Anti-Nederlandse DENK-keizer Kuzu nu echt ontketend: houdt campagnespeech in het Turks, scheidt mannen en vrouwen

Vaak wordt er door journalisten verwezen naar de Turkse afkomst van Tunahan Kuzu wanneer de politicus zijn mond opentrekt. Vandaag is nog maar eens duidelijk waarom: bij een optreden in de Ulu-moskee in Utrecht heeft Kuzu een heel campagneverhaal in het Turks gehouden, terwijl het publiek werd gescheiden. De mannen kregen veel ruimte met stoelen en tafels, terwijl de vrouwen zichzelf moesten bedruipen aan de rand van de zaal en vaak zelfs niet eens een fatsoenlijke zitplek hadden.

De vraag is al vaak gesteld, maar ik stel ‘m nogmaals: wil DENK-partijleider Kuzu een parlementariër worden in Nederland, of in Turkije? Hij staat in heel Nederland op de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart, maar hij gedraagt zich niet echt als een Nederlandse politicus. Dat werd gisteravond nog weer eens duidelijk toen Kuzu in de Utrechtse Ulu-moskee een zaal te woord stond over de Tweede Kamerverkiezingen.

Gezien de scheiding van kerk en staat is het natuurlijk al dubieus dat je in een islamitisch gebedshuis campagne gaat voeren, maar dat kan nog de voordeel van de twijfel krijgen als je een goed verhaal hebt. Bij Kuzu is dat echter niet geval, zoals we kunnen zien op beelden van de Nederturkse nieuwsorganisatie Haber Utrecht, die de speech van Kuzu live uitzond op Facebook. Want wat was er aan de hand? De DENK-aanvoerder heeft z’n hele toespraak in het Turks gehouden, terwijl ook nog eens de aanwezige mannen en vrouwen werden gescheiden van elkaar.

Wat Kuzu hier verteld heeft? Geen idee: ik ben het Turks niet machtig, maar wel merk ik dat hij meermaals de naam ‘Geert Wilders’ laat vallen – een zuiver religieus-islamitische gelegenheid zal het dus wel niet geweest zijn. Hier werd politiek bedreven, en dat kon kennelijk niet in het Nederlands – de enige echte voertaal van dit land en zéker de enige taal in het openbare bestuur van ons land (een uitzondering voor het Fries in Friesland daargelaten).

Maar wellicht nog wel kwalijker dan het feit dat Kuzu weigerde Nederlands te spreken was de scheiding die in deze zaal gemaakt was tussen mannen en vrouwen. De mannen belangrijk en aan tafels, de vrouwen weggemoffeld in een hoekje. De gelijkheid van mannen en vrouwen wordt ondanks al Kuzu’s woorden over respect en gelijkwaardigheid dus gewoon op de vuilnisbelt geworpen. Het is een verbetering ten aanzien van een campagne-evenement van zijn runner-up Farid Azarkan toen vrouwen überhaupt niet naar binnen mochten, maar ja: vanuit de Middeleeuwen beredeneerd is al snel bijna alles een vooruitgang.

Kuzu heeft gisteravond zichzelf en zijn partij dus vreselijk te kijk gezet. Het zou goed zijn als hij zijn excuses aanbiedt voor dit walgelijke en – eerlijk is eerlijk – Nederland-onwaardige gedrag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Hans van R.

  Jan van Zanen bedankt.
  Hoe veel duidelijker moet het worden dat Utrecht tot een Groenlinkse en mohammedaanse hell hole is verworden. Kuzu kan zijn sekse gescheiden Turks fascistische vuiligheid in Erdo’s haathut spuien en Haitam al Haddat loopt naar believen in en uit bij de salafist, Suhayb Salam en zijn Al Farouq vrijheidsabortoir.

  1. Seneca

   Het is bekend dat politici w.o. de heer van Zanen, zodra zij ‘bekend’ zijn geworden hun vrouw in de steek laten en met hun geval uit de broek achter jong vlees gaan, waar zij in hun oneindige wijsheid menen, recht op te hebben. Het is in Utrecht bekend dat de heer van Zanen vlees van diverse oorsprong totaal niet versmaadt, integendeel, zijn motto is: ‘verandering van spijs doet eten’. Dat is een der redenen dat het college hem in de houdgreep heeft en hij niet met de vuist op tafel kan slaan. Idem dito met de heer Pechtold, die heeft de kroonjuwelen van D66 totaal genegeerd echter hij heeft ook niet goed gelet op de kroonjuwelen van hemzelf. Ik ben bang dat Wassila Hachchi met zijn kroonjuwelen aan de haal is gegaan. Anders begrijp ik niet dat hij, om de verrekte misstanden in de 2e kamer aan te pakken, geen wetsvoorstel heeft ingediend om lieden zoals deze Wassila via de wet het recht op uitkering te ontzeggen. Dat geldt ook voor de werkelijk waanzinnige toestand in dat nep parlement van Nederland, dat als iemand zich afsplitst hij/zij het recht tot behoud van de zetel tot de volgende verkiezingen heeft. Waarom wordt om die toestand aan te pakken geen wetsvoorstel ingediend? Neen maar wel een voorstel om ouderen een pilletje te geven, een idee dat door ene Els Borst eveneens in de vorm van een drion pilletje is geopperd. Kloof tussen het volk en politiek? Integriteit? Wordt vervolgd…

 2. Syntha

  Mannen en vrouwen gescheiden is in iedere moskee, of tie nou in Nederland staat of niet. Dat zal in deze barakken nooit veranderen. Noch in de Islamitische leer. Niets daarin zal veranderen als de Imams en hun opdrachtgevers niet veranderen. Fundamentalisme ten top.

 3. Ome Ga

  Kuzulul gaat voor vol, steeds meer gebrainwashed door zijn horde haatimams die hij naar de beschaving haalt!

  1. Seneca

   Kuzu is geen lul. De enige lullen zijn wij die dit toestaan. Waarom omdat de politiek m.u.v. PVV, FvD en VNL de enige partijen zijn die zich hiertegen verzetten. De overige partijen bestaan uit meelopers, zeer domme mensen die bovendien voor hun hachje beducht zijn. Dat is van toepassing op hun angst om als racist of iets dergelijks beschouwd te worden en daardoor hun dik betaalde baantje dreigen te verliezen en hun angst om het slachtoffer te worden van moslimcultuur (lees agressie).

 4. Ruud562

  Het tolerante Nederland (of is het het politieke correcte Nederland?) heeft met het toelaten van al dit soort (ras mag je niet zeggen..) inteeltfiguren het eigen graf gegraven! Begonnen in de jaren zeventig tot op heden!

  1. J.C.

   @Ruud562

   En welke partijen zitten er al vanaf de jaren 70 achter de regeringstafel?

 5. J.C.

  Waarom niet de keuze geven aan dubbel paspoorthouders: of stemrecht in Nederland, of stemrecht in land van herkomst (van de voorouders), niet allebei.

  Waarom niet de keuze aan de leiders van de landen, die vinden dat hun oorspronkelijke bewoners en hun kinderen altijd de nationaliteit houden van het land van herkomst (van de voorouders): of je geeft mensen de mogelijkheid het paspoort van hun land van herkomst te laten uitschrijven, of je betaalt als oorspronkelijk land van herkomst mee aan de sociale voorzieningen van de paspoorthouders van jouw land in andere landen.

 6. Marija

  Wij kennen een goed spreekwoord:
  GEEF ZE EEN VINGER EN ZE PAKKEN HEEL JE HAND,
  wanneer wordt deze zooi indringers (nee, dit zijn géén medelanders) nu eens aangepakt.
  Durft *men* niet te weigeren vanwege dreigen met opheffen Turkije-deal?
  Dan terug dreigen met uitzetten van alle dubbele paspoort-turken.
  Géén haat-imams,
  géén demonstraties
  IN ONS LAND DOOR NIET MEDELANDERS, ik ga het uitschreeuwen, hoort u wel?
  De turk die in Nederland zich laat gebruiken hiervoor, hoort hier niet thuis en MOET WEG, terug naar zij eigen fijne rotland.

 7. Ni28

  DENK is een schande voor een democratisch land.

 8. Adriaan

  Hij heeft zijn achterlijke volk nu in zijn moerstaal toegesproken in een moskee. Op zich is daar niks mee, want dat volk spreekt eigenlijk alleen maar turks (zeker als ik naar de foto kijk, want jeugd zit er niet). Maar laat hij dit niet buiten de moskee flikken, want dan zijn de rapen gaar. Kan die lul niet worden teruggestuurd naar waar hij vandaan komt? Hij hoort hier niet thuis.

 9. Kidogo

  En iedereen maar schelden op Wilders
  We worden geïnfiltreerd en het haagse pluche heeft het niet in de gaten
  goed idee personen met twee paspoorten moeten kiezen voor welke ze stemrecht willen hebben.
  Haags pluche graag peromgaande een wet in elkaar draaien en dan ook maar gelijk mee nemen dat je met twee paspoorten nooit eem volks vertegenwoordiger kan zijn
  sorry , in deze moeten die enkele goede onder de kwaden leiden
  doe ik trouwens al jaren !

 10. HaZ

  Denk in een Utrechtse moskee, 2 haatimams die haat gaan prediken in Utrechtse moskee’s. WTF is er aan de hand in Utrecht? Voor zover ik weet is Utrecht nog steeds een stad in NEDERLAND en kunnen er dus landelijk( overheid!) maatregelen genomen worden om dit tegen te gaan. Lijkt wel of Utrecht los is gerukt van de werkelijkheid met al die moslim mongolen. Notabene mijn aloude RK kerk in Overvecht alsook mijn oude mavo in Overvecht zijn inmiddels omgetoverd tot haathutten. Gelukkig inmiddels verkast daar en zou er nog niet begraven willen worden in die wijk,stad,provincie….BAH !

 11. giel

  de moskeen zijn de barakken de minaretten zijn de helmen en de gelovigen zijn de soldaten (uitspraak Erdogan) mensen wordt toch eens wakker !!!!!

 12. giel

  WEG DIE DUBBELE PASPOORTEN ALS JE MET MET ZE DISCUSSIEERD EN JE NOEMT ZE TURKE DAN ZIUJN ZE BELEDIGD , WANT DAN ZIJN ZE OPEENS NEDERLANDERS, MAAR ALS EEN OF ANDERE LOSGESLAGEN SULTAN UIT TUKIJE IETS ROEPT DAN ZIJN ZE WEER PLOTS TURKEN EN GAAN MET DUIZENDEN MET RODE VLAGGETJES RONDRIJDEN. WEG ERMEE!!!!!!

 13. Nederland-op1

  In Nederland moeten we afval scheiden, maar ik zou niet weten in welke kliko die Kuzu zou moeten.

 14. Sniper666

  Kuzu is Erdogan aan het pluggen..

 15. Ngatimoto

  http://metro.co.uk/…/inside-erdogans-palace-the-500…/

  Dat geld gaat waarschijnlijk rechtstreeks de portemonnee van de familie Erdogan in.
  Turken die hier toevallig lezen, bekijk dit artikel over Erdogan even. Jullie liggen krom en die familie baadt in pure luxe.

 16. jowyajax

  Schandalig dat dit kan in Nederland, het land is dankzij de linkse partijen en het achterlijke D66 geheel naar de filistijnen VVD met links en D66 is een ziekte voor Nederland

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.