Politiekcorrecte Fransen huilen op Twitter: ‘Politie gebruikte boerka als undercovermiddel! Hoe ongevoelig!'

Geen categoriefeb 04 2017, 21:00
Gaat er iemand in boerka over straat is het weer niet goed.
De Franse politie is er onlangs in geslaagd om een prominente drugshandelaar op te pakken. De man werd gearresteerd door twee undercoveragenten die zich verkleed hadden als streng-gelovige moslims. De ene droeg een boerka, de andere een lang islamitisch gewaad voor mannen (zeg maar: een jurk).
Je zou denken dat politiekcorrect Frankrijk en islamitische zeurpieten daar blij mee zouden zijn -- "eindelijk iemand die een boerka draagt!" -- maar. Ze vinden het namelijk bijzonder ongevoelig van de politie dat ze de drugshandelaar op deze manier arresteerden. Iets met gebrek aan respect voor de islamitische klederdracht, of zoiets.
Het Britse The Express legt uit:

Twitter user Salem, who shared the video on the social media site, condemned the police tactics - claiming it “stigmatised” young Muslim people.

And the video also sparked a fierce debate on Twitter, with one user saying: “I think it’s bad from a certain point of view, even if the infiltration is successful, it is super offensive.”

Let wel, het waren dus de politieagenten die zich zo verkleed hadden, niet de drugsdealer. Als je dit ziet zie je dus hoe mensen gekleed als fundamentalistische moslims zowaar iets nuttigs doen voor de Franse samenleving. En politiekcorrecte twitteraars noemen dat dus "super beledigend" en zelfs "stigmatiserend."
Stigmatiserend? Hoe precies? Dat moslims de autoriteiten helpen om drugsdealers -- die weet ik hoeveel mensen knechten met hun wanstaltige producten -- te arresteren? Waar ik vandaan komen beschouwen we dat als een compliment, niet als een belediging.
Een politieagent die de kritiek zag verdedigde zich door te stellen dat het helemaal niet verkeerd was en dat de politie wel vaker dit soort verkleedpartijen gebruikt om criminelen te arresteren. Zo zetten ze bijvoorbeeld met enige regelmaat neppriesters in. Natuurlijk hoor je daar helemaal niemand over; niet christenen, maar ook niet het politiekcorrecte moslimvolk dat nu tranen met tuiten huilt.
Het wordt eens tijd dat politiekcorrecten en zelfverklaarde slachtoffers begrijpen dat alle gebruiken die gerelateerd zijn aan de islam niet verheven zijn boven de gebruiken van andere culturen en religies. Er is in dat opzicht niets bijzonders aan. Als de politie een boerka kan gebruiken om een crimineel te arresteren dan moet men dat vooral doen, net zoals ze er niet twee keer over na zouden denken als het handiger was om een priestergewaad aan te trekken.
Als moslims in het Westen daar moeite mee hebben gaan ze -- in de woorden van Jan Roos van VNL -- "maar lekker weg." Niemand die ze dwingt om in een land te blijven wonen waar alle religies en andersoortige denkbeelden op gelijke wijze behandeld worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten