Geweldig! Eerste Kamer keurt SGP-motie goed om Nederlanderschap af te kunnen pakken van moordlustige jihadisten

Geen categoriefeb 07 2017, 22:00
De SGP heeft vandaag een belangrijke overwinning geboekt in de Eerste Kamer. En daar kan heel Nederland bijzonder blij mee zijn.
De Senaat stemde vanmiddag namelijk voor een SGP-motie die het gemakkelijker maakt om het Nederlanderschap af te kunnen pakken van moordlustige jihadisten. Zoals het christen-conservatieve Eerste Kamerlid Diederik van Dijk laat weten op Twitter:
https://twitter.com/djhvandijk/status/828950103125798912
Links zal het wel weer vre-se-lijk vinden dat dit soort radicaal-islamitisch tuig wordt aangepakt, maar het is natuurlijk een geweldige ontwikkeling. We hadden dit al veel eerder moeten doen. De wet gaat gelden voor jihadisten die er lekker op los hebben gemoord in het Midden-Oosten (of Afrika) en daarna weer terug naar Nederland willen komen. De bedoeling is dus dat dit soort radicaal tuig geweerd wordt. Dankzij deze wet kan dat binnenkort.
Geen wonder dus dat Van Dijk trots is. Hij heeft daar alle recht toe. Dit is eindelijk eens goed nieuws. En ja, dat komt voor een heel groot deel op het conto van de SGP (lees trouwens ook ons interview met SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij).
Natuurlijk waren er ook volksverlakkers die tegen dit voorstel stemden. Raad eens om welke clubs het gaat? Juist: om alle linkse clubs die je je maar kunt indenken.
https://twitter.com/gripje/status/828953640287223808
Er is dus letterlijk geen enkele linkse partij die de veiligheid van de Nederlandse kiezer serieus neemt. Het zijn stuk voor stuk politiekcorrecte fanatici die hun multiculturele wensdroom ten koste van alles willen doordrukken. Ja, ook als dat betekent dat ze uw en mijn veiligheid op het spel zetten.
Ach ja, zo'n links paradijs mag wat bloed kosten he? Ja, het is afschuwelijk dat ik die woorden opschrijf, maar wat nog veel erger is, is dat het de naakte waarheid is. Zo gaat links om met onze veiligheid -- en die van onze kinderen.
Als dat geen motivatie voor u is om ervoor te zorgen dat links bij de verkiezingen van 15 maart weggevaagd wordt geef ik het op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten