Na Sylvana heeft DENK weer een nieuwe zweefzwendelaar: mystieke Gladys Albitrouw ‘interpreteert’ al uw dromen!

Niet alleen voor hoofddoeken, iftars, soera’s en fatwa’s ben je aan het goede adres bij DENK.. je kan er kennelijk ook uitstekend uit de voeten met aura’s, handlezingen, Tarotkaarten en dromenvangers. Gladys Albitrouw – de nummer 4 van DENK en de opvolgster van Sylvana – zwaait wat met de wierook, en legt uw dromen uit!

Dat ze bij de allochtonenpartij DENK van lotje getikt zijn is niets nieuws. Dan heb ik het niet alleen over hun politieke standpunten waarin Nederland stukje bij beetje moet worden omgevormd tot klein-Turkije, maar ook over enkele… bijzondere spirituele noties. Toen Sylvana Simons nog bij die partij zat heeft zij wel eens opgemerkt dat haar laptop is gestopt met werken vanwege gedrag van de planeet Mercurius. Ook de Oosterse zweeffilosofie van yin en yang zijn door de latere afsplitser geïntroduceerd bij de zelfverklaarde anti-racismepartij.

Sylvana is daar nu weg, maar die paranormale erfenis wordt voorgezet door haar opvolgster bij die partij: de eveneens Surinaamse Gladys Albitrouw, die op Facebook roept dat ze de dromen van mensen op haar Facebook-pagina kan “interpreteren“:

gladys-dromen

Nou, kom dus snel een consult halen bij DENK-diva Gladys, want wellicht heb ook jij wel een bovennatuurlijk boodschap van je Schepper of je voorouders gekregen… Wapperdewapper, lekker zweven!

Juist ja. Voor degenen die daadwerkelijk willen weten wat dromen zijn: dromen zijn een poging van de hersenen om informatie van de afgelopen dag te verwerken. Er is niet zoiets als een voorspellende droom, zoals een website van de Universiteit van Amsterdam ons leert:

“We dromen enorm veel. Iedere nacht heeft Nederland gemiddeld 80 miljoen dromen. Ieder mens heeft in zijn / haar hele leven maar liefst rond de 150.000 dromen. Uiteraard zullen enkele van die dromen voorspellend zijn.

Een voorbeeld. Zelfs als mensen maar eens in de 50.000 keer (dus pakweg 3 keer per geheel leven) over een explosie dromen – en dat is een erg conservatieve schatting – dromen er per nacht pakweg 1600 mensen over een explosie. Dat wil zeggen dat er in Nederland iedere nacht 1600 dromen over een explosie gaan, in de nacht voor de vuurwerkramp in Enschede hebben er dus ook 1600 man over een explosie gedroomd. In de week voor deze ramp waren dat maar liefst rond de 10.000 man! Daarvan pakweg 100 in Enschede zelf! En zelfs al vergeet 90% deze droom weer, zijn er nog altijd rond de 1000 Nederlanders die in de week voor deze vuurwerkramp puur op basis van toeval een ‘voorspellende droom’ hadden gehad. De enorme hoeveelheid dromen zorgt daar wel voor, en ook al zullen mensen die hierover hebben gedroomd zichzelf erg bijzonder voelen, statistisch gezien is het zo vreemd nog niet. “

En bepaalde objecten, dieren of situaties in een droom hebben geen cryptische betekenis die ons onderbewust een hint probeert te geven:

Hoe zouden bepaalde voorwerpen in dromen nu altijd hetzelfde kunnen betekenen? Stel dat drie personen over een hond dromen. Eén daarvan is een hondenliefhebber, de ander heeft weinig met honden en de derde is de dag ervoor door een hond gebeten. De droom over een hond zal voor ieder van die drie mensen wat anders inhouden. Als je dromen betekenis wilt geven, kun je weinig met droomencyclopedien.

Verder is de vraag waarom voorwerpen in dromen een verborgen betekenis zouden hebben. Als je droomt over een banaan opeten, is het volgens Freud duidelijk dat dit over seks gaat. Echte seks komt echter eveneens voor in onze dromen, dus zonder bananen en dat soort toestanden. Waarom zou je dan soms wel en soms niet in symbolische vorm over dat onderwerp dromen? Veel logischer is het dat een voorwerp, dier, persoon of handeling in je droom geen verborgen betekenis heeft (en al helemaal geen betekenis die voor iedereen hetzelfde is). Overdag stap je vijf keer in de auto en als je droomt over hoe je in de auto stapt betekent het ineens dat je op een lange reis gaat? Kom toch op.

Degenen die beweren dat dromen een soort verhaaltjes zijn waarin paranormale krachten ons via raadsels en omwegen advies geven, of de toekomst proberen te voorspellen, vallen in één van twee categorieën. Zij zijn ofwel naïeve doch lichtzinnige flierefluiters, ofwel zijn zij natuurlijk oplichters die er een slaatje uit proberen te slaan. Vooralsnog denk ik niet dat de DENK-kandidate Gladys Albitrouw in die laatste kwaadaardige groep valt, maar dat oordeel kan ik natuurlijk herzien.

Hoe dan ook: laat je niet bedotten door DENK. Niet door hun politieke plannen die Nederland kapot gaan maken, niet door hun gejammer dat de mainstream media een soort blaffende poedel van Geert Wilders is (lol), en laat zéker je dromen niet uitleggen en interpreteren door Gladys Albitrouw, die nummer 4 van deze partij.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ritter

  Off Topic.

  Geert Wilders bij WNL op Zondag (Volledig)
  https://youtu.be/1xL52IP9TE4

 2. HaZ

  Ik vrees dat Trouwe Albino ook gaat slapen met een voodoopop van Geert Wilders……

 3. jennifer

  Die hele club begint inmiddels op de Muppet show te lijken, in plaats van politiek. Dit ga je als Nederlander je zelf toch niet aandoen op een club te stemmen die schijnbaar van gekkigheid niet meer weet wat ze nog brengen kunnen, raken de leugens op bij denk?

  1. Adriaan

   @jennifer, helaas zijn er genoeg turken die zo dom zijn en denken dat DENK voor hen denkt en dat zij niet hoeven te denken. Dus stem op DENK en dan komt het wel goed voor ons turken. En ze zijn met velen.

   1. jennifer

    Dat is ook het grote probleem ze weten gewoon niet wat ze zich zelf ermee aan doen om op hun te stemmen, ze gaan weg uit hun eigen land om vrijheid te hebben, en dan zouden ze hier op een club gaan stemmen die die vrijheid voor iedereen het liefste zo snel mogelijk wil inperken na islam maatstaven, nou dan ben je inderdaad niet meer als een parasieten profiteur om hier naar toe te komen in plaats van iemand die zijn vrijheid als mens wil genieten.

 4. Peter Selie

  Tot zover het vrij en onverveerd Nederland.

  DENK krijgt steun van Ankara in verkiezingscampagne’

  De partij DENK krijgt vanuit Ankara steun in de verkiezingscampagne. De door Turkije betaalde imams verspreiden een SOS-bericht met de oproep op 15 maart op de partij van Tunahan Kuzu te stemmen. >>>> http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/02/denk-krijgt-steun-van-ankara-in-verkiezingscampagne-451208/

 5. Dam

  Rare griet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.