Geert Wilders maakt gehakt van linkse BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Ga maar iemand anders lastigvallen!”

Het is duidelijk dat PVV-leider Geert Wilders geen enkele trek meer heeft in quasi-onschuldige journalisten die op het eerste gezicht neutraal zijn, maar in hun hart een diepe afkeer van de PVV meedragen én dat duidelijk laten merken.

Het was een domper voor RTL toen PVV-leider Wilders zei z’n komst naar het Carré-debat te zullen annuleren. Hij was boos op RTL Nieuws omdat ze Geerts broer Paul Wilders hadden geïnterviewd. De PVV-leider voelde zich aangetast in het kleine beetje privacy wat hij nog had: “Ik heb al ruim tien jaar bijna geen privacy meer en dit laatste stukje ervan – familie – te grabbel gooien kan ik niet accepteren.”

Behalve RTL vindt ook BNR Nieuwsradio – mede-organisator van het Carré-debat – het behoorlijk jammer dat het debat nu de leider in de peilingen mist. Dus besloot BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich om nog maar eens een smeekbede te doen bij Geert Wilders, in een soort stille hoop dat de man tóch zou toehappen:

“Ik nodig je uit voor een gesprek hierover. Gewoon, een kop koffie, om te bespreken hoe wij (journalisten en Geert Wilders) op een goede manier met elkaar kunnen omgaan. Met of zonder microfoon, wat jij wilt. Want zelfs ondanks je tweet vanmorgen denk ik dat je als democratisch gekozen volksvertegenwoordiger echt wel de meerwaarde van onafhankelijke journalistiek inziet.”

De uitnodiging lijkt aardig, maar Fröhlich verwijt Wilders in hetzelfde stuk dat hij de meerwaarde van onafhankelijke journalistiek niet inziet – dus tegen persvrijheid zou zijn – en ook dat hij zaken doet die niet passen in een “fatsoenlijke democratie” – alsof dat aan Fröhlich is om te bepalen, en niet aan het Nederlandse electoraat. Maar om Wilders om de tuin te leiden moet je vroeger opstaan, dus vertelt de leider in de peilingen zonder blikken of blozen wat Fröhlich kan doen met zijn nep-oprechte uitnodiging:

Wilders linkt nog even naar een eerder stuk waarin hij BNR-voorman Fröhlich gewoon weet te ontmaskeren voor wat hij is: een linkse intrigant die Wilders vergelijkt met Hitler én verwijt hetzelfde te zijn als extremistische moslims. Met zo iemand moet de PVV-lijsttrekker koffie komen drinken? Dat dacht Geert dus niet. En dus maakt Geert Wilders de kortstondige fittie dan ook nog maar eens af door voor eens en altijd duidelijk te maken dat er geen toenadering zal komen tot de linkse BNR-radiomakers:

Hoppa! Geert Wilders – Sjors Fröhlich: 1-0.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Ni28

  Zij zullen hem natuurlijk aanmerken als wegloper. Wedden? Maar laten wij het eens hebben ook over wegjagers.

 2. Nasrani

  Ik hoop toch zo dat de PVV heel groot wordt! Begin steeds meer een hekel te krijgen aan die linkse loeders. Gelukkig in heel europa dezelfde tendens.

 3. NederNederlander

  Ik wacht met spanning af dat de PVV de grootste partij word en eindelijk met de ijzeren vuist geregeerd wordt

 4. Lex

  Prachtige reactie van Onze blonde vriend.

  Inderdaad hij kan en mag niet alle smeerlapperij modder en stront dat naar hem toe word gegooid onbeantwoord laten.

  Terecht dat hij na de issu met zijn broer niet naar het RTL verkiezingsdebat gaat.

  Wat zijn de volgende smerige linkse acties?

  Laat Geert maar lekker schuiven.

 5. Floris

  IEDEREEN ziet de meerwaarde van onafhankelijke journalistiek.

  Daar ontbreekt het juist aan.

  Zou de heer Fröhlich werkelijk niet beseffen dat het daaraan (ook bij hemzelf) ontbreekt? Is de linkse betweterigheid en arrogantie dan ZO groot?

  1. DDS_Lezer

   Die arrogantie, betweterigheid en grootheidswaanzin is nog groter dan we denken en te zien krijgen. Maar heel vaak zien we dit ook door druppelen in verschillende uitspattingen van hen. Zie de vele artikelen op deze site over de vele linkse parasieten die zich volop te buiten gaan aan de hierboven genoemde karaktertrekjes.

   Dat jochie Fröhlich is zo’n links aftands schoothondje dat keurig in het gelid mee blaft om potentiële bedreigers van de grote linkse ‘verworvenheden’ op afstand te houden en zo nodig te ridiculiseren en/of demoniseren totdat deze geneutraliseerd zijn (dood of levend). Dit soort fundamentalistjes zijn nog veel gevaarlijker dan hun baasjes. Hopelijk zijn we na de verkiezingen verlost van dit gespuis.

 6. Ritter

  De media zijn “partij” tegen Geert Wilders en dus niet “onafhankelijk” zoals ze zich graag noemen.

  Zoals Derk Jan Eppink zegt over de media:
  http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/derk_jan_eppink/id/2079

 7. jennifer

  Heel goed van hem dat hij bedankt heeft, koffie kan je overal drinken maar die van RTL zou ik ook niet meer te pruimen vinden dan. Eerst hem voor van alles uitmaken wat wel past bij het fascistische RTL en hem dan nog paaien,ze zijn de schaamte voorbij bij de bagger zender met hun bagger journalisten.

 8. Beukman

  Geert grolt:
  “Ik heb al ruim tien jaar bijna geen privacy meer en dit laatste stukje ervan – familie – te grabbel gooien kan ik niet accepteren.”

  Altijd lachen met Geert. Verkeert hij al in carnavalssferen? Het zijn niet de media die zijn privacy te grabbel gooien, het is zelfs zijn broer niet. Paul vertelt in het interview amper iets uit de privé-sfeer over zijn broer, en wat hij wél vertelt, zijn alleen maar een paar aardige vriendelijke dingetjes.

  Wat zijn mening over de Haagse Geert betreft: die verschilt niet van die van een paar miljoen andere Nederlanders. Waarom zou Paul daar zijn mond over moeten houden?

  Gelukkig heeft Paul ook nog twitter om afstand te doen van zijn broer. Paul wordt bedreigd vanwege de politieke opvattingen van broer, onder meer door PVV-stemmers. Het is dapper van hem dat hij toch in het openbaar Geerts opvattingen blijft veroordelen – en dat ondanks dat hij geen beveiliging krijgt.

  Frohlich en anderen hebben gelijk. Wilders doet de kiezer te kort door zijn belofte om te komen te schenden. De kiezer heeft behoefte aan informatie. Wilders verstopt zich liever.
  Op zich wel begrijpelijk overigens. Voor het debat waarvoor hij op de loop is gegaan, was hij onder meer ingedeeld in een blok dat gaat over de AOW-leeftijd. Iedereen die in 2010 al volwassen was, weet dat Geert hier liever zijn beurt voorbij ziet gaan.

  1. Mr. Charles

   Antwoord aan een ras NSB’er die zich Beukelaar noemt. Wilders is aan niets of niemand verplicht zich te laten afzeiken in zogenaamde “talkshows” ter informatie van de kiezer. Een mens met gezond verstand weet al lang op wie hij stemt. Dit soort fake programma’s zijn alleen maar bedoeld om Wilders schade toe te brengen. Mensen zoals U die hier zitten te stoken met abjecte reactie vind ik weerzinwekkend. U bent een braakmiddel.

   1. jennifer

    Er is hier vandaag al meerde malen duidelijk gezegd dat het gelogen is die judas wordt niet bedreigd zelfs om dit te zeggen heeft de bagger RTL flink in de buidel getast, vanmiddag hier nog met een paar mensen over gesproken,er hadden meer mensen di op internet geien en allen zeiden och is de leugenaar weer actief heeft RTL zijn maandloon weer betaald om te liegen.De meesten mensen kennen hem hier en weten wat voor een leugenachtig figuur hij is, hij zou zijn eigen moeder nog verkopen als het maar geld opbrengt.

   2. Floris

    @ Mr Charles:

    Volkomen juiste analyse. Mocht Wilders naar Pauw of Jinek of gelijksoortige riool-programma’s komen dan kan je er donder op zeggen dat de rest van de gasten Wilders-haters zullen zijn die alle gelegenheid zullen krijgen om zich als een stelletje uitgehongerde hyena’s op hem te storten.

    Beukman komt hier vooral om met modder te gooien naar patriotten als Wilders. Daarmee plaatst hij zich in de categorieën landverrader en trol.

    1. Beukman

     @Floris
     Wilders had toegezegd en beloofd dat hij naar dat debat zou komen. Als hij het een riooldebat had gevonden, had hij dit van tevoren moeten zeggen. Een man een man, een woord een woord. De kiezer heeft recht op dit soort debatten. Geert loopt weg voor zijn verantwoordelijkheid.

     Dat jij blind bent voor de werkelijke reden van zijn afzegging, verbaast me niets van een nephistoricus.

     1. zomaar

      Als het in een contract was vastgelegd , had RTL contract breuk gepleegd , dus RTL mag blij zijn .

      En niet nu de broer van Wilder met negatief nieuws op de voorgrond halen .

      Dit is al eerder gebeurt, om Wilder in diskrediet te brengen .

    2. Floris

     Ik had het nu over de zg praatprogramma’s, Beukenhaagje.

     En over die afzegging hebben we het al meerdere keren gehad. Dat jij daar als typisch linkse drammer maar over door blijft janken is mijn zaak niet. Ik heb wel wat beters te doen dan op jouw eeuwige gezeik in te gaan, trol.

     1. Beukman

      Natuurlijk heb jij het liever over praatprogramma’s, @Floris. Het is een wat opzichtige methode om te voorkomen dat je je mening moet geven over waar het werkelijk om ging: het niet nakomen van een afspraak om te komen debatteren in een debatprogramma. Dat begint inmiddels nogal op te vallen.

     2. Floris

      En ja hoor, hij blijft gewoon doordrammen over iets wat allang besproken is.

      Je bent een vervelend eng mannetje, wist je dat?

     3. Beukman

      Ja @Floris, ik blijf doorzeiken over dingen waar anderen angstvallig geen antwoord op geven. Dan maar een vervelend eng mannetje. Sowieso kom ik hier niet om vrienden te maken, zoals jij probeert.

     4. Peter Holland

      Beukman, het is niet dat Wilders zijn afspraak niet nakomt, zoals jij stelt en blijft herhalen, maar hij heeft de afspraak om hem vigerende redenen bijtijds afgezegd. Wat is daar mis mee, doordrammer?

     5. Floris

      Beukman, ik heb je daar allang antwoord op gegeven en anderen hebben dat eveneens gedaan. Dus waarom je maar door blijft zeuren is mij een raadsel.

      Of eigenlijk is het helemaal geen raadsel: je bent gewoon een hater. Een Trump-hater en een Wilders-hater en je grijpt alles aan om die patriotten te bashen.

      Je bent gewoon een triest, zuur mannetje die in niets verschilt van al die zure linkse losers die zich niet neer kunnen leggen bij de overwinning van Trump en er nu alles aan doen om Wilders in de wielen te rijden.

     6. Beukman

      Nee @Floris, in de pakweg 8 topics die er aan dit dingetje zijn besteed, heeft iedereen systematisch de lastige vragen ontweken die ik heb gesteld. Jij ook. Een van de rookgordijnen die je opwierp was: “Maar Rutte is toch ook weggelopen voor een debat?”

      Het meest viel me nog wel op dat men blind bleek voor de mogelijk werkelijke reden waarom Geert het hazenpad koos.

      Hou trouwens eens op met dat gezeur over Wilders “in de wielen willen rijden”, zure man. Ik neem aan dat jij het met Trump eens bent dat de media de vijand van het volk zijn? Nixon had aan jou een goeie gehad.

     7. Beukman

      @Peter Holland
      Wat er mis mee is dat Geert een debat “bijtijds heeft afgezegd om hem vigerende redenen”?
      Als die vigerende reden is dat de pers een mening van zijn broer heeft afgedrukt die door een paar miljoen Nederlanders wordt gedeeld, kan men maar één conclusie trekken: Geert is een spelbreker.

      Iedere andere politicus die met een lulsmoes had afgezegd was het vuur aan de schenen gelegd. Maar voor Geert tellen kennelijk andere criteria. De volstrekte kritiekloosheid van zijn volgelingen beginnen ongezonde trekjes aan te nemen.

   3. Beukman

    Matig je toon, @Charles.

    1. Floris

     Ben jij hier soms de veldwachter, Bucklerlul?

     Je mag zelf wel eens een toontje lager gaan zingen.

     1. Beukman

      Ja @Floris, als iemand mij uitscheldt, mag ik daar wat van zeggen. Zo ben ik opgevoed, en het lijkt mij een goed oud Hollands gebruik.

      Ik ken jou inmiddels langer dan vandaag. Ik weet dus wat het betekent wanneer jij zelf ook begint te schelden.

   4. jennifer

    Je kan als politicus beter de eer en het fatsoen aan jezelf houden inplaats van mee te doen aan die bagger programmas die totaal op links zijn afgestemt en een afwijkend antwoord niet gewenst is.

    1. Beukman

     @Jennifer
     Je geeft zelf al aan hoe vals het van Wilders was om terug te krabbelen. Als hij dat debat een baggerprogramma had gevonden, had hij dat van tevoren maar moeten zeggen. Nu grijpt hij een interviewtje met zijn broer aan om het hazenpad te kiezen.

   5. jennifer

    Mr Charles alles wat hij hierboven zegt is inmiddels achterhaald en niet waar, ook dat laatste van weglopen, of hij kan niet lezen of hij vind zijn eigen leugens geweldig. Het is inmiddels al bewezen dat Wilders nergens voor weggelopen is maar het CDA de boel belazerd en geklapt heeft, net als die leugenachtige judas van een broer zet hij ook zijn leugens hier op de site, Hoe ziek ben je dan wel niet.En ik zeg het tegen u want ik wil op die malloot niet meer reageren.

    1. Beukman

     @Jennifer
     Wilders is weggelopen voor het debat. En dat is niet voor het eerst. Onlangs rende hij ook al weg voor een ander debat, hand in hand met Mark Rutte.
     Waarom ga je niet in op de werkelijke reden van zijn afzegging?

     1. Mickeyhil

      Iedereen die het oneens of kritisch is, is een linkse (zelfs een rechtse)
      De enige waarheid heeft Wilders, de enige antwoorden voor de problemen trouwens ook.
      Het blijft een groot geheim wat de oplossingen zijn, zeker als je overal wegblijft voor wederhoor.
      Duizenden keren hetzelfde riedeltje.
      Dictatuur met behulp van demoncratie, voor enkele onder ons een dejavu

  2. nick

   Ach wel nee beuk, de kiezer, de PVV kiezer, heeft helemaal geen behoefte aan nog meer informatie, die weet allang hoe de hazen lopen en hebben hun keus allang gemaakt. Er zijn maar weinig zwevende PVV keizers en ze weten ook van de manipulaties en de leugens van het kartel.
   De enige reden om te kijken wanneer Wilders aanwezig is, is om te zien hoe belachelijk de rest is en hoe Wilders gehakt van ze maakt. Komt hij niet, no swet, dat begrijpen ze ook heel goed en geven Wilders daarin zelfs gelijk.
   Dus hoezo?

 9. ikweetwatikwil

  Een man die zich niet in de luren laat leggen, dat is Wilders. Geen huichelarij. Hoeft hij ook niet te doen. Hij redt het zonder stroopsmeren. Recht toe, recht aan . Daar houden Nederlanders van.

 10. HaZ

  Wilders heeft de RTL in zijn totaliteit de wacht aangezegd ! Wen er maar aan.

  1. Floris

   En met goede reden! Laat ze barsten dat stelletje linkse propagandisten.

 11. zomaar

  effe door gelezen de der der linkse oetlullen gaat naar @Beukman !, man wat kan jij uit je linkse nek kletsen , je zou Buutreedner (ton prater ) met je onzinnige klets , en die is nog niet om te lachen ook!.

  afin het eerste debat zou zijn (volgens afspraak) , met de partijleden van de vier grootste partijen in de voorafgaande peiling , toch de linkse media rtl in deze vond het nodig om er vijf van te maken of zes !, klaver en Asscher, redenen voor Rutte en Wilders om dit debat af te zeggen , de andere twee partijleden hebben deze mogelijkheid ook !!, niks mis mee .

  het tweede debat wat Wilders afzegt heeft , heeft hij het recht aan zijn kant , immers door de media is misbruikt gemaakt van zijn broer , (en of zijn broer dit nu wel of niet zelf gewild heeft ), het blijft onkies om een voorman van welke partij vlak voor de verkiezingen , zo te kakken te zetten !.

  en ! dit is niet de eerste keer de linkse media heeft hier al eerder misbruik van gemaakt , ook vlak voor een verkiezing !

  https://www.nrc.nl/nieuws/2009/11/19/paul-wilders-11814096-a1276065

  kijk @beuk dat laat zien hoe links trappen onder de gordel geeft , aan mensen die niet hun gedachtengoed en of woord spreken .

  je herinnerd je denk ik wel dat in 2010 tweed kamer verkiezingen gehouden zijn.

 12. nietzonderverzet

  sjors frohlich, de mussert van het linkse gezwel.
  zelfs dát is teveel eer voor deze meeloper, we houden het op een simpele NSB’er.
  .
  komt het einde van je leuk-betaalde baantje in zicht, sjors?

 13. Lex

  Beukman.

  Wat heb je hier eigenlijk te zoeken.

  Volgens mij behoor jij meer thuis bij websites als Joop of Krapuul Volkskrant en andere linkse topics.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/walgelijke-linkse-media-eenvandaag-verklaren-dds-de-oorlog-beschuldigen-ons-ervan-nepnieuwswebsites-te-zijn/

 14. Ome Ga

  Haha Frisch und Fröhlich, gooi dat ouwe bakkie pleur maar in de plantenbak, en het koekje prop je maar in je eiguh grotuh mond. En je uitnodiging al in de prullenbak. ‘Hypocriet!’

  Waren er maar meer die slinks links zo aanpakten.
  Net als terroristen, blijft links toch absoluut onwillig om hun eigen meningen te herzien! Dus niet mee praten. Geen aandacht geven!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.