Homoseksueel doet smeekbede bij Rutte: al twee keer verrot geslagen door haatmoslims, maar de grenzen blijven open

Dit is het trieste verhaal van de 36-jarige homoseksueel Patrick, die zich niet meer veilig voelt in z’n eigen wijk. Dankzij de massa-immigratie die Nederland de afgelopen tientallen jaren heeft ondervonden.

Wat zou jij willen vragen aan premier Rutte om te veranderen als je maar één kans had een verzoek te plaatsen bij de leider van ons land? Nou, de homoseksuele Patrick weet het wel.

De jongen is geen dogmatisch anti-islamitisch Identitair Verzet-achtig mannetje, maar een doodgewone 36-jarige kerel die z’n leven graag ongestoord leidt. Hij heeft geen problemen met andere culturen dan de Nederlandse, maar hij wil gewoon met rust gelaten worden. En momenteel is dat niet mogelijk, wanwege z’n geaardheid. De meeste autochtone Nederlands vinden het geen probleem. Maar dankzij de massa-immigratie zijn er grote groepen naar Nederland gekomen die heel wat minder vriendelijk staan tegenover het fenomeen homoseksualiteit. En ondanks pleidooien van Gloria Wekker dat het boze blanke mannen zijn die het minst tolerant zijn, zijn het toch echt jongens van islamitische komaf die hun poten niet kunnen thuishouden en Patrick al tot twee keer toe in elkaar gebeukt hebben.

Kijk maar naar zijn aangrijpende verhaal:

De angst is van Patricks gezicht af te lezen. En het is zo zonde, want het is allemaal zo onnodig wat deze arme man overkomt. Want het is het gevolg van een jarenlange weigering van politieke partijen als CDA, VVD, PvdA en D66 om de grenzen van Nederland een beetje ordelijk te bewaken. Ondanks dat onze liberale cultuur er totaal niet op ingericht was, zijn er horden conservatieve moslims met middeleeuwse ideeën ons land binnengelaten. De mensen die dat deden hebben er zelf niet zo’n last van: die wonen in prachtige witte wijken en verschuilen zich achter statige hekken.

Maar voor een homoseksueel die in een multiculturele wijk woont, zoals Patrick, is dat andere koek. Niet elke moslim is een potentiële potenrammer, maar teveel potenrammers zijn wél van islamitische afkomst. Het is dus echt bizar dat we momenteel nóg steeds doorgaan met ons louche immigratie- en integratiebeleid waardoor de Nederlandse homo moet vrezen voor zijn veiligheid.

En nogmaals: het zijn niet louter angsten. Patrick is daadwérkelijk twee keer in elkaar geslagen vanwege zijn seksuele voorkeur. Hoeveel homoseksuele Nederlanders moeten er nog lijden voordat premier Rutte en zijn trawanten in Den Haag eindelijk ingrijpen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Adriaan

  Hoogtijd dat de Knokploeg van de Veluwe uitbreiding moet gaan krijgen. Nog even en homo’s worden van de daken gegooid, want dat roept het moslimtuig mij iets te vaak. Jammer dat ik al op leeftijd ben, anders zou ik gaan solliciteren.

  1. jennifer

   Hoop dat die knokploeg dit moslim ongedierte te pakken krijgt en gelijk richting woestijn stamt.

  2. NederNederlander

   Ik teken er voor om te mogen helpen!!

 2. Mr. Charles

  Rutte (VVD) en zijn links liberale trawanten (PvdA, D66, CDA) grijpen NOOIT in in dit soort zaken, want de bevolking interesseert hen geen bal, behalve om geld van te plukken voor hun linkse hobbies ter financiering van zinloze ontwikkelingshulp en vooral de asielindustrie. Als dit artikel (dat ik nou niet echt goed vind) één ding toch duidelijk maakt: DIT IS WAT GEERT WILDERS BEDOELT MET DE ISLAMISERING VAN NEDERLAND. Het Islamofascisme rukt dagelijks verder op. Alle vrijheden op alle gebieden worden ingeperkt of beknot. En het links gespuis houdt vol: de Multi Culti samenleving is de grootste verworvenheid van de progressief denkenden. Die dus de achterlijke batten zijn die de Nieuwe Middeleeuwen omhelzend verwelkomen.

  1. NederNederlander

   en daarom ben ik voor wilders de zachte hand moet omgerolen worden voor een ijzeren vuist om het onkruid te vernietigen want dat is het enigste wat it tuig begrijpt oog om oog tand om tand!!

 3. Peter Selie

  Het uiterst smerige grondpersoneel van Allah zou eens flink duidelijk gemaakt moeten worden dat ze met hun gore onledige poten van ONZE homo’s af moeten blijven. Eigenlijk wil ik hier mee zeggen dat het onder gebruik van gepast geweld moet gaan om deze antisemitische, homohaters een lesje te leren dat ze dat nooit meer doen, maar ja dat is een utopische gedacht die waarschijnlijk nooit opmaat zal vinden in onze door het establishment en grachtengordel beroepspolitici bejubelde multiculturele samenleving die mij mijlenver de strot uithangt. Goed van Patrick dat hij het voortouw neemt en een lans breekt voor zijn seksuele geaardheid en de jongens die in het zelfde schuitje zitten als Patrick. Maar ik kan je op een briefje geven dat Patrick niet slaagt in zijn dappere missie om eens en voor altijd af te rekenen met deze barbaarse middelen uit deze achterlijke cultuur. Rutte en zijn holmaatjes Gordon en Jort Kelder deze blijven buiten schot en daar zorgen deze “heren” zelf wel voor. Nochtans verkeerde Gordon een aantal jaren in dezelfde situatie als Patrick nu driemaal heeft meegemaakt. Maar de enorme lafbek Gordon heeft géén aangifte gedaan. Voor mij is Patrick een held dat hij op deze wijze in het nieuws komt en ik vermoed dat dit muisje een heel lang staartje krijgt tot na de verkiezingen of zolang het duurt.

  1. jennifer

   Ik denk peter dat velen zich dan achter de oren zullen krabben dat ze er alweer in getrapt zijn om links te kiezen,en gaan denken dit had ik niet verwacht en wat nu??

 4. Ni28

  Rutte zal nog meer islamieten naar hem sturen, dat is de enige zekerheid. Want zo reageren onze politici eenmaal. Averechts. Dus thee drinken met de aanvallers die zich daarna rot lachen over de watjesgedrag. Brieven naar Rutte sturen is overbodig, hij voegt geen daad bij het woord. Rot op zeggen maar niet zorgen dat het gebeurt is natuurlijk niet effectief. In wezen werkt Rutte DENK in de hand die acceptatie boven integratie stelt. Dus Patrick heeft maar te accepteren dat dit eenmaal gebeurt want de migranten zich nooit zullen aanpassen.

  1. jennifer

   Zo zal het gaan Rutte zal zijn opdracht vanuit de EU toch uitvoeren moeten, jammer voor die man maar geloof maar niet dat Rutte het voor jullie opnemen zal want dan krijgt hij problemen met de EU, dictator Merkel en haar rattevriend Soros.Rutte helpt gewoon mee Europa te islamitiseren daar staat hij voor en niet om het islam tuig uit het land te smijten.

 5. C.oitus

  Het gaat al mis met hem, door te zeggen lieve premier. Voor de rest heeft hij gelijk natuurlijk. Maar onze lieve premier gaat er geen kut klote aan doen is niet in het belang van zijn bazen of hem zelf.

 6. Ni28

  Rutte heeft op moment iets anders aan zijn hoofd dus Patrick zal moeten wachten. Juncker wil de volgende plannen voor de EU begin maart openbaren en Rutte, Merkel en Hollande dat willen voorkomen. Wat suggereert dat deze plannen zo verschrikkelijk moeten zijn dat het koren op de molen van Wilders, de AfD en Le Pen wordt. En dat mag niet want het verschrikkelijke nieuws mag pas na de verkiezingen geopenbaard worden. Hoeveelste rotstreek zal dit zijn?

 7. Pieterz

  Als minderheden moeten we ervoor waken niet tegen elkaar uitgespeeld te worden. Patrick is nu niet alleen slachtoffer van geweld, maar ook slachtoffer van dit uitspelen. Als minderheden weten we hoe is het is om enkel beoordeeld te worden of wat ons uniek maakt en niet om ons totale zijn. Andersom moet wij dat niet ook doen. Door te zeggen dat grenzen dicht moeten sluit je ook de grens voor de vluchtende homo en de homoseksuele moslim. Na de massa-aanranding in Keulen waren het de vrouwen die zich tegen moslimhaat uitspraken. Na de aanslag in Orlando deden de homo’s hetzelfde. Het leert ons dat liefde altijd overwint. Dus zet de grenzen maar open en laat iedereen delen in die liefde.

  1. Gustaafff

   Zoek dekking!!!

  2. Peter Selie

   Jij bent nog achterlijker als het paard van Christus.

  3. jennifer

   Ja je moet wel totaal de weg kwijt zijn met zo n reactie. Hoe dom is men om dit te zeggen, Die grenzen moeten dicht en wel zo snel mogelijk. Dat parasieten volk van de islam moet men mijden .Er zijn al meer landen inmiddels mee bezig die deze rotzooi van de islam niet in hun land willen, en zo moet het in Nederland ook gaan. Weg met deze radicale import parasieten.

 8. loes530

  wilders krijg steeds meer gelijk

 9. Nasrani

  Ook bij zo’n onderwerp moet ik toch enigzins glimlachen. Hoe is het toch mogelijk dat deze geweldsplegingen zo weinig aandacht krijgen in de linkse pers? Ook weinig BN- ers laten zich hier duidelijk over uit. Echte slapjanussen…..Wel altijd met een vinger richting Christenen wijzen en geen blad voor de mond nemen maar wanneer het echte geweld uit de hoek van allochtonen en islam komt horen we ze niet meer. Kortom, niet meer serieus te nemen. Het Christelijke geloof is gelukkig niet te vergelijken met de dwaze, intolerante geweldadige en achterlijke ideologie van de islam.

 10. Nasrani

  En de jongen kan altijd nog verhuizen naar de veluwe. Het veiligst voor homo’s.

 11. van Urk

  Patrick moet nog even geduld hebben wanneer de tijd is gekomen dat hij niet meer belaagd wordt. Deze nieuwe moslims zijn er nog niet aan toe om over dit onderwerp tolerant hierop te zijn. Het duurt minstens tientallen mislukte jaren voordat zij volkomen zogenaamd integreert zijn en er dan pas achter komen dat wij in dit land niet van zulke middeleeuwse praktijken houden.

  1. Ni28

   DENK zegt het al zelf: integratie is ondergeschikt aan acceptatie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.