Wanhopige Sylvana haalt Pim Fortuyn door het slijk, noemt hem “begin van dehumaniseren van mensen die anders zijn”

sylvana-kerkendebat
Foto: Sylvana Simons, samen met Marcouch (PvdA) en Voordewind (CU) in debat bij de Raad van Kerken. Bron: Sylvana Simons / Instagram.

Het gaat niet al te best met Sylvana Simons in de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hoe dat te repareren? Nou, eenvoudig: gewoon nog maar eens je behoefte doen op het graf van Pim Fortuyn.

Scoren over de rug van iemand die al 15 jaar dood is: Artikel 1-lijsttrekker Sylvana Simons doet het gewoon. Het gaat niet zo lekker met haar nieuwe partij die in nog geen enkele peiling vertegenwoordigd is geweest, dus tijd voor een paar pittige wanhoopskreten in de hoop gehoord te worden.

Wat krijg je dan? Dat een tenenkrommend lichtgewicht als Sylvana Simons het nodig vond om iemand als Pim Fortuyn door de gehaktmolen te halen. Gisteravond bij een verkiezingsdebat van de Raad van Kerken bij Dudok in Den Haag verkondigde de Artikel 1-leidster dat Nederland sinds 2002 flink is afgegleden. Fortuyn stond aan het “begin van een proces” waar wij nu de zogenaamde “zure vruchten van plukken.” Dat zou een proces zijn waarin “het dehumaniseren van mensen die anders zijn dan wij” wordt genormaliseerd, aldus Sylvana:

Laat dat even op je inwerken: Sylvana zegt dus dat Fortuyn de grondlegger was van een beweging die mensen wegzet als een soort halve beesten, wat natuurlijk gewoon volstrekte kolder is.

Even een opfriscursus voor wie 2002 te lang geleden is: Pim Fortuyn was de eerste die in Nederland groot electoraal succes behaalde met zijn bewering dat de immigratie ook negatieve kanten had, en dat de Nederlandse cultuur zeker ten aanzien van de islam grote verschillen kent. Hij heeft moslims nooit ontmenselijkt of dat toegejuicht. Pim Fortuyn vond zelfs dat iedereen die al in Nederland was, gewoon kon blijven.

Sterker nog: als er iemand stelselmatig gedehumaniseerd is, is dat Fortuyn zelf geweest van VARA-guru Marcel van Dams opmerking dat de LPF-oprichter een “buitengewoon minderwaardig mens” zou zijn, tot GroenLinks-leider Paul Rösenmöller die Anne Frank van stal haalde om Fortuyn als een soort neonazi te framen. Juist Pim Fortuyn werd gedemoniseerd totdat de man er letterlijk dood bij neerviel.

En dan komen types als Sylvana beweren dat Fortuyn er de oorzaak van is dat in Nederland hele bevolkingsgroepen zogenaamd gelden als beesten? Ga toch weg. En ga je schamen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

42 reacties

 1.   

  Domme doos ! Pa Simons had beter zijn kwakkie op de verwarming gespoten, was het met een sisser afgelopen !

  1.   

   Sorry, dit is helaas NIET mijn persoonlijke manier van reageren, maar nu kan ik niet anders.

   DIT WIJF IS HARTSTIKKE GEK!!!

 2.   

  Nou dit is het toppunt van haar, hoop dat hiermee haar de aanklachten om de oren gaan vliegen. Hoop ook dat de fam van Fortuin haar een aanklacht aan de broek smeert.Wat een misselijkmakend monster is dat wijf zeg. En zo n misselijkmakend exemplaar als zij durft nog over discriminatie te praten. Ze mag blij zijn dat ze niet bij mij in de buurt woont die rat. Ik zou ze wel polijsten en niet zo n beetje dan zou ze over tien jaar nog weten dat ik haar eens in de vingers heb gehad. Hier kan ik mij nu echt kwaad over maken, iemand die niets voorstelt en die zo laag durft te praten over iemand die zijn leven gegeven heeft voor onze vrijheid, en dankzij Groen links het niet waar kon maken Nederland, Nederland te laten blijven, door de moord op hem. Simons is hiermee te ver gegaan en hoop dat ze de binnen kant van de tweede kamer nooit te zien krijgt.

  1.   

   Jennifer;
   Hier bewijst zij mee, hoe ontzettend dom zij is, heeft totaal niks inhoudelijks te melden, heeft zij haar partijprogramma al gepresenteerd en hoe ziet dat er uit ?
   Zij heeft absoluut niet het niveau om echte politiek te bedrijven en dat weet zijzelf ook dondersgoed. Het enige wat wij tot nu toe van die heks vernomen hebben is niets meer dan geblaat over racisme. Verder gaan die twee hersencellen van haar niet, dat wordt echt teveel en te moeilijk. Zie het maar als een laatste stuiptrekking, omdat zij ook wel snapt dat het voor haar nu al over en uit is.

   1.   

    Hiermee heeft zij nu wel bewezen dat ze een waardeloos exemplaar is,en hiermee haar eigen ruiten heeft ingegooid hoop ik.

    1.   

     Jennifer;
     Yep !
     Het is nu heel snel bay bay Sylvana, en tot nooit meer ziens !

   2.   

    twee hersencellen? is ze zwanger dan?

 3.   

  Silly woman!

 4.   

  Inderdaad. Pim Fortuyn werd enorm gedemoniseerd door de politieke elite en media toentertijd. Totdat een linkse activist ,die zo werd opgejut door de media tegen Pim Fortuyn, hem uiteindelijk doodschoot.

  Ik weet nog goed toen Pim Fortuyn een taart met poep in zijn gezicht kreeg de journalisten dit prachtig vonden en je ze zag en hoorde lachten.

  Pim Fortuyn: “Als mij iets gebeurt, ….”
  https://youtu.be/vbcuyUVb-nY

 5.   

  De PvdA-achterban gaat overstappen naar de mooie en intelligente Simons.

  1.   

   Dit is natuurlijk sarcasme. Simons wil de Fortuyn-haters paaien.

   1.   

    Guustaaf sorry maar als dat gebeurd weet ik dat Nederland terminaal is.

    1.   

     Ja, @jennifer. Het zou een slechte zaak zijn als zowel Simons als DENK de Kamer binnensukkelen.

 6.   

  Dat die vrouw intelligent is moet ze nog bewijzen. Tot nog toe was het een domme flut.
  Mooi?? Nou dat doet ze met allerlei kunstgrepen.

  1.   

   Als Sylvana Simons geen verwerpelijke politieke denkbeelden had, zou ik haar zo daten.

   1.   

    Bah bah guustaaf door zoiets laat je je toch niet besmetten wel dan.

    1.   

     Ja, klopt. Geen verstandig idee. Blank en boos gaat niet samen met bruin en boos. Jammer, ik had haar best weleens willen leren kennen (nu ze bij DENK weg is). Het lijkt me wel een interessante dame.

     1.   

      Nou wat is daar nou interessant aan ?Ze heeft geen haar op haar hoofd ,heeft geen hersens, is een racist, dan valt mij maar een ding nog in bij zoiets uit te proberen of ze in ieder geval in bed dan wel wat klaarspeelt???

     2.   

      @jennifer, je moet wel van goede huize komen, als je het opneemt tegen een land bomvol boze blanke mannen.

 7.   

  Moet niet gekker worden, een kapster die een professor framed.

  En overigens bij deze zin “VARA-guru Marcel van Dams opmerking dat de LPF-oprichter een “buitengewoon minderwaardig mens” zou zijn” krijg ik altijd van die onderbuik gevoelens van van der Graaf, ik weet niet wat dit is maar het blijft maar hangen.

 8.   

  Er worden inderdaad veel haatzaaiende berichten over moslims verzonnen: http://www.ad.nl/buitenland/massale-aanrandingen-frankfurt-lijkt-nepnieuws-te-zijn-geweest~a9374b46/

  1.   

   Humpty [email protected] Net zoveel dat er berichten verzonnen wordt dat er helemaal niks aan de hand is.

   1.   

    Hij moet Gate stone instituut maar eens lezen, dan komt hij niet meer met zulke domme opmerkingen hier, en dat is zeker geen nepnieuws.

  2.   

   Humbert Humbert

   Dat beweren linkse media die eerder geprobeerd hebben de massa aanrandingen onder het tapijt te vegen.

   ‘Massa-aanranding door asielzoekers in Zweden door media in doofpot gestopt’
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/kleppan_houden.html

  3.   

   tja ik heb het bericht gelezen @Hutte, er is na ruim een jaar geen bewijs gevonden (tenminste ik neem aan dat dit gaat over de jaarwisseling 2015-2016 ), en anders is er na bijna twee manden geen bewijs gevonden .

   het is net wat je zoekt , en ik denk dat de Duitse politie , ook in door links Duits aan gestuurd word , tja en dan vind je niet zoveel .

   1.   

    Iedereen die het niet met de PVV eens is, is óf fake, óf links.

    1.   

     wie zegt dat ?, @Gus .

     ik heb geschreven en dat klopt (let op humbert,humbert ) reageerde op een schrijf fout van mij gelijk als hutte of welke andere Nick namen hij hier ook ooit gebruikt heeft !.

     met een correctie, en een belediging mijn kant uit !, nu zit ik hier al lang genoeg om de pappenheimers te kennen en te herkennen , ga al jaren mee hier .

     1.   

      O, zo.

 9.   

  Hierbij laat zij duidelijk zien hoe laag een mens kan zinken. Om je gelijk te halen over het graf van iemand die het beste met zijn land voorhad.
  Ik zou zeggen, vertrek zo snel mogelijk naar waar je vandaan komt en klim weer terug in je klapperboom.
  En om Pim Fortuyn te citeren…..mens ga toch koken !

 10.   

  Vergeleken Wilders was Fortuyn een verademing, was het niet met hem eens, maar hij sloot niet zichzelf vooraf al uit van regerings verantwoordelijkheden.

  Sylvana is gewoon een dom wicht. En ik kan het niet uitstaan dat “artikel1″ steeds in de top5 staat bij mijn stemwijzer, maar gelukkig kan je die partij uitvinken.

  1.   

   @Mickey
   Pauw debat gemist veertien dagen terug? Wilders zei daar toch echt dat hij ging voor die verantwoordelijkheid.

   Sylvana is een triest mens.

   1.   

    Tussen zeggen en doen zit groot verschil.
    Wilders laat echt zijn programma niet vallen, om daarna onbetrouwbaar te zijn. Nee hij houd vast aan zijn verkiezingsprogramma, die onuitvoerbaar is, om daarna in het slachtoffer rol te kruipen naar de verkiezingen van 2020

    Het PVV A4tje is grondwettelijk onuitvoerbaar, en economisch onverantwoord (hij heeft niet voor niks het CPB links laten liggen)

 11.   

  Ze moet haar medicijnen op tijd innemen…..

 12.   

  Het is niet politiek correct om te zeggen, maar Sylvana heeft gelijk. Er is een lijn te trekken van Fortuyns opmerkingen in 2002 over moslims en de islam, naar fora in 2017 waarin moslims en vluchtelingen ratten en gespuis worden genoemd en
  , waarvan het, ik citeer, “het niet erg is als ze verzuipen”. Deze uitingen noemen we “dehumaniseren”.

  Maar alles is relatief. Fortuyn was een toonbeeld van beschaving vergeleken met wat anno nu op deze fora aantreft.

  1.   

   tja @beuk smaken verschillen nu eenmaal , maar ik vindt dat Sylvana hier ver mee over de streep gaat , en ik vindt donkere chocola best wel lekker , dus daar kan het niet aan liggen .

   https://www.youtube.com/watch?v=tMxS_xSKujU

   en hier hoor je dat Pim ,het correct zegt !.

   hoe anders is die rode hond socioloog van. Dam, kakkelen ,kakkelen en niets te zeggen .

   hoe had Pim gelijk !.

   1.   

    en @beuk heb je geluisterd wat Pim te vertellen had ?.

    en heb je goed geluisterd naar het weerwoord van , v. Dam en heb je geconstateerd hoe de moslims hier leven .

    vol verontwaardiging vroeg (beschuldigde v. dam ) dat Pim wilden dat de moslim hier integreert en assimileert , dat kon je niet maken volgens deze rode dromer , hoe durfde Pim dat voor te stellen .

    1.   

     @beuk heb je gehoord hoe laag deze rode ridder is ?, en weet je dat hij door de linkse democraten tot de elite onder onze bevolking gerekend wordt !.

     ik ben een tokkie , toch nooit heb ik iemand zo horen beledigen , als deze rode ruiter Pim beledigd heeft .

     en als je wil kan er nog meer opsnorren voor je , waar links de anders denkende tot op het bot toe beledigd .

 13.   

  Ik heb al meerdere malen gezegd op internet.

  Dat MEVR? SIMONS HET MEEST BESCHAMENDE OBJECT IS WAT NEDERLAND in 2015 en 2016 en 2017 binnen zijn grenzen heeft.

  Een schandelijke vrouw en totaal niet op de hoogte van de werkelijkheid. Gestoord is deze vrouw. Evenzo de mensen die naast haar zitten. SCHANDE!!!!!!!!!!!

 14.   

  Schaamteloos, gevoelloos,hersens als van een garnaal en totaal verknipt.
  En dit soort wil de politiek in, hoop dat we haar nooit meer zien of horen.
  Zij heeft nu wel genoeg ellende veroorzaakt met dat domme gewauwel.

 15.   

  Dat wijf is volkomen, maar dan ook volkomen geschift!

 16.   

  Waarom nog aandacht aan besteden aan deze juffer, niet doen dan is ze zo weg!

  1.   

   @Henkr
   Maar… dan is DDS gelukkig ook gelijk weg want dan hebben ze niets meer om over te mekkeren.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!