Linkse media publiceren zoveelste aanval op Donald Trump: 'Hij kan de lichtknoppen niet vinden in het Witte Huis!'

Geen categoriefeb 07 2017, 20:00
Ha-ha! Wat zijn die Trump-mensen toch onnozele halzen. Ze kunnen de lichtknoppen in het Witte Huis niet eens vinden!
Je zou denken dat dit een trollactie van de één of andere volstrekt irrelevante anonieme Twitteraar is, maar nee: het is een écht 'nieuwsartikel' dat gepubliceerd is op de website van het Algemeen Dagblad. Dat is de krant die binnenkort waarschijnlijk de grootste krant van het land wordt (qua oplage in ieder geval).
Daarbij baseert het AD zich natuurlijk op de Amerikaanse krant die Trump het meest van allemaal haat (en dat wil wat zeggen): de ultrapolitiekcorrecte New York Times. Lees maar mee:

Het is maar een detail, maar wel een sprekend detail. Volgens de New York Times, die zich baseert op anonieme bronnen, vergaderen de stafmedewerkers van de kersverse president geregeld in het donker omdat ze niet weten hoe ze het licht aan moeten krijgen. Is de avondlijke vergadering voorbij, dan klappen de medewerkers de laptops dicht en gaan op de tast op zoek naar de deurklink.

Dit is dus het niveau waarop de zogenaamd 'serieuze media' tegenwoordig opereren. De New York Times was ooit -- heel lang geleden weliswaar -- een respectabele krant die belangrijk werk verrichtte. Dat is al lang niet meer zo. Tegenwoordig is het niets meer of minder dan het huisblad van de (corrupte) Clinton-aanbiddende Democraten. Het AD weet dat natuurlijk ook, maar dat interesseert onze vrienden van het mediakartel geen bal. Zij hebben namelijk besloten dat Trump kapotgemaakt moet worden. Natuurlijk hebben ze geen invloed op de politieke situatie in Amerika, maar ze hopen dat hun continue gezaag aan Trumps stoelpoten uiteindelijk ook een negatieve impact heeft op het imago van rechtse en populistische Nederlandse politici als Geert Wilders, Jan Roos, en Thierry Baudet. Dat is het werkelijke einddoel hier: de hele immigratie- en eurosceptische beweging in diskrediet te brengen.
Gelukkig zijn lezers veel slimmer dan de boven-ons-gestelden van de politiekcorrecte media denken. Iedereen begrijpt wat er aan de hand is, waar het mediakartel mee bezig is, en waarom ze dat doen. De enigen die denken dat het iets van een geheim is zijn de leden van dat kartel zelf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten