijnvertoning met Erdogan agenda. Totale zinloze partij die vanwege de vele Turkse en Marokkaanse medemensen ook nog stemmen krijgt maar waarmee niemand (gelukkig) wil samenwerken.

 7. monach

  Marokkanen bezetten de westelijke-Sahara. Niet vergeten.

  1. Likoednl

   En Turkije bezet Noord-Cyprus en Koerdistan.
   Maar daar zullen we Denk niet over horen ….

   1. corfo

    Likoednl.
    En wat te denken van de Armeense genocide ?
    Het gehele midden oosten is een broeinest van terroristen, nazi-volgelingen (zie Erdogan staan blèren tegen z’n volgelingen !) en nietsnutten die te lui zijn om hun eigen land op te bouwen maar liever parasiteren op hun grootste vijand, het Westen ! Wát een walgelijk volk. Maar wij, het Westen, zijn zo stom om hen die kans te geven, dom dom dom.

    1. TheGrimReaper

     @corfo,

     “Maar wij, het Westen, zijn zo stom om hen die kans te geven, dom dom dom.”

     Nee nee nee, m’n beste: de POLITIEK geeft hun ALLE KANSEN!! Tijd om daar op 15 maart mee af te rekenen……….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.