Victory! NOS biedt excuses aan voor het in beeld brengen van een erkende Jodenhater

rachid-de-pizzabakker-en-de-nos
Foto: Rachid, zijn tweet, en een tweet van de NOS. Bron: Screenshot NOS / Twitter

De NOS gaat diep door het stof vanmiddag. Dat krijg je er van, als je haatzaaiers in beeld brengt die krokodillentranen mogen huilen over de “toon van het debat”.

De nationale staatsomroep besloot om gisteren een pizzabakkende Marokkaan genaamd Rachid el Hajoui in beeld te brengen, die mocht klagen over de toenemende discriminatie in Nederland. Dat is nog tot daar aan toe, maar nadat oplettende kijkers enig onderzoek naar de persoon van el Hajoui hadden verricht, kwamen ze tot de conclusie dat de man een compleet losgeslagen Jodenhater is. Teksten als “Hitler was niets vergeleken met Israëli’s. Iemand had zijn karwei moeten afmaken 60 jaar geleden.” Of: “Israël is het nieuwe naziland.” En fin: u snapt het wel, een compleet gestoorde mafklapper.

De vraag is dan ook: waarom nodigde de NOS hem uit? Zijn ze niet helemaal lekker daar in Hilversum? Of werken er soms geen journalisten die eerst even een beetje onderzoek verrichten voordat ze iemand voor de camera slepen?

Het bleek gelukkig dat laatste, maar de staatsomroep moest er alsnog diep voor door de knieën. Excuses moesten meer dan eens gemaakt worden:

En nogmaals:

… En opnieuw:

Zo nog een aantal keer. Laten we hopen dat ze bij NOS de volgende keer dat ze een item over discriminatie maken eerst wat beter nadenken over wie ze in beeld brengen. Een stelletje aanstellers laten praten die zélf de grootste fans van discriminatie zijn, geven wellicht niet zo’n goed beeld van de gehele situatie.

En Rachid el Hajoui? Die mag hopelijk binnenkort z’n wonden komen likken bij de politie. Joodse belangenorganisatie CIDI deed aangifte tegen de virulente jodenhater die zich met z’n nazi-uitspraken vermoedelijk strafbaar gedragen heeft.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

28 reacties

 1.   

  NOS verblindt door de politieke correctheid. Die pizza zal vast ook niet smaken.

 2.   

  De Jodenhaat zit zeer diep in moslim kringen. En deze Jodenhaat zal door de massa immigratie van moslims alleen maar toenemen.

  Turkse jongeren bewonderen Hitler is gewone zaak in de islamitische gemeenschap.

  Schokkende beelden. GingerTurk wil nieuwe Shoa
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/ntr_onbevoegd_gezag_turken_hat.html

 3.   

  Tja het kwade zaad is hiermee gezaaid !!!, iedere Nederlander die dit gisteren gezien en behoort heeft ,kan een andere stem gaan geven die hij/zij in gedachten had !.

  Dus. Hun stem nu geven aan de oude gevestigde partijen ,iets wat vandaag al boven kwam drijven .

  Dus links ,de linkse media heeft bereikt wat zij wilde bereiken!!!.

 4.   

  Ik ben benieuwd wat voor een excuses er nog komen gaat. Ik vind ‘sorry’ twitteren naar een aantal mensen lang niet genoeg.

  1.   

   Het is zeker nog niet genoeg maar het begin is er. Ik waardeer het dat de NOS reageert. Kom op NOS, breng voortaan objectief nieuws. Dan ga ik weer in jullie geloven.

 5.   

  Discriminatie? Aan mijn hoela als er een volk is wat discrimineert en de racist uithangt zijn het wel de moslims. Juist hun zijn de fascisten van de toekomst en niet anders om. Gaan klagen over dat Wilders hun haathutten Hitlertempels noemt terwijl dit de waarheid is,en valse aangiftes doen massaal dat is ook al bekent dat dit volk dit doet. Het is om te kotsen dat moslimvolk in dit land. Hoop dat ze zich allemaal niet meer thuis voelen hier.Dat is precies terecht dan voor hun en ze verdienen niet anders. Vuile joden haters homo haters en vrouwen haters zijn het.

  1.   

   @Jennifer: Zo te lezen heb je wel 1 overeenkomst met moslims, en dat is het hebben van haatgevoelens. Vooralsnog ga ik ervan uit dat de problemen in Nederland (en de rest van de wereld) opgelost kunnen worden zonder haat. En dat is wat mij betreft niet hetzelfde als de ogen sluiten.

   1.   

    Dat kan ook zonder haatgevoelens: Je kunt ze met een grote glimlach op je gezicht het land uit schoppen.

 6.   

  Het is typisch islamitisch om in de slachtofferrol te kruipen (door bijvoorbeeld te klagen over de “toon” van het debat) terwijl ze zelf de grootste haters zijn.

  En het is typisch links om daders voor slachtoffers aan te zien en de boel steeds maar weer om te draaien.

  En zo versterken deze twee foute krachten elkaar telkenmale.

  1.   

   Floris identificeert ‘de islam’ en ‘Links’ als daders met vervelende karaktereigenschappen.

   Dit soort dom gezwatel is nodig is om racistische haat in stand te houden. Het is van alle tijden en plaatsen, en onveranderlijk stupide.

   1.   

    Kom op Humbert Humbert, Ik hoop dat dit wat je hier neerplant een grapje van je is, en je wel beter weet toch.

    1.   

     Nee Jennifer, deze psychopaat (want dat is hij) doet niet aan grapjes maken.

     Wat hij wel doet (al een jaar of 10) is proberen rechtse fora kapot te maken en daar is hij behoorlijk goed in, kan ik je zeggen.

     1.   

      Nou bij deze, dan moet hij toch van betere huize komen dan die niets zeggende rommel wat hij hier neerplant.

     2.   

      @ Jennifer: inhoudelijk heeft de man inderdaad niets meer dan achterhaalde linkse dogma’s te bieden die hij steeds maar weer oplepelt in een poging om mensen te verleiden om met hem steeds maar weer dezelfde discussies aan te gaan. Daar kan hij geen genoeg van krijgen.

   2.   

    kom ik neem je mee , hier zie en hoor je een echte linkser aan het woord .

    https://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

    en jij wil hier beweren dat haat naar de anders denkende geen linkse eigenschap is .

    en van de haat betreft de moslims naar anderen is algemeen bekent.

  2.   

   Simon Brouwenstein aka Donald Troef (plus nog een hele mand vol aliassen) beseft nog steeds niet dat iemand die vele keren verbannen is zichzelf volkomen gediskwalificeerd heeft en beter elders z’n heil kan zoeken.

   1.   

    Niet zo ad hominem, beste Floris, dat staat zo dom.

    Inhoudelijk: heb je wel eens van de reïficatie gehoord, de infantiele denktrant volgens welke je een abstracte grootheid als ‘Links’ en ‘dé islam’ persoonlijke eigenschappen toekent met het oogmerk er een persoonlijke strijd mee aan te gaan?
    Hitler deed dat ook met ‘de Ariër’ en ‘hét internationale Jodendom’. Dat bekte lekker in zijn racistische jihad. Net zoals jij wist hij wellicht wel beter, maar hij was er toch erg aan gehecht geraakt. Ik ontraad je deze intellectuele regressie.

 7.   

  Maar we weten allemaal hoe dit zaakje afgehandeld gaat worden: de man wordt neergezet als een indivueel geval, een mafklapper en daar blijft het dan bij.

  Dat hij typerend is voor wat er in de overgrote meerderheid van de islamitische gemeenschappen leeft (zowel in het westen als elders) wordt genegeerd.

  Tja, zo blijf je dus dweilen met de kraan open.

  1.   

   @Floris Juist ja! Daarom gaan de Nederlandse verkiezingen op 15 maart om de strijd tussen vrijheid en onderdrukking. Met dat laatste bedoel ik: de islamofascistische terreur die, gesteund door het links gespuis NPO, Staatsmedia, VK en NRC met de dag verder oprukt. Onbegrijpelijk dat het hele journaille zich zo masochistisch overgeeft aan hun moordenaars.

   1.   

    “Onbegrijpelijk dat het hele journaille zich zo masochistisch overgeeft aan hun moordenaars.

    Als het ergerns op zou slaan is dat inderdaad onbegrijpelijk.

   2.   

    @ Mr Charles: op hun linkse kakschooltjes is hen verteld dat de islam een gewone religie is, een soort christendom maar dan net even anders.

    Het is de grootste leugen aller tijden, maar zoals Goebbels al wist: als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaat de kudde het vanzelf geloven.

    1.   

     Het inzicht kan inderdaad aanvangen als eerst wordt begrepen dat de islam één van de drie Abrahamitische wereldgodsdiensten is, twee vormen van doorontwikkeling van het Jodendom.
     vanuit dit basisgegeven kan worden gezien dat er wel, cultureel bepaalde, verschillen tussen de islam en het christendom zijn maar dat de verwantschap, zeker als het om gewelddadig politiek handelen gaat, zeer groot is.

     Mensen als Goebels, maar ook gevaarlijke racisten als Wilders en Le pen, willen ons inderdaad anders doen geloven. Ik bechouw dat als kwaadaardige en bovendien levensgevaarlijke domheid.

     1.   

      Lees uw bijdrage zelf eens opnieuw. Gaat u dan schamen, voor dit soort onsamenhangend Nederlands en schrijf je in voor een cursus ‘begrijpend lezen en schrijven’. Blijkbaar is het erg slecht gesteld met het lesgeven op het VMBO.
      En als u dan toch zo nodig namen moet schrijven, doe het dan correct, want Goebbels is met dubbel B. Loser!

 8.   

  @humperdink, ga jij nu wat hompiekurken op onze beste Floris?
  Simon met je vele fakenamen, jij BENT al helemaal fake en hebt heen echte persoonlijkheid meer. Wat kom je hier nu weer eigenlijk doen?

  Floris zei dingen die niet om de FEITEN heenkunnen. Rot op met je haat en angst en kleine zielige linkse, dus foute berichtjes; heeeft niemand hier een boodschap aan. Zeker als het over jodenhaat gaat, en links tuig als jij sabelen we hier idd ongenadig neer!

  Jij – met je linkse arrogante hap en die nepregering – moet nog steeds excuus maken voor de kreet “Hamas, Hamas, Joden aan het gas”.
  Oprechte exuses passen jullie; naar de Joden en Israel toe, naar de omstanders op de straten toe, naar de geschiedenis toe, naar de opvoedingsinstituten toe, naar waarheidslievende mensen toe.

  De staatsomroep begint gelukkig nu. Hoop dat het niet eenmalig blijft.
  Ze zijn ontiegelijk NSBfout geweest ion het verleden, en de NOS heeft veel kwaad gedaan! En nu papagaaien ze – zonder ook maar IETS te checken – klakkeloos die nepomroep CNN na (die gelukkig nu bijna op zijn gat ligt!). Maar ook CBC, CBN, BBC, Reuter, NYTimes, Wash Compost zijn absoluut niet meer te vertrouwen en brachten zoveel schadelijk nepnieuws dat het niet eens meer te herstellen is!

  Vreselijk dat bijv. ook dit ‘Hamas’geblaat in het softe, linkse, vooringenomen NL kon en nog steeds kan gebeuren. Schaam jullie!

 9.   

  Een toegift speciaal voor jou, de NOS en al het linkse, angstige haat- en nepnieuws:

  Net als de NOS neemt het gros van de msm, nepnieuws van linkse deugdmensen aan, zonder enig gewetensbezwaar en met een giga luiheid in hun verdorven geest waar ze in 1933 bij de Germanen nog jaloers op zouden zijn. Ook Griffin, Silverman (‘artiesten’ uit het vulgaire Hollywood scum) zijn lekker antisemitisch en christofobisch bezig! Heul, heul smerig; maar met een hollywoodsmile gebracht natuurlijk!
  Mark Dice (een journalist an de GOEDE kant!) openbaart zojuist op YouTube dat ‘Joden allemaal dood moeten’ volgens (een vriend van jou?), PewDiePie;

  https://www.youtube.com/watch?v=AGjMzd8sbTE

 10.   

  @Top (ja ‘Top’ in antisemitisme en geschiedvervalsing en totale onwetenheid van de drie religies; NT- Christendom is bijv. TOTAAL anders als wat jou verdorven, gebrainwaschte hersencelletjes kunnen bedenken),

  jij hebt nu wel heul veul NEPnamen, Simon landverrader!! Humperhuppel, top, umhz, weten wij veel. MODERATORRRRR?

  Zoals ik al zei; jouw hele persoon is fake. Maar t stinkt wel, dat wel weer.
  En, ook die zwaveldampen in de hel… maar dat is als je geen vingers meer hebt om hier je duisternis neer te typen!

 11.   

  De NOS en het NON-journaal gaat gewoonweg niet door het stof, tja een Twitter-berichtje en daarmee is de kous af denken ze. NOS staat bekend als notoire antisemieten, net zoals Monique van Hoogstraten altijd en eeuwig haar desinformatie bijna zonder hoor en wederhoor in het voordeel van Hamas voor het voetlicht weet te brengen en daarmee Israël een groot onrecht aandoet.

 12.   

  Joden, en nu meer Israel, zijn toch de kanaries in de kolenmijnen. Kijk wat iemand over ze vindt, en dan weet je wat je in je kuip hebt. De zogenaamde “kritiek excuus” valt dan al snel door de mand. De (pizza) bakker van de Farao wordt al snel ontmaskerd zijn waar niet naar behoren te hebben beschermd.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!