Walgelijke DENK-politicus Farid Azarkan weigert vrouwen binnen te laten bij campagne-evenement in Gouda

Dit kan echt niet in het Nederland van 2017, maar kennelijk dus wél als je Farid Azarkan heet en uitkomt voor de islamistische politieke partij DENK.

Het was gisteravond weer een geslaagde avond, als je af moet gaan op commentaar en foto’s die Farid Azarkan gisteren zélf op zijn Facebook-pagina plaatste naar aanleiding van een optreden bij een Marokkaans-islamitische vereniging in Gouda. “Vanavond een heel inspirerende bijeenkomst gehad met als thema: Acceptatie, Integratie of Assimilatie? ,” aldus Azarkan die twee duimen omhoog steekt.

Was die politieke bijeenkomst in het Zuid-Hollandse gouda echter wel zo inspirerend? Wel ja, misschien als je een man bent. Want wat vrouwen er van vonden? Vermoedelijk niets. Waarom? Omdat ze er helemaal niet bij waren. Terwijl het thema van de bijeenkomst “acceptatie” was, werden doodleuk vrouwen geweigerd om te komen luisteren naar Farid Azarkan. Of zoals het bot werd gesteld op de Facebook-pagina van één van de organiserende verenigingen: “[Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor mannen].”

Jongens, welkom in 2017! Vrouwen zijn net zo’n integraal onderdeel van het politieke proces als mannen en je kan dus niet een politicus uitnodigen terwijl je vrouwen aan de deur weigert: dat gaat in tegen de gelijkwaardigheid die we in Nederland zo hoog in het vaandel hebben staan. Maar goed, we weten dat er in dit land nu eenmaal een hoop orthodoxe, islamitische organisaties zijn die weigeren om de sprong naar de moderne tijd te maken. Wat wel extra teleurstellend is, is dat DENK-coryfee Farid Azarkan zo’n uitnodiging om te komen praten bij een vrouwenhatende club gewoon aanneemt en dan een halfuur mag gaan briesen over hoe slecht Geert Wilders is. De foto’s liegen er niet om:

16486997_957277501076203_4877635749158283053_o

Farid Azarkan staat op plek 2 van de politieke partij DENK, en maakt daarbij kans op een Kamerzetel. Laten we hopen dat de man zich in het vervolg iets waardiger gaat gedragen als (aankomend) volksvertegenwoordiger en ophoudt met het uitsluiten van vrouwen. De tijd dat we dát in Nederland deden, hebben we met de invoering van het vrouwenkiesrecht in 1919 hopelijk voorgoed achter ons gelaten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. nietzonderverzet

  de kachel werd er zelfs niet gestookt, gezien de dikke warme jas die meneer op de voorgrond vd foto droeg.
  en slaapverwekkend was het schijnbaar ook, gezien de pyjama die die andere meneer aanheeft.
  .
  overigens meneer Tim Engelbart, tot voor kort woedde er hier in ons eens zo mooie nederland ook een discussie vrouwen aangaand. dat was thv the biblebelt, gewoon tussen de blanken.
  conclusie: geloof ZÚÍGGGGGT!!!!!!!

 2. Analist

  De rillingen lopen mij over de rug als ik die foto zie, en dat is niet van de kou !

 3. HaZ

  Het verschil met een haatimam die in een moskee de gelovigen staat toe te blaten en deze foto is………de stoeltjes.

  1. Analist

   Klopt, normaal liggen ze met hun kont omhoog gekeerd richting het westen.

 4. van Urk

  Ging de bijeenkomst over Geert Wilders of zo?

  1. Syntha

   Ja, want de verkiezingen komen eraan, en dan moet je stemmen….dus het liefst tegen Wilders want ze zien hem als een groot gevaar voor hun plannen. En dat is nu net waar het om draait bij Denk.

 5. Wim

  Ja waar blijven de links vrouwtjes nu.

  1. Analist

   Liggen nog in hun nest met RODE OORTJES te dromen over een dominerende moslimman.

   1. van Urk

    Ach straks heeft de SGP een gelijksoortige bijeenkomst en staan die rooie trienen wakker en wel voor de vergaderingsdeur te jammeren.

    1. Syntha

     Wel, het zijn ook fundamentalisten, maar ze hebben ook de 10 geboden en das alvast wat.

 6. HW

  Kom op linkse meiden. Wie doet er aangifte wegens discriminatie in tegen deze Farid Azarkan. Krijgen ze daar bij DENK een koekje van eigen deeg.

  1. Syntha

   Je beschrijving klopt als een bus. ” linkse” meiden.

 7. Syntha

  Vooral de kleine foto van de gezichtsuitdrukking van deze man van Denk zegt me genoeg. Tja, de assimilatie waar hij het over heeft in uw artikel ook.
  Dat is datgeen…rara? Wie kent dat woord nu nog NIET? Integratie en vriendschap zijn verboden, wie hun geschriften niet kent, weet dat niet. Daarom gebeurd die integratie ook niet. Alleen degenen die eruit willen kunnen dan doen. En die lopen daarginder een “chop” partijtje binnen, of iets anders wat de dood kan veroorzaken, mogelijkheden genoeg.

 8. monach

  Islamitische mannen leren uit de koran dat zij zichzelf verheven moeten beschouwen ten opzichte van vrouwen vanwege hun beperkte intelligentie.
  Ga er maar vanuit dat bij veel Marokkaanse gezinnen de man bepaalt op wie er gestemd wordt.
  Dus waarom dan vrouwen uitnodigen.
  Plus, de voornaamste taak van de islamitische vrouw is dienst doen als fokzeug voor nieuwe strijders.

  1. Mart

   Tja omdat ze een piemel hebben voelen ze zich hoger geplaatst dan hun vrouwen,en hun zakkie kan ruimschoots hun werkende hersencellen bergen…….die mo moet een vreeselijk minderwaardigheid complex gehad hebben om dat allemaal te eisen.

  2. jennifer

   Niet vergeten dat die mannen die er nu zitten ook uit inteelt bestaan, als ze zeggen dat het ontbreekt aan intelligentie bij de vrouwen, telt dit ook voor de moslim mannen want ze zijn ook allemaal geboren uit inteelt dus daar kunnen dan ook geen hersens zitten, en dat wordt met hun gedrag wel duidelijk toch. Zolang moslims aan inteelt doen zullen er nooit moslims met hersens geboren worden, dit is toch allang bewezen.

 9. J.C.

  Volgens de berichten zullen er veel Marokkanen op de PVV gaan stemmen. Blijkbaar, als ik het scherm op de achtergrond zie, moet daar tegengas gegeven worden……

 10. Beukman

  Typisch. Op de aanmeldpagina van de organisator staat nergens dat de bijeenkomst exclusief voor mannen is. Vooralsnog hou ik het op nepnieuws.

  http://www.swvio.nl/algemeen/themabijeenkomst-integratie-assimilatie/

  1. Seneca

   @beukman
   Was je er ook? Ik heb je niet gezien daar. Ik was de enige niet moslim aanwezige. Ik neem niet aan dat jij dat was in die pyjama of toch wel?

   1. Beukman

    @Seneca
    Ah, jij was die vent met die PVV-speld op z’n revers? Je viel wel een beetje uit de toon daar.

  2. Adriaan

   @Beukman, het feit dat er geen vrouwen bij de bijeenkomst zijn, heeft te maken met hun tradities. Mannen bepalen wat er gebeurt. Vrouwen horen thuis bij het aanrecht en de kinderen. Dat zijn hun ongeschreven (?) wetten. Zo zie je ook geen vrouwen in turkse koffiehuizen.

   1. Beukman

    @Adriaan
    Waarom zouden ze dan nog op hun website zetten dat het verboden is voor vrouwen?

    1. zomaar

     uit voorzorg !!, beuk .

     de oer (enkele) linkse Nederlandse wijven die de moslim aanbidden, zouden op het idee komen om te gaan kijken wat vriend/man moslim aan het uitspoken is .

     “een moslima kent de gebruiken binnen de islam , zij zal echt niet op komen draven”.
     dus uit voorzorg beuk , uit voorzorg

 11. jennifer

  En is er nog geen demonstratie aan de gang in Gouda, door de linkse vrouwen die er wel een demonstratie op nahielden om het inreisverbod van Trump, daarbij werden toch ook de rechten van vrouwen van de daken geschreeuwd en nu niets? Hiermee geeft links wel aan hoe hypocriet ze zijn, want hier betreft het een terroristische club die schijnbaar discrimineren mag, racistisch zijn mag en burgers in Nederland dus niet allemaal gelijk stelt. En dit vinden al die linkse nep feministen oke? Nou dan is het duidelijk wat links voor n politiek misselijk makend spel aan het spelen is. Denk is gewoon een terroristische racistische club die vrouwen overal uitsluit, en die doos die erbij zit zal haar mond nu wel houden, anders heeft ze de mond vol over de blanken racisten in Nederland. Hiermee wordt toch duidelijk bevestigd dat het hele gezeik over racisme en discriminatie een gespeelt spel is van mensen die uit verveling niet weten wat ze moeten doen, net als die Simons.

 12. ikweetwatikwil

  De man met het PVV speldje heeft lef , Jij verkleed je liever in pyjama Beukman 🙂

  1. Beukman

   Zo’n bomgordel draag je nu eenmaal niet onder je t-shirtje. 🙂

 13. Seneca

  @beukman
  Een ding moet ik je nageven. Je hebt humor!

 14. tq1991

  Ik denk niet dat de soep zo heet word gegeten bij denk mnr Engelbart. En trouwens heb je ooit een moslim of een allochtoon bij een bijeenkomst van Wilders gezien?

  1. jennifer

   Ja ik wel in Venlo en dat waren er meer .

 15. Ishet echtzo

  Ik begrijp dat dit vervelend is. Maar is dit niet al jaren het geval bij de SGP? De partij die de christelijke idealen verdedigd,maar het.liefst zonder vrouwen. Is de DDS daar ook al geweest?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.