TIJD VOOR ACTIE: mail alle Kamerleden #NeeIsNee en verdedig de uitslag van het referendum!

Het is nú tijd om in actie te komen tegen de eurofielen in Den Haag. Hoe? Door een massa-email te sturen aan de Kamerleden waarin je duidelijk maakt: NeeIsNee. 

Het is ongelooflijk, maar vanmiddag gaat de Tweede Kamer hoogstwaarschijnlijk akkoord met het belachelijke inlegvelletje van Mark Rutte. Zoals GeenStijl uitlegt:

Donderdag in de loop van de middag* stemmen alle 150 Kamerleden of ze akkoord gaan met het lege inlegvelletje van Mark Rutte. Dat is de bijsluiter bij het Oekraïneverdrag waarmee geen komma, geen letter en geen enkele betekenis aan dat op 6 april 2016 weggestemde associatieverdrag verandert.

Zoals we allemaal weten bereidt de Kamer zich er dus op voor om ons — de Nederlandse kiezers — vanmiddag met een mes in de rug te steken. Wij dwongen een referendum af, stemden vervolgens ‘nee,’ maar de boven-ons-gestelden in de Tweede Kamer hebben daar waarschijnlijk gewoon lak aan.

Gelukkig is er nog een beetje tijd om toch druk te zetten op deze volksvernachelaars. Daarom heeft GeenStijl een mooie mailactie opgezet. Het mooiste van dit alles? Je hoeft niet zelf op zoek naar de emailadressen van Kamerleden. Je kunt ze allemaal bereiken met één klik van je muis. Nog makkelijker kan het je niet gemaakt worden.

Doen dus! De kans dat het daadwerkelijk iets uithaalt is minimaal, maar de wonderen zijn de wereld echt nog niet uit. De meeste Kamerleden zijn het helemaal niet gewend dat ze opeens honderden of zelfs duizenden emails krijgen. Als dat nu wel gebeurt raken ze misschien zomaar in paniek.

Wie weet.

En ook als dat niet zo is dan is het nog altijd belangrijk om je stem te laten horen. Ik zeg: doen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

  1. Adriaan

   Deze niet gebruiken. Is oud.

 1. Michael van der Galien

  Je kunt gewoon op de tekst “Je kunt ze allemaal bereiken met één klik van je muis.” drukken, Adriaan. Dan kun je ze allemaal bereiken.

  1. HaZ

   Nope, gebeurt niets dan.

 2. loes530

  doe bij mijn ook niks

 3. CJD

  Gestuurd

 4. loes530

  bij mijn ook niet

 5. loes530

  gestuurt

 6. Michael van der Galien

  Mensen, je moet daarvoor een emailprogramma op je computer hebben. Als het niet werkt: ga dan even naar GeenStijl en probeer het daar. Link: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/final_mail_call.html

 7. Michael van der Galien

  Ik heb het zojuist zelf geprobeerd (en gedaan) en kan u verzekeren: het werkt wel degelijk. Alleen moet je dan wel een emailprogramma hebben. Als je dat niet hebt werkt het niet.

  Overigens kan het ook zijn dat je toestemming moet geven om pop-ups te openen.

 8. Ni28

  Misschien is de aankomende storm van vanmiddag tekenend voor het gebeuren.

 9. Ria

  Leuk geprobeerd en ik heb hem ook zeker ingevuld en verstuurd, maar veel te laat.
  Dit hadden ze minstens een week eerder moet doen, waarschijnlijk kijken de meeste kamerleden niet eens meer in hun mailbox voor de stemming.

 10. RS

  het schijnt dat er foute emailadressen in staan………….

 11. Syntha

  Dames en Heren, mijn man zat op zijn gewone pc. Lukte niet, de link, maar op IPad en mobiel wel. Ik dacht zal het eff doorgeven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.