Wilders: "De Patriottische Lente gaat verder in Nederland!"

Geen categoriefeb 28 2017, 10:00
In gesprek met de Canadese journalist Ezra Levant legt Geert Wilders uit dat "de Patriottische Lente" waar hij het vaker over heeft in maart verdergaat in ons land. Laten we het hopen!
Onlangs liet Geert Wilders zich interviewen door Ezra Levant, één van de beste rechtse en niet-politiekcorrecte journalisten van Canada. In een buitengewoon interessant gesprek legde de PVV-lijsttrekker uit dat hij goede hoop heeft voor verkiezingsdag en pakte hij het politiekcorrecte establishment lekker hard aan.
"De mensen hebben hun buik vol van de arrogante van de politieke elite," aldus Wilders. "En ze zien dat in het Verenigd Koninkrijk, ondanks al de angstaanjagerij door de elite in Brussel en Londen -- dat de economie in elkaar zou storten, dat de lichten uit zouden gaan, dat er waarschijnlijk een nieuwe Europese oorlog zou uitbreken -- dat dat allemaal niet gebeurt."
"Het tegenovergestelde gebeurt zelfs," gaat Wilders verder. "Een sterke economie, een vrijhandelsverdrag met de Verenigde Staten, waarschijnlijk nog voor de EU een verdrag met Amerika sluit, het gaat dus veel beter dan iedereen voorspelde. En dit is natuurlijk wel een motivatie. Het ligt niet aan Mr. Trump persoonlijk of aan het Verenigd Koninkrijk an sich, maar aan het feit dat mensen zien dat ze ondanks de angstaanjagerij van de politieke leiders het heft prima zelf in handen kunnen nemen. Ze zijn sterker en kunnen het lot van hun eigen land in eigen hand nemen."
Dat sentiment verspreidt zich over de hele Europese Unie, zegt Wilders. "Dat is natuurlijk heel inspirerend. Maar de krachten die ons tegenwerken zijn heel sterk... en worden steeds sterker." Met andere woorden: de Patriottische Lente is van start gegaan, maar helaas betekent dit niet dat politiekcorrect links zich zomaar overgeeft. Sterker nog, zoals we met het belachelijke NRC-commentaar zagen gisteren gaat de elite zelfs steeds verder.
Toen Levant Wilders vroeg naar de rol van de media liet hij ook van hen geen spaan heel -- en terecht, natuurlijk:

"98 procent van de media zijn tegen ons. De elites, zoals ik ze noem, slaat niet alleen op politici, maar ook op de media en zelfs op de hoogste leiders van de katholieke kerk en andere kerken, het slaat ook op de intellectuelen; het zijn alle mensen die de band met het gewone volk totaal verloren zijn en nu voor hun eigen positie vrezen. Zij worden alleen gedreven door multiculturalisme en zien niet in dat als we doorgaan met het islamiseren van onze samenleving juist zij het zijn die het eerste kind van de rekening zullen worden."

En dan:

"Dit is wat nu op het spel staat: ons hele bestaan, ons overleven. Het is niet als een economische crisis die je te lijf kan gaan door een kleinere overheid en belastingverlagingen. Nee, dit is echt een existentieel probleem."

Vervolgens refereerde Wilders aan officiële cijfers van de Verenigde Naties. Hoewel de linkse media het daar nooit over hebben is de VN heel duidelijk over de ontwikkeling van bevolkingen in de komende jaren. "Volgens de VN zal de bevolking van Afrika deze eeuw verviervoudigen van één naar vier miljard mensen. Op dit moment wil eenderde van de Afrikanen al naar Europa komen," aldus Wilders. In het Midden-Oosten gaan we waarschijnlijk eenzelfde ontwikkeling zien. Combineer dat met het feit dat de autochtone bevolking van Europa eerder af- dan toeneemt en je begrijpt dat we een ontzettend groot probleem krijgen als we het opengrenzenbeleid niet onmiddellijk in de prullenbak gooien.
"Vergeleken met wat we gaan meemaken hebben we nu echt nog niets gezien," zegt Wilders. "In deze eeuw zullen één miljard mensen, meestal met een islamitische achtergrond, naar Europa komen. En de islam is er niet om te integreren of te assimileren -- dat is de grootste fout die we gemaakt hebben... Wij zullen gewoon niet langer bestaan als dat gebeurt."
Dat is natuurlijk allemaal niet om blij van te worden, maar er is ook goed nieuws, aldus Wilders. "Het volk wordt eindelijk wakker. Steeds meer mensen begrijpen dat we ... alleen maar meer terrorisme importeren, meer intolerantie, meer geweld, en dat het dus moet ophouden."
Daarom is hij ervan overtuigd dat dit proces wel degelijk "nog tegengehouden kan worden. Zoals Winston Churchill eens zei: 'Geef nooit op, geef nooit toe, nooit, nooit, nooit'. Het kan." Natuurlijk is daar wel een voorbehoud bij: "Maar dat kan niet als we in de Europese Unie blijven." En ja, daar heeft hij helemaal gelijk in. Zolang Nederland in de EU blijft kunnen dit soort problemen gewoon niet aangepakt worden.
Nexit, hoe eerder hoe beter!
Kijk het hele interview:
Overigens een belangrijk punt voor mensen die met de PVV sympathiseren: zoals Wilders terecht in de eerste minuten van het interview zei is het van het grootste belang dat PVV-sympathisanten op 15 maart wél stemmen. Traditionele niet-stemmers vormen een belangrijk deel van zijn achterban. Als die mensen volgende maand weer thuisblijven wordt het heel lastig voor de PVV om de grootste te worden -- en dus om het partijkartel onderuit te halen. Als Wilders dus je man is moet je over twee weken dus wel op komen dagen in het stemhokje. Niet thuisblijven. Stemmen.
De PVV-leider ziet dat dan ook als zijn belangrijkste opdracht in de komende dagen: zijn eigen achterban keer op keer vertellen dat "ze moeten gaan stemmen omdat dit historische verkiezingen zijn."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten