Rijdend Nederland opgelet: DENK maakt nu ook de weg onveilig met foeilelijk busje

Geen categoriefeb 10 2017, 11:00
Niet alleen het Nederlandse parlement is er niet fijner op geworden met de aanwezigheid van de DENK-heren: ook op onze mooie wegen zal het vanaf nu afzien zijn.
Het is weer eens lachen geblazen met de heren van DENK, die dag op dag hun best doen om zieltjes te winnen voor hun 'Turkey first, Netherlands second'-partij. In aanloop naar de verkiezingen van 15 maart probeert natuurlijk elke partij de aandacht te krijgen die ze zogenaamd zouden verdienen, en DENK heeft daar nu wel weer een lachwekkende methode bij: een busje met groot de hoofden van Kuzu, Öztürk, Azarkan en andere partijgenoten erop. En niet zomaar een busje, maar een afgetrapte Citroën HY uit 1980 waarvan zelfs supporters van de partij zich afvragen waar ze die nou weer vandaan hebben:
DENKBusje_3
DENKBusje_4
Maar goed, dat arme busje kan er natuurlijk ook weinig aan doen dat het op de kop is getikt door deze verdeel-en-heersers, dus daar zullen we verder niet flauw over gaan doen. Nouja, behalve dan over hoe blij dit duo wel niet is met hun "NIEUWSTE AANWINST!!!!!":
En voor wie geheel begrijpelijk geen zin heeft om dat hele filmpje aan te horen: het plan is dus om door heel Nederland te gaan touren en op 'markten' met mensen in gesprek te gaan en ze een fijne kopje Turkse thee aan te bieden. Nouja, door heel Nederland? Dat is nog maar de vraag, want doordat dit campagnebusje nét geen 40 jaar jaar oud is maar wel van voor 1992 is, mag het ding in principe milieuzones zoals die van Rotterdam niet in, en laat dat nou toevallig net een plek zijn met veel potentiële DENK-stemmers. Hè, wat zou dat toch jammer zijn!
Hoe dan ook, weet dat je tussen nu en 15 maart een busje op de weg kunt tegenkomen met de hoofden van de DENK-opperhoofden erop, en probeer niet al te erg te schrikken, hoe foeilelijk ze dat ding ook hebben gemaakt.
En voor nu, zoals Azarkan zelf zou zeggen: tuuttuut!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten