Hilarisch: linkse praatjesmaker Jesse Klaver kan het niet winnen van een schoolklas en wordt ontmaskerd

Arme Jesse Klaver! Is hij van dit weekend totaal in z’n hemd gezet door de media – die eindelijk eens door die doorzichtige leugens van hem heenprikten – en dan wordt dat vandaag nog eens dunnetjes overgedaan door nota bene een schoolklas vol tieners die de GroenLinks-leider ook nog eens confronteren met z’n eigen leugens en hypocrisie.

Het ziet die arme GroenLinks-leider Jesse Klaver allemaal niet mee dezer dagen. Hij daalt in de peilingen, maar ook krijgt hij alle hoeken van de verkiezingskamer te zien. Verschillende media – waaronder wij – hebben de overambitieuze klimaatridder namelijk aangepakt voor zijn leugens.

Maar goed, de jeugd volgt het nieuws niet, had Jesse Klaver gedacht, dus kan hij alsnog goed voor de dag komen.. toch? Nou, mispoes. de GroenLinks-lijsttrekker ging voor het programma EditieNL namelijk in debat met verschillende scholieren van het ROC Mondriaan. En die waren niet van plan om de gozer veel kans te geven om zonder tegenspraak z’n linkse propaganda te verkondigen. Kijk maar mee:

Allereerst moet Klaver zich namelijk verdedigen tegenover zijn ontmaskering in De Telegraaf, waar verschillende mensen uit zijn eigen verleden gewoon onomwonden aangeven dat Jesse Klaver het verhaal over zijn jeugd nogal… opgeklopt heeft. Op zijn Facebook noemt de progressieve voorman dat onzin. Eén meisje in de klas wil dus weten: noemt Klaver al die mensen uit z’n eigen verleden dan leugenaars?

Bam, die zit! Daar heeft de bedremmelde GroenLinks-leider dus niet echt van terug, die in zijn vertwijfeling dat bewezen onjuiste verhaal dan nog eens doodleuk herhaalt. Ja, hij moet toch wat? Om daar vervolgens achteraan te stamelen dat hij het houdt bij zijn reactie op Facebook.

Ook Klavers hypocriete houding tegenover de pers komt ter sprake. Klaver nam zelf De Telegraaf onder vuur, omdat de krant volgens hem alleen maar “onzin” verkocht toen het medium verkondigde dat ze de Jesse-zeepbel hadden doorgeprikt. Tegelijkertijd verwijt hij echter PVV-leider Geert Wilders dat hij niet netjes genoeg is geweest tegen RTL door het Carré-debat af te zeggen. Dat is nogal een tweeslachtige houding, natuurlijk. En wéér krijgt Klaver dus spreekwoordelijke billenkoek van een MBO-klas.

Als uitsmijter geeft een jongen vooraan ook nog eens aan dat Jesse Klaver van twee walletjes eten. Hij vermaant anderen dat ze het over de inhoud moeten hebben, maar ondertussen is de hele GroenLinks-campagne niet gebouwd op inhoudelijke punten maar op de persoon van Jesse “Obama-Trudeau” Klaver, die kennelijk onze droompremier is. Hoppa! Nog een tiener die Klaver onderuitschoffelt, dus.

Het zou allemaal hilarisch zijn, ware het niet dat deze man het daadwerkelijk in zijn hoofd heeft gehaald dat hij de minister-president van Nederland gaat worden. Dat mag hij vinden, maar als hij niet eens een schoolklas aankan, hoe moet hij straks dat gewichtige ambt dan overleven? Echt: bij het eerste zuchtje tegenwind zakt dat hele GroenLinks-kaartenhuis namelijk al in elkaar. Dat is de afgelopen dagen namelijk nog maar weer eens gebleken, en de ontmoeting met het ROC Mondriaan maakt het er alleen maar erger op.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Ria

  Je zou bijna medelijden met hem krijgen. Als Jesse op school beter zijn best had gedaan, dan was hij nu niet onderuit gehaald door een klas tieners.
  Grote Fail.

 2. Peter Holland

  Voor het 15 maart is, is Jesse Klaver al lang afgeserveerd en verhakselt. Zijn partij valt dieper dan verwacht, wat onze namaak Obama -na gemor uit de groene gelederen- noopt om het veld te ruimen. Na zijn wachtgeld periode komt hij op de plek waar hij qua capaciteiten thuis hoort: in een magazijn ergens in het land als aankomend-adspirant-assistent-hulp-medewerker.

  Bye bye Jesse!

 3. Gustaafff

  Goed, iedereen kan inpakken. De golden boy van links is ook geveld. Het is nu tussen Rutte en Wilders. Dat de eerste, de vakkundige minister-president van Nederland, moge winnen.

  1. zomaar

   @gus iets leuks voor jou !.

   http://www.npo.nl/wnl-op-zondag/12-02-2017/POW_03491866

   een uur lang zit Wilders op zijn gemak te vertellen , hij zit daar alleen met Rick. Nieman inhoudelijk te converseren .

   hoe anders was dat gister !, Asscher heeft met onderbreking een half uurtje aan het woord geweest , waarvan zijn plaat ruim 15 min bleef hangen , telkens moest Rick hem verwijzen dat hij at niet gevraagd had , zelfs de vroeger spindockter van de VVD moest Asscher bijspringen in zijn verhaal wat de PvdA bereiken wil .

   tja dan zat er nog een boekenschrijver aangeschoven , en twee mensen extra waarvoor ?, ik he het niet meer afgeluisterd.

   nu Rutte effe van stal gehaald iedereen weet wat voor een aardsleugenaar hij is , en de winnaar is bekent .

   1. Gustaafff

    @zomaar, Asscher is een saaie secretaris, zonder enig charisma. Ik betwijfel of de man üperhaupt kiezers aan zich kan binden. Ook bij hem is het leuke eraf.

    Mark Rutte is nog steeds een man die kiezers aan weet te trekken. Half Nederland is teleurgesteld in het niet nakomen van zijn verkiezingsbeloftes, maar beseft terdege dat hij wel vier jaar een kabinet overeind hield dat ons uit de crisis haalde.

    Met het cordon sanitaire krijgen we volgend jaar waarschijnlijk iets met VVD, CDA, D66 en mogelijk PvdA. Immers, een kleinere partij kan altijd de regering vormen.

    1. zomaar

     @Gus dat had je nu niet aan moeten halen ook Sybrand ,Buma , had vier mensen meer nodig om deze 55 min te vullen .

     ben toch en blijf heel benieuwd wat voor plannen zij hebben , met onze samenleving.

     ze vertellen niks zitten alleen op elkaar te hakken , en ja bovenal op Wilders !!.

     waarvan het CDA, punten gejat heeft , in de afgelopen 3 decennia heeft het CDA mede de regeringen vertegenwoordigt .

     en nu hebben zij weer andere plannen , sorry tot op heden heb ik niemand gehoord die gelijk als Wilders , bij zijn eerdere standpunten gebleven is , ze zwalken maar wat rond van verkiezing naar verkiezing , telkens met een ander verhaal .

     1. Gustaafff

      @zomaar, en toch gast het CDA weer zetels pakken.

    2. swetsnek

     cordon sanitaire goeie benaming voor Rutte en aanhang door de plee ermee en jij er achteraan.dat jij nog los rond mag lopen verbaasd mij

     1. zomaar

      verbaast ?, ik zit hier al een paar jaar , gewoon onder de Nick naam die ik nu!!,nog gebruik !.

  2. cmsuijkerbuijk

   @Staafff
   Zeg, ben jij misschien één van de Gebroeders Grimm? Jij vertelt zulke mooie sprookjes, dat je in de Efteling niet zou misstaan met dit verhaaltje!

   1. Gustaafff

    Zie jij mogelijkheden voor een Wilders-premierschap? Als VVD iets van vijf zetels achterstaat op de PVV, kunnen zij zó weer een nieuwe regering vormen. Niemand wil immers samenwerken met Wilders.

    1. cmsuijkerbuijk

     Je hebt het over ” Dat de eerste, de vakkundige minister-president van Nederland, moge winnen.”
     Hierbij spreek je dus een wens uit. Dat wil zeggen, dat zelfs JIJ er niet van overtuigd bent! Bovendien zal Rutte bij verlies van deze verkiezingen, het veld moeten ruimen, want wie wil nou nog met een aartsleugenaar (daarin was en is hij overigens wél vakkundig, maar of dat een aanbeveling is?) als Rutte in zee gaan?
     En als de PVV groot genoeg wordt, dan is de immer hypocriete politiek bést wel bereid, om met de PVV te regeren. Mogelijk niet met Wilders als MinPres, maar wél met een van zijn secondanten!

     1. Gustaafff

      Niets is zeker, @cmsuijkerbuijk. Rutte zal vrijwel zeker weer als fractievoorzitter de Kamer ingaan, als hij verliest. Met de PVV als grootste zal niemand willen samenwerken, aangezien zij de vrijheid van godsdienst (of bloeddorstige ideologie, jouw zin) wil inperken. De VVD niet en Rutte is een pragmaticus; die gaat zelfs met Donald Duck aan de formatietafel.

     2. cmsuijkerbuijk

      @Staafff
      Juist: “en Rutte is een pragmaticus; die gaat zelfs met Donald Duck aan de formatietafel.”
      Dus waarom niet met de PVV?

     3. zomaar

      @gus luister wat Buma zit te vertellen ,

      http://www.npo.nl/wnl-op-zondag/05-02-2017/POW_03436022

      nu is die zeverkloot niet veel aan het woord , en wat hij zegt .

      werd hij door Karstens over terecht gewezen , op zijn puntjes gezet !!.

      zit dat bij de christelijken ingebakken , liegen en alles afstrijden wat zij verkeerd gedaan hebben , in de periodes dat zij mede verantwoordelijk waren , hij durft het woordje moslim nog niet zijn strot uit te wringen, dus zou ook het CDA aanschuiven samen met de PvdA , GroenLinks D66 en VVD, gaat de instroom van moslims gewoon door , ik denk dat zij er no meer binnen lokken .

      wat denk jij ?.

     4. Gustaafff

      @cmsuijkerbuijk, Rutte gaat aan tafel met elke andere partij in het parlement, indien nodig zelfs met de SP. Niet met de PVV. Geen enkele partij wil daarmee samenwerken (mits hij zijn standpunten met betrekking tot de godsdienst- of ideologievrijheid wijzigt, maar dan is hij niet geloofwaardig meer).

     5. Gustaafff

      Vermoedelijk wel, @zonaar. Hoogstwaarschijnlijk zullen de azc’s gewoon openblijven. Een meerderheid van de Nederlanders is namelijk een voorstander van vluchtelingenopvang.

   2. Gustaafff

    En daarnaast: met Klaver op de grond, Asscher neergeslagen en links ineengestort, staat geen enkele linkse partij Rutte meer in de weg.

 4. Gustaafff

  Overigens zijn nu alle hindernissen weggenomen: niets staat Rutte meer in de weg om voor de derde maal het Torentje in te kruipen. Hij zoekt de Gordijntjes alvast uit bij de IKEA.

 5. Floris

  Ik heb totaal niets met GL, maar ik vind deze aanvallen op Klaver nogal overtrokken. Het betreft allemaal heel kleine dingetjes uit z’n CV, die niet of nauwelijks relevant zijn. Dan gaat het wel erg ver om hem een beroepsleugenaar te noemen.

  Charl Schwietert (VVD) schreef destijds in z’n CV dat hij doctorandus was terwijl dat niet zo was. DAT noem ik nog eens liegen. Het kostte hem trouwens volkomen terecht z’n carrière

  1. TheGrimReaper

   @Floris,

   “Ik heb totaal niets met GL, maar ik vind deze aanvallen op Klaver nogal overtrokken. Het betreft allemaal heel kleine dingetjes uit z’n CV, die niet of nauwelijks relevant zijn. Dan gaat het wel erg ver om hem een beroepsleugenaar te noemen.”

   Oh, en waarom NIET? Iemand die op zo’n manier al liegt en bedriegt, wat kun je daar dan nog van verwachten? Een 2de Rutte?

   “Charl Schwietert (VVD) schreef destijds in z’n CV dat hij doctorandus was terwijl dat niet zo was. DAT noem ik nog eens liegen. Het kostte hem trouwens volkomen terecht z’n carrière.”

   En VOLKOMEN TERECHT dat dit toen zijn carrière gekost heeft.
   Trouwens, als de “lichtgewicht” Jesse Klaver (die mijns inziens sowieso al niet serieus te nemen valt) al door een MBO klas onderuit gehaald wordt…. I rest my case…..

  2. Peter Selie

   Dat Yasser Feras zich Jesse Klaver laat noemen is zeker óók een futiliteit Floris? Goh nooit achter jou gezocht, deze markante ommezwaai in politiek (correct) denken.

   https://pbs.twimg.com/media/C3BwxyJWgAAwG8W.jpg

 6. Ritter

  Pijnlijk. Klaver wist zich geen houding te geven.

  Die kinderen prikken door de leugens van die snotneus heen.

  1. Peter Selie

   Goed gezien beste Ritter, kinderen zijn nog niet zó erg aangetast door de linkse leugen machine en doorzien Yasser zijn lichaamstaal, simpel. Heel veel volwassenen hebben een zeer zwakke intuïtie dat i.t.t. pubers en jongvolwassenen.

 7. Bes Tolen

  Guust. De vrijheid van godsdienst dient altijd beperkt te zijn, namelijk ook godsdienstigen in welke organisatie dienen te voldoen aan de wetten van de staat. Aan de wetten van de staat is men ondergeschikt. De staat zelf mag geen godsdienst hebben, niet opleggen, niet bevoordelen, niet propageren. De staat moet er vanuit gaan dat godsdienstuitoefening mensenwerk is en dat houdt in dat de godsdienst op dezelfde manier behandeld moet worden als andersoortige verschijning. Inclusief de personen. Niet meer en niet minder.
  Dus als een godsdienst de meest erge handelingen voorstaat dan is de staat geroepen daar een einde aan te maken. Het is naar mijn idee zelfs zo, dat het beste onder vrijheid van godsdienst dit uitgangspunt moet worden verstaan.

  1. nick

   Vraag me af wie die ‘guust’ toch is, ( een oude bekende?) hij is hier nog niet zo lang ( ingehuurd voor de as verkiezingen?) en is de hele dag (en nacht )hier aanwezig om zijn links rode onzin commentaar te leveren, hij heeft er een opvallende dagtaak aan.

   1. Floris

    Inderdaad Nick. En dan wil hij ons ook nog doen geloven dat hij een SGPer is.

    Het lijkt me eerder een typetje dat is bedacht door een trollenbureau.

  2. Gustaafff

   @Bes tolen, dat vind jij. Naast dat het hoogstonverstanfig is, is het tevens niet haalbaar. Je bent naïef als je denkt dat het gaat gebeuren.

 8. Gutmenschsloper

  Eerlijk is eerlijk. Er worden hier een paar verdomd relevante vragen gesteld zoals ik ze bij de NPO niet vaak hoor. Maar even serieus: Hoe kun je in godsnaam je lot in handen willen geven van een nepidealist met de betrouwbaarheid van een tweedehands autoverkoper? Het toont maar weer aan in wat voor fantasiecocon linkse stemmers leven.

 9. jennifer

  Ik vind het wel een goeie dat hij door n klas tieners op zijn nummer gezet is, die zijn niet gek al denkt hij van wel. De arrogantie nekt hem tenminste op deze school. Ja wat wil je als blijkt dat je toneel act wat je opvoert en opkomt op de buhne als een goedkope imitatie van Obama ,je naam gaat veranderen van Yasser Feras in jessie klaver dan kan je ook bij tieners alleen maar als nep overkomen toch.

  1. Gustaafff

   Gut, vandaag ben ik het helemaal eens met Jennifer.

   Heel dat Klaver-gedoe is gewoon één grote act. Hij neemt iedereen gigantisch in de maling. Echt, je wordt belazerd waar je bijstaat.

   1. jennifer

    Nou guus daar drink er een op vanavond dat jij het eens n keer met mij eens bent.

    1. Gustaafff

     Mijn dag is ook weer goed ;).

 10. Peter Selie

  Heel erg jammer dat het videootje stopt na de laatste vraag van de leerling die voorin de klas zit. “U zegt dat het niet om u gaat, maar u wilt toch minister president worden (moet er eigenlijk niet aan denken) dus het gaat toch wel om u”. Nou hieruit kan Yasser zich niet zonder gezichtsverlies uit redden volgens mij, misschien ook wel de reden dat men het zonder het antwoord van Yasser Klaver moet doen.

 11. Ni28

  Een marktverkoper tegen een schoolklas. Een schoolklas overtuigen met zijn schaarse schoolverleden is een moeilijke zaak. Hij denkt zich overal uit te lullen door snel te praten. En dat valt tegen als je geen inhoud hebt maar alleen holle frases.

 12. Ni28

  Erger is dat deze schoolkinderen kritischer zijn dan zijn linkse politieke vrienden. Nou ja, vrienden.

 13. Ni28

  Gus bedoeld vakkundige leugenaar, dat vindt ie prachtig.

  1. Gustaafff

   Rutte is geen leugenaar, @Ni28. Hij was in de overtuiging dat hij zijn beloftes werkelijk waar kon maken, maar daar heeft hij in gefaald. Ik denk dat geen enkele politicus doelbewust het volk voor wil liegen. Wilders zal nu ook oprecht denken dat hij de koran kan verbieden, maar daar zie je niets van terug. Om nog maar te zwijgen van dat plan van de socialisten- en sociaaldemocraten die het eigen risico willen afschaffen. Je kunt op je vingers natellen dat je daar na de verkiezingen niets meer van hoort. Of denk aan het 500-europlan van D66. Alhoewel, als ze eenmaal alle ouderen hebben geëlimineerd, hun stemrechts hebben afgepakt, kunnen ze de ouderenzorg afschaffen en hebben ze wel wat over.

   Om het maar met Kuzu te zeggen:

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/denk-viert-feest-nu-al-de-grootste-politieke-partij-op-facebook/trap-er-niet-in/

 14. Anna

  Als GroenLinks Jesse Klaver minister president wordt dan zitten Afrikanen, Iraniërs, Afganiërs, Pakistanen, Libanezen, Irakezen, Marokkanen, Turken, Syriërs, Bosniërs, Surinamers,Bosniërs, Albaniërs enz en een Nederlander in een klas. GroenLinks is voor heel de wereld naar Nederland.

 15. pejoar

  Rutte heeft al een deal met Juncker gemaakt zodat ze pas ná de verkiezingen praten over de opvolger van Juncker.
  Rutte heeft ambities,vooral als het hier niet lukt.

 16. giel

  als het niet om hem gaat ,waarom dan je zielige verhaal ophangen. zeker ptss opgelopen als baby met die valse meneer pastoor ha ha

 17. Bes Tolen

  Guust. Ik heb u het antwoord gegeven, dat in een democratie past.
  Dat we op het punt vrijheid van godsdienst een onvolwassen democratie hebben, komt door de invloed van een belangrijk deel van godsgelovigen en lieden die joviaal er ondoordachte ideeën op na houden. Een vorm van tolerantie à la D66? Als bijvoorbeeld Terlouw, die wel censuur invoerde voor de dagbladen.
  Wat ik stel is rationeel en past bij veel protestantisme waaronder het lutheranisme en bij de Verlichting. Luther was in zijn tijd op dit punt al zover. Alleen was de praktijk weerbarstiger want de R.k.kerk voerde overal oorlog in West en Midden Europa tegen andersdenkenden. Anders zou een heel andere situatie in Europa zijn ontstaan.
  Nu dreigen middeleeuwse toestanden want dat is heden de trend. De kwaliteit van leven lijdt er steeds meer onder. Het is schande.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.