Trieste VVD’ers plakken Wilders’ gezicht af op verkiezingsbord

Als je het niet met argumenten kan winnen, dan maar met een lage aanval op de PVV.. nietwaar?

De VVD van Mark Rutte heeft een nieuwe tactiek ontwikkeld om de PVV te bestrijden deze verkiezingscampagne: gewoon het gezicht van Geert Wilders afplakken op verkiezingsborden! Het is althans de strategie die de liberale regeringspartij ter hand heeft genomen in Oldenzaal, waar twee hele lege verkiezingsborden staan, met als enige posters nog die van de PVV en de VVD. En waar denk je dat de VVD uitgerekend hun poster plakt? Precies: over het gezicht van Geert Wilders. Een sneue aanval, die laat zien dat de VVD de strijd met woorden maar lastig kan winnen van hun concurrenten.

En tot overmaat van ramp voor de liberalen uit Oldenzaal, zet Wilders ze ook nog eens in hun hemd door ze prominent in het winterzonnetje te zetten op zijn eigen Twitterprofiel:

De VVD probeert met een geintje te reageren; de PVV zou zich niet aan “grenzen” hebben gehouden, maar zoals de verkiezingsborden er nu bijstaan is er nog genoeg plek voor iedereen en dus bestaat er totaal geen nodzaak om elkaar over te plakken. En jammer genoeg voor de VVD lijken ze zich niet bepaald populair te hebben gemaakt met hun guerilla-oorlog per poster:

Uiteindelijk moestde VVD Oldenzaal diep door het stof voor de vrijheidspartij van Geert Wilders:

Volgende keer dan toch maar weer met argumenten proberen, hè Mark en je lokale vrienden in Twente?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. zomaar

  tja als je zo voorman hebt als Rutte , kan het haast niet zelf ook kinderachtig !!!.

  welke zelfstandig nadenkende volwassenen !, op zo een kinderachtige leugenaar ?.

 2. Adriaan

  Infantiele actie van een infantiele partij. Ik mag hopen dat de VVD een opdonder krijgt.

  1. jennifer

   Als je de peilingen mag geloven halen ze weer in, mar of dit waarheid is weet ik niet ik heb niets met peilingen.De VVD heeft bij mij zowiezo al afgedaan met hun leugens hun vieze politieke spelletjes wat ze spelen,en zeker na wat bekent is gemaakt met hun smerig sopelletje wat ze bij kabinet Rutte 1 geflikt hebben samen met het CDA, en dan durven ze de kiezers nog jarenlang te beliegen door te zeggen dat de PVV het kabinet heeft opgeblazen en weggelopen is. Deze leugen is voor mij onvergeeflijk voor zo n onbetrouwbare partij als de VVD en hun maatje wat dit meespeelde het CDA.

 3. Ni28

  De VVD (maar ook anderen) schuwt geen middel om de PVV dwars te zitten. Het laagste van het laagste komt boven in de zieke opstelling van deze partijen. Wilders was anders heel duidelijk bij Nieman over zijn opstelling. Nu wordt alles wat ie te melden had door anderen uiteraard weer of verzwegen of verdraaid en voor Hitler uitgemaakt. Niet willen zien en horen is onze politici eigen. En liegen natuurlijk hoort er helemaal bij. Politiek distantieert zich duidelijk van de burger.

 4. nienke

  Wat een afschuwelijk kinderachtig gedrag van de VVD.
  Die partij is wel naar beneden gekelderd met z’n tokki gedrag.
  Fatsoen is er niet meer bij, ze gaan tot op het ordinaire af alleen om Wilders in een kwaad daglicht te stellen.
  Ze moesten zich toch doodschamen!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.