Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

Het blijft altijd feest met de werknemers van de VARA, die daar kennelijk ooit zijn ingehuurd om ons aan het lachen te maken. Tegenwoordig zijn ze vooral druk en verbeten in de weer om zo verbitterd mogelijk over te komen.

Radicalisatieprocessen hebben geen vastgesteld tempo. Sommigen hebben jaren nodig om te veranderen van een normaal functionerend persoon tot een compleete psychopaat. Anderen kunnen dat in maanden of weken. Maar niemand verslaat Erik van Muiswinkel, die dat binnen een dag kan.

Stond hij gisteravond nog allerlei ‘metaforen’ te briesen waarin Thierry Baudet geweld moet worden aangedaan, zo haalt hij vanavond de banden al aan met allerlei extreem-linkse terreurorganisaties zoals Antifa. Zo verklapt de linksdraaiende cabaretier vandaag op Twitter dat hij vindt dat Antifa wellicht een stelletje “melkmuilen” zijn, maar dat hij óók graag ziet dat de organisatie gaat groeien:

C78EkYqXkAA6m7p.jpg large

Tuurlijk, ruimbaan voor de idiote “anti-fascisten” die zich maar graag opstellen als de grootste fascisten van heel Nederland. Slopen demonstranten als ze niet links genoeg zijn, of dat nu in Utrecht, Amsterdam of waar dan ook is, en worden dan ook niet voor niets al jaren in de gaten gehouden door de AIVD:

There you have it: Antifa, een “potentieel gevaar voor de democratische rechtsorde.” Maar de volstrekt onschuldige Thierry Baudet is volgens een verknipte ziel als Erik van Muiswinkel natuurlijk véél erger. Dus laat maar groeien, die links-fascistische haatclubs! Want alles is beter dan het Forum voor Democratie… toch?!

Man, dan heb je wel een plaat voor je kop, zeg.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. zomaar

  links is altijd al fascistische geweest, al roepen zij al ruim 80 jaar dat zij antifascisten zijn .

 2. DutchDropveter

  Gewoon even een linkje

  Wie zat er heel de verkiezingen bij RTL latenight, juist de voor ons nog onbekende Peter Pannekoek, zijn moeder Directrice van de VARA.

  Ik houd niet van complot denken maar ik begin van RTL en de NPO in het algemeen mijn buik helemaal vol te krijgen.

  Ik zou toch echt enorm graag willen weten wat die Tarik te melden had! is er geen enkele mogelijkheid dit als bevolking op te eisen?

  1. Barbera

   Haha wij doen ook ff een Wimpie:

   17:24
   Senaatscommissie wil schoonzoon Trump ondervragen over Rusland

   De Senaatscommissie die onderzoek doet naar de banden tussen Trumps campagneteam en Rusland wil de schoonzoon van de president ondervragen. The New York Times meldt maandag dat Jared Kushner, de man van Ivanka Trump, gevraagd is om voor de commissie te verschijnen. Kushner zou ingestemd hebben. Van alle personen die de commissie wil spreken zou Kushner het dichtste bij de president zelf staan.

   De voorgenomen ondervraging heeft te maken met ontmoetingen die Kushner had op initiatief van de Russische ambassadeur in de VS, Sergej Kisljak. Het was al bekend dat Kushner hem zelf een keer ontmoette, maar nu blijkt dat Kisljak ook aan Kushner heeft voorgesteld het hoofd van de Russische nationale ontwikkelingsbank, Sergej Gorkov, te ontmoeten. Dat gebeurde daarna ook, ondanks dat de bank op de sanctielijst van de VS staat sinds Rusland de Krim annexeerde.

   Trumps woordvoerder Hope Hicks heeft de ontmoeting bevestigd en gezegd dat er niks is besproken wat niet besproken mocht worden. Ze benadrukte volgens The New York Times ook dat medewerkers van Trumps team tijdens de transitie regelmatig met buitenlandse functionarissen hebben gepraat en dat dat niet ongewoon is.

   De contacten tussen het team van Trump en Russische functionarissen liggen echter gevoelig. Amerikaanse inlichtingendiensten zijn het erover eens dat Rusland geprobeerd heeft de verkiezingen te beïnvloeden, en de FBI doet onderzoek naar het mogelijk samenspannen van medewerkers van Trump met Russische functionarissen.

   1. zomaar

    tja het is wat de linkse democraten waar ook ter wereld blijven etteren, puisten vol zo groot als mijn vuist , vol met links democratische etter .

    it is wat met dat fascistische tuig !.

    1. Wim

     Ondertussen bemoeien de Amerikanen zich met de protesten in Rusland.
     Ze protesteren tegen het oppakken van demonstranten ,waar bemoeien de Amerikanen zich mee.

   2. Ritter

    Barbera

    Tsja , die Democraten toch. Kennelijk hebben ze financiële banden met Russische firma’s.

    Dus het is niet Trump maar kennelijk de Democraten die boter op hun hoofd hebben. Maar daar zal je de media in Nederland niet over horen. Die hebben het te druk met het demoniseren van Trump.

    Report: John Podesta May Have Violated Federal Law by Not Disclosing 75,000 Shares in Putin-Linked Company
    http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/27/report-podesta-may-have-violated-federal-law-not-disclosing-75000-shares-putin-linked-company/

 3. Rechtsstaat

  Die Muiswinkel heeft een klap van de molen gehad koekoek!!

 4. Christian Wouters

  Coke, NSB, links, alcohol….

  Erik is off.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.