Hilarisch hypocriete Asscher: 'We moeten minder schreeuwen en meer naar elkaar luisteren!'

Geen categoriefeb 23 2017, 14:00
Hé Lodewijk, ben jij niet van de partij die de tirannie van de politieke correctheid al jaren aan ons oplegt en die iedere immigratiecriticus wegzet als vuile racist?
Lodewijk Asscher is lijsttrekker van de PvdA -- een englinkse partij die ons heeft opgezadeld met de politieke correctheid en die al decennialang oorlog voert tegen ambitieuze mensen die iets van hun leven proberen te maken. Sterker nog, de laatste tien jaar ofzo voert die partij zelfs een alles vernietigende strijd tegen alle werkende Nederlanders. De enigen waar de PvdA zich voor inzet zijn thuiszitters en het Westen-hatende immigranten. Iedere andere kiezer is een racist, een fascist, een egoïst of erger.
Dát is de boodschap die de PvdA al jarenlang verkondigt.
Het is daarom nogal lachwekkend dat Asscher nu laat weten op Twitter dat zijn partij opeens voor "naar elkaar luisteren" is:
https://twitter.com/LodewijkA/status/834683528906469376
Natuurlijk liegt Asscher hier. De PvdA is niet "voor minder schreeuwen en beter naar elkaar luisteren." Het enige wat de partij wil is dat wij van rechts onze mond nou eindelijk eens houden. "Beter naar elkaar luisteren" betekent: de terugkeer naar de tijden van de politieke correctheid. Ja, Asscher wil maar wat graag dat types als Sylvana Simons het debat domineren en dat wij hen vervolgens hun zin geven. Dat is zijn versie van "naar elkaar luisteren": radicale Nederlandhaters hun zin geven.
Helaas voor het PvdA-opperhoofd spelen wij van modern rechts dat spelletje niet meer mee. We weten waar de PvdA mee bezig is en gaan elke dag weer keihard tegen die partij in. Niks geen terugkeer naar de tirannie van de politieke correctheid. Wij benoemen problemen gewoon, of multicultuur-verheerlijkende socialisten dat nou leuk vinden of niet.
Wen er maar aan Lodewijk. Wij gaan nog veel harder "schreeuwen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten