Baudethater Anne-Fleur blijft maar doorradicaliseren: ‘Telegraaf is een fascistische media groep’

Het gaat weer eens lekker met links Nederland op de sociale media.

Terwijl verstandige linkse mensen hun knopen tellen – er komt misschien een regering met GroenLinks, wie weet wat ze die slappe Rutte kunnen laten doen – is lang niet iedere linkse ziel tevreden dat er nog altijd mensen zijn die stemmen op partijen als de SGP, de PVV, de VVD of – oh, de gruwel! – het FVD. Die mensen heten dan Erik van Muiswinkel, of – zoals in dit geval – Anne Fleur Dekker.

Die laatste weet maar van geen ophouden. Ze is bezig met een ware kruistocht tegen alles wat met Thierry Baudet te maken heeft, en is op social media aan het razen tegen idereen die wel eens lief en aardig is geweest voor de fractievoorzitter van nota bene de kleinste partij in de Tweede Kamer. Daarom verbreedt Anne Fleur haar horizons: niet alleen Baudet en Wilders zijn fascisten, maar die groep is veel groter. We hebben hier zelfs een hele fascistische zuil, inclusief fascistische media. Waaronder dus ook De Telegraaf, zoals de boze veganiste meldde op social media in een discussie met columniste Ebru Umar:

Daarvoor had de woedende Anne Fleur al tegen Ebru geschreeuwd dat ze een “gebrek aan niveau” had, en dat ze “zelf moest optiefen”. Gaat weer lekker dus. Oh, en ook wij kregen nog dit verwijt aan ons adres:

Beste Anne Fleur, als het je enig goed doet: wij keuren geweld – of dreigen met geweld – altijd af. Erg vreemd van je om nogmaals te suggereren dat wij op de één of andere manier willen dat je 8 dagen onderduikt. Of dat overigens noodzakelijk is kan ik niet goed beoordelen (ik heb er zo nu en dan wel mijn ideeën over), maar kijk niet naar ons. Wij bedreigen je niet, en willen ook niet dat dat gebeurt. En – zo stel ik me voor – hetzelfde geldt voor Thierry Baudet die je op de één of andere rare manier verantwoordelijk stelt voor dit alles:

baudetdreig

Goed, en om dan nu met Ebru Umar te spreken:

Aju!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

57 reacties

 1. Peter Selie

  Een SOS uit Zweden aan President Trump

  https://youtu.be/DDHFeaq4oZI

 2. napels

  Dat meisje legt net haar barbiepoppen opzij,en nu al zoveel praatjes ga toch afwassen,dom kind.

 3. Floris

  Dat mens hoort in een inrichting thuis. Volkomen van de pot gerukt.

 4. mening66

  Moet die bloedprop niet verwijderd worden of is er nog plaats in een gesloten inrichting?
  O nee ze bedelt om een plaatsje aan tafel v een van de 3 linkSSe ballen.
  Die hebben graag dit soort aan tafel.
  Kunnen ze weer heerlijk los gaan op Wilders en sinds kort op Baudet.
  Is zij soms een keer afgewezen door Baudet, sommige kwezeltjes kunnen erg rancuneus zijn hoor!

 5. Wim

  Kan ze niet ergens als kind bruidje terecht.

  1. Top

   Nee! Daar wil je toch niets mee te maken hebben? Zonder vader opgegroeid bij een moeder met heel veel jeuk en korte armpjes. Dan krijg je dit soort verwarde vrouwen.

 6. Christian Wouters

  Het fanatisme van de gelovige wier wereldbeeld gaat sterven.

  En Anne-Fleur sterft mee. Noodbloei heet dit.

  Veel zwakke producten voor de dood intreedt. Geeft niet poppie. Voor jouw onevenwichtige maar mooie koppie staan mannen in de rij. Mannen zijn allemaal hetzelfde toch? Vind ik eigenlijk ook.

 7. Christian Wouters

  Links= Voor Volkert. Ten diepste zijn alle linksen bruin.

  Dit meisje laat dat prachtig zien. Geeft niet poppie. Maar Zorreguita blijkt steeds meer een vrijheidsstrijder tegen het linkse fascisme te zijn geweest.

  Alleen die Volkertmethoden van rechts he?

 8. Christian Wouters

  Tart with a tart and a poisoned heart.

 9. Christian Wouters

  Ebru maak eens een schatting wat alles met palestijnensjaal eigenlijk bijdraagt aan de economie en wat ze kosten.

  Over veertig jaar gemeten. En niet in flutgroei maar in productie. Dus ambtenaren halveer je.

  Gewoon in producten die ruilbaar zijn.

 10. Duckday

  Misschien alle toeslagen uitkeringen en zorgen dat zulke mensen een baan verplicht krijgen zoals hun eigen straat vegen waar men woont indien men werkloos is Zou deze dame misschien een slechte jeugd hebben gehad en thuis niks te vertellen

 11. swetsnek

  Voor zulke mensen zijn er wel tabletten zo groot als beschuiten.

 12. corfo

  Zal wel het nóg viezere zusje zijn van Kaatje Kaviaar; u weet wel, dat vrouwmens dat een in menstrauatiebloed gebakken taart in het gezicht van dhr. Baudet wil gooien.
  Hoewel…..ze wil dat niet zelf doen, daar is ze véél te laf voor, maar dat moet iemand anders namens haar doen. En zo’n mens krijgt ook nog een podium ! Waterkanon erop

 13. zomaar

  die is helemaal de weg kwijt dat wicht , als er fascisten dan zijn die groenlinksers dat wel , samen geraapt zootje .

 14. nienke

  Jammer, geen ziekte inzicht, dit figuur is zo gestoord daar lusten de honden geen brood van.
  Ziek van haat gevoelens, zielig zulke figuren.

 15. HaZ

  Anne Fleur Dekker krijgt een aangifte aan haar veganistisch marxistisch koppie……
  Geert Wilders gaat aangifte tegen haar doen.

 16. Beukman

  Laten we eerst vaststellen dat Anne-Fleur, die door een boote actie van Wilders heeft moeten onderduiken om de toorn van de nog veel bottere Wildersaanhangers te ontlopen, onlangs onheus is behandeld door DDS:

  “Blogger en feministisch activiste Anne-Fleur Dekker (22) is ondergedoken vanwege bedreigingen, nadat onder meer PVV-leider Geert Wilders een onjuist bericht over haar had gedeeld op Facebook.
  Wilders deelde op 19 maart, enkele dagen na de verkiezingen, een bericht van de website Liefde voor Holland, waarin wordt beweerd dat Dekker – GroenLinks-fractiemedewerker in Hilversum – niet objectief zou zijn geweest als hoofd van een stembureau in Hilversum. De kop van dat artikel: ‘GroenLinks-activiste was voorzitter stembureau, roept op tot stenigen Wilders, PVV-stemmen verdwenen?’

  Dit door Wilders gedeelde bericht klopt niet. Dekker zou bij de verkiezingen inderdaad voorzitter van een stembureau worden, maar een woordvoerder van de gemeente Hilversum zegt dat Dekker dit niet mocht, juist omdat ze zo’n duidelijk politiek profiel heeft: „Zij zou volgens de gemeente geen objectief voorzitter zijn geweest. Daarom is zij niet actief geweest op een stembureau.”

  De bewering over het „stenigen van Wilders” komt voort uit een door Liefde voor Holland onvolledig afgedrukt Twitter-gesprek van ruim een jaar geleden.
  Dat begon met een tweet waarin een andere vrouw schrijft: „Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij stenen willen gaan gooien naar de moskee van Beringen, minstens 500 mensen, als ‘ludieke reactie’ op het radicaal moslim geweld van de afgelopen nachten.’” Dekker reageert daarop: „‘Fijn type dit ook weer’.” En daarna: „‘Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien? Vind ik wel een ‘ludieke actie’.’

  „Het is duidelijk cynisch bedoeld”, zegt Dekker aan de telefoon. „Maar in het bericht van Liefde voor Holland is de aanleiding voor de tweet weggelaten, waardoor het volledig uit zijn verband is gerukt. Ik zou nooit, maar dan ook nooit oproepen tot geweld.”

  Pas nadat Wilders het bericht had gedeeld, kreeg Dekker concrete bedreigingen. Dekker: „Bedreigingen met verwijzingen naar mijn woonplaats, waardoor ik me genoodzaakt voelde op een ander adres te gaan slapen. Ik ben vreselijk boos op Wilders, want hij weet donders goed dat zijn achterban de berichten gelooft die hij op Facebook deelt.”
  […]
  Een paar dagen later verscheen het artikel over Dekkers mogelijke betrokkenheid bij stembusfraude op Liefde voor Holland en de rechtse website De Dagelijkse Standaard. Ook worden de verdachtmakingen breed gedeeld op Facebook-pagina’s waarin mensen bewijzen proberen te verzamelen van stembusfraude.”

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/27/ondergedoken-linkse-activiste-vreselijk-boos-op-wilders-die-onjuist-bericht-over-haar-deelde-7590296-a1552071

  1. zomaar

   tja het NRC zou het NRC niet zijn , om het hele verhaal en toedracht over een andere boeg te gooien .

  2. IJscoman

   Beukman, je zegt niet “Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien, vind ik wel een ‘ludieke actie’” over iemand die al 12 jaar beveiliging nodig heeft om uit de smerige en dodelijke klauwen van de islam te blijven. Ook al zeg je het cynisch bedoeld te hebben, je kunt op je vingers natellen dat je hel en verdoemenis over jezelf afroept.

   Alhoewel, zo’n onnozele groenlinkse activiste denkt in haar stomheid en gutmenschlichkeit natuurlijk dat ze zich alles kan permitteren en alles kan zeggen. Prima dat ze door de realiteit ingehaald wordt en nu misschien wakker is.

   1. Beukman

    @IJsco
    Ja hallo, het was een sarcastische reactie op de ludieke oproep om stenen naar een moskee te gaan gooien.
    Zeker was het wat naief van haar; ik had haar kunnen vertellen dat een deel van de aanhang van Geert bijzonder lange teentjes heeft. Deze lieden beschikken alleen over gevoel voor humor als anderen hierin het mikpunt zijn. Uitdelen kunnen ze als de besten; de uitspraak van Martin Bosma over het afhakken van de neus van Clairy Polak vonden ze ook enorm leuk.
    Als het echter aankomt op incasseren, dan geven ze opeens niet thuis.

    De kwalijke rol van de schoft Wilders is dat hij juist dit deel van zijn aanhang heeft aangestuurd met zijn laffe tweet.
    Uiteraard gaat de haatsite Liefde voor Holland ook niet vrijuit in deze. En DDS evenmin.

    1. IJscoman

     Ik lees net dat Wilders aangifte gaat doen tegen ‘Anne 500 stenen’. En terecht.

     1. Beukman

      @IJsco
      Het is de rechter die bepaalt of het terecht is. Ongetwijfeld zal hij beter zijn in contextueel lezen dan de laffe Geert.

     2. Guus Geluk

      Wilders moet niet zo kleinzerig doen. Hij vindt het zelf geen punt om hele bevolkingsgroepen weg te zetten (en als hij daarvoor wordt veroordeeld staat zijn achterban hard te huilen), maar doet wel aangifte voor een tweet die iedereen over een week weer is vergeten.

      De hypocrisie.

     3. IJscoman

      Beukman, ik zei dat het terecht is dat Wilders aangifte gaat doen. Daar heeft hij groot gelijk in. De demonisering door linkse mongolen (inmiddels ook in gang gezet tegen Baudet) moet stoppen. Iedereen die het niet met hen eens is is gelijk een fascist.

      Het is aan de rechter om te bepalen of die aangifte ontvankelijk is. Gezien de gemiddelde D’666 statuur ben ik daar niet gerust op.

     4. Beukman

      @IJscoman
      Waar je in je antwoord omheen draait is de vraag of de uitspraak van Anne-Fleur, gezien in de context, nou werkelijk zo ernstig was.
      Ook mis ik wat je er eigenlijk van vindt dat zij moet onderduiken voor Geerts Stormtroepen.

      Stel dat de aanklacht niet ontvankelijk wordt verklaard, ga jij de schuld geven aan D’66-rechters. Vind je dit bij nader inzien nog steeds terecht, of zeg je in tweede instantie: “Gezien in de context van het stenen gooien naar een moskee is Anne-Fleurs uitspraak tamelijk onschuldig, en moet Wilders niet zo zeiken”?

     5. IJscoman

      Ja, ik vind Anne’s uitspraak, ook geplaatst in de context, kwalijk en verwerpelijk. Het moet afgelopen zijn met het demoniseren door links van iedereen die het niet met hen eens is. Kijk naar Erik van Muiswinkel met zijn ‘grappig bedoelde’ opmerking.

      En dat jij het hebt over ‘Geerts Stormtroepen’ valt in dezelfde categorie. Donder toch eens een keer op en spreek normaal over Wilders.

     6. Beukman

      @IJscoman
      Aanhangers van Geert bedreigen Anne-Fleur desdanig dat zij moet onderduiken, en ik mag die aanhangers geen “Stormtroepen” noemen? Hoe politiek-correct wil je het dán hebben?

      Jij meet met twee maten. Oproepen om een moskee te bekogelen met stenen vind je prima. Als vervolgens iemand in een sarcastische uitspraak feitelijk zegt: “Jongens, waar zijn jullie eigenlijk mee bezig?”, heet het opeens “demoniseren”.

     7. Ali Yas

      @Breukmank: “Waar je in je antwoord omheen draait is de vraag of de uitspraak van Anne-Fleur, gezien in de context, nou werkelijk zo ernstig was.”

      Ik twijfel. Lees voor de grap eens mee wat Anne-Fleur over de bedreigingen (?) aan haar adres te melden had:

      “Ik was in de veronderstelling dat we in een land leefden waarin je alles kon zeggen en schrijven, zonder dat je hoefde te vrezen voor je leven.”

      Heeft deze vrouw onder een steen geleefd? Weet ze niet dat Geert Wilders onder permanente beveiliging leeft en Ayaan moest emigreren naar een veilig land? Zijn de moorden op Van Gogh en Fortuyn haar ontgaan? Ik geloof dat niet. Ze liegt dat ze barst.

      “Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien? Vind ik wel een ‘ludieke actie’.”, twitterde ze als reactie op een (serieus?) voorstel om met 500 man stenen naar een moskee te gooien. „Het is duidelijk cynisch bedoeld”, zegt Dekker later aan de telefoon. Ze zou nooit oproepen tot geweld.

      Is het heus? Zou ze ook het verschil niet zien tussen het gooien van stenen naar een stenen gebouw en het gooien van stenen naar een mens van vlees en bloed? Om bovendien Geert Wilders op de korrel te nemen is buitengewoon smakeloos. Ze sluit zich daarmee aan bij de democratie- en vrijheidshatende mohammedanen die graag zouden doen wat zij voorstelt. Met haar “cynische” opmerking heeft ze de deur naar de volgende politieke moord nog wat verder opengezet. Is dat ernstig? Ja, dat is het.

     8. Beukman

      Natuurlijk @Ali, oproepen om een gebedshuis met stenen te bekogelen is een onschuldig vermaak. Het is ook helemáál niet intimiderend richting gelovigen, die zullen het vast weten te waarderen. Praat het maar goed, Ali.

      Wat vond jij eigenlijk van Bosma’s uitspraak over het afhakken van de neus van Clairy Polak?

      Je moet wel poep in je hersens hebben om niet te begrijpen dat Anne-Fleur met haar tweet de stenengooiers een lachspiegel voorhield.

     1. Top

      Je moet die onrendabele flapdrol Beukman geen weerwoord geven! Leeft al zijn gehele leven op de werkende mens. Gewoon een overvette parasiet van 120 kilo!

    2. toetssteen

     Uitdelen kunnen ze als de besten; de uitspraak van Martin Bosma over het afhakken van de neus van Clairy Polak vonden ze ook enorm leuk.

     =nooit gezegd.

    3. bjornvanherpen

     beukman ik ben een pvv-er en ik word niet pissig als mensen hun mening over mij geven maar als ik wat terug zeg tegen een van die linkse landverraders ben ik meteen een hater, nazi en racist
     het valt mij ook best wel op als links ergens gaat lopen demonstreren er bijna altijd geweld aan de pas komt terwijl bij rechts is het meestal rustig en geen problemen zijn maar volgens links is rechts gewelddadig
     je kan proberen die muts te beschermen en een hoop bullshit neerzetten over hoe nep het allemaal is maar denk je nou echt dat iemand een woord van jouw gaat geloven??
     we weten allemaal in wat voor waanwereld jullie soort leeft en de daden die jullie soort gepleegd hebben omdat jullie denken alles te kunnen klaarmaken
     in jullie ogen is iedereen die niet jullie waanideeën aanhangen tokkies,gajes, racisten en weet ik wat nog meer allemaal maar zoals de grote winston churchill al zei na de oorlog, de nieuwe fascisten zullen de anti fascisten zijn en daar heeft hij groot gelijk mee gehad

     1. Beukman

      We hebben het niet over demonstraties van links, @Bjorn. We hebben het over een dame die een sarcastische tweet plaatst als reactie op een oproep tot geweld tegen een moskee, waarna vervolgens de haatsite Liefde voor Holland de tweet herplaatst maar dan zonder de noodzakelijke context, waarop eerst Geert losgaat en vervolgens een deel van de aanhang, als gevolg waarvan de betreffende dame moet onderduiken. Zie reply #17 in deze draad.

      Wat Anne-Fleur verder allemaal voor denkbeelden heeft, doet hier niet terzake; het gaat over haar tweet, en de wijze waarop zij vervolgens kwaadaardig wordt gedemoniseerd.

      Twee dingen vallen me op:
      1. Geert heeft kennelijk geen moeite met een oproep tot stenen gooien naar een moskee.
      2. Jij praat de bedreigingen richting Anne-Fleur goed.

   2. bjornvanherpen

    nou baukman het valt me wel op als zij het zegt dan is het maar sarcastisch bedoeld en als grapje maar zou het andersom zijn dat rechts wat zegt is het altijd meteen racisme en haat volgens jullie en kan het niet anders uitgelegd worden dan dat en
    dat is nou wat ik ook bedoel, in jullie linkse waanwereld denkt jullie soort echt dat je altijd gelijk hebt en niets fout kan doen terwijl de andere kant alles fout doet en zware haters en nazi’s zijn
    we weten wel hoe grappig jullie linkse kunnen zijn, dat hebben we toen gezien bij pim fortuyn en die moordenaar volkert, het zou mij niet eens verbazen dat die zieke geest een grote held is voor jouw

 17. nick

  Het zoveelste bewijs dat links knettergek is en erger nog; geweldadig en altijd overtuigd van het eigen gelijk al schreeuwt de hele wereld dat ze ongelijk hebben. Bananen in de orgen en oogkleppen zo groot als molenstenen. Ze willen niet horen en zien, alleen maar rellen en schreeuwen. Ik walg zo van die lui. Goed, heel goed, dat Wilders eindelijk eens aangifte doet tegen zo’n wanstaltige linkse schreeuwlelijk, die wel degelijk oproept tot geweld en erger!
  Ze zijn gevaarlijk door hun overtuigingen die ze iedereen dwingend willen opleggen, wat dat betreft hebben ze veel overeen met zeer misdadige historische schreeuwlelijk en een gevaarlijke ideologische andere overtuiging die ook met veel geschreeuw en geweld zich wil opdringen en iedereen overheersen.

 18. Lex

  Echt een extreem linkse trut met extreem linkse idealen.

  Terecht dat zulke bedreigingen niet onbestraft mogen blijven. Excuus dat heeft ze blijkbaar ook niet aangeboden anders had Geert Wilders geen aangifte gedaan.

  Ik weet niet of Groenlinks wel blij is met haar.

  Zijn dit nu de Alpenstreken die we van groenlinks in het algemeen kunnen gaan verwachten. Alles wat recht is dat is rot?

  Bovendien is bekend dat zij voorzitter van een stembureau was waar zij 15 maart alles in goede banen moest lijden wel te vertrouwen is.

  Wie weet zijn er zwel honderden PVV,FVD en SGPstembiljetten in de vuilniszak of bak beland.

  Wat mijn betreft in dat stembureau een hertelling.

  Brrrr eng hoor.

  1. Guus Geluk

   Anne Fleur werd juist géén bazin bij het stembureau. Zie Beukmans comment op #17.

   1. Lex

    Hhhmm ik heb toch diverse maal gelezen dat ze wel voorzitster was van een stembureau.

    Wat de aangifte betreft, Geert Wilders kennende zullen er wel feiten “Bewijs” zijn dat zij dergelijke uitlatingen heeft gedaan.

    Ze was blijkbaar te koppig en te trots om haar excuus aan te bieden voor een slip op de tong. Hij had dan waarschijnlijk geen aangifte gedaan.

    1. Guus Geluk

     @Lex, de tweet was veeleer een sarcastische opmerking. Wilders zou erg kleinzerig zijn om daar een excuus voor te verlangen. Hij vindt het zelf immers geen probleem om bevolkingsgroepen naar believen weg te zetten en geloofsgroepen de stuipen op het lijf te jagen. Over een paar weken is iedereen die tweet weer vergeten.

     1. Christian Wouters

      “Wegzetten” en “stuipen op het lijf jagen” dat is de valse beschuldigingstaal van extreem links. Zeker alpha?

     2. Guus Geluk

      @Christian, dit is geen links babbeltje, maar gewoon de feiten.

    2. A. Deijksterhuis

     Het is mogelijk dat je dat gelezen hebt, Lex, ondermeer hier op DDS, maar het is dus niet waar.
     Is het niet handiger je aan de feiten te houden?

 19. Nederlandse_Patriot

  Dus de Telegraaf is fascistisch? En wat voor argumenten geeft ze om deze beschuldiging te ondersteunen? Ik kan er namelijk geen vinden. Als ze werkelijk is ondergedoken uit gevaar voor haar leven, is dit onacceptabel. Toch geloof ik er heel eerlijk gezegd niet erg veel van.

 20. Christian Wouters

  Selectief recht moeten we hebben.

  Wilders= geen context, Annefleur Verraad=heel veel context.

  Wat lachte links vlak voor Videla. Triomfalisme scheelde destijds toch duizend vermisten. Vraag Zorreguita maar.

  Kortom, Wilders doet dit om de rechtspraak door te lichten. Niet omdat hij bang is voor de kogel van AnneVolkert.

  Maar de burgeroorlog is wel degelijk begonnen op 6 mei 02.

 21. bjornvanherpen

  och nu gaat ze het slachtoffer uit lopen hangen, een partijtje zielig doen terwijl ze zelf erom gevraagd heeft met haar domme opmerkingen online

 22. iDude

  Het heeft geen pas om in een democratische rechtstaat wie of wat dan ook te bedreigen met steniging (kijk naar de mensonterende taferelen in het midden oosten)
  Laten we ons beperken tot het debat en de inhoud.

 23. Phoenix

  Links gebruikt graag het argument “het is maar cynisch/ironisch bedoeld” als het van oproepen tot geweld wordt beschuldigd. Maar het zijn heus niet alleen sommige Wildersaanhangers die zo’n bedreiging letterlijk zouden opvatten, maar net zo goed agressieve actiegroepen met een linkse signatuur, die zo’n aansporing graag letterlijk nemen, en dat die dan ook niet altijd afkerig zijn van geweld weten we sinds Fortuyn en Van Gogh ook wel. Het begint met een “onschuldige” taart vol viezigheid en eindigt met een kogel of een mes. Het is net als het roepen van “Brand!” in een vol theater. Dan kun je je achteraf ook niet ongestraft erop beroepen dat het duidelijk was dat er nergens brand was, dat het maar een grapje was.

  Wim

 24. Marija

  dat gaat vanavond bij PAUW een podium krijgen

 25. henk vintage

  Waarschijnlijk is ze zo gefrustreerd geworden omdat er geen geld was om een beugeltje voor haar te kopen.
  Allemaal de schuld van die kapitalisten en multinationals.
  Die haar dan van een uitkering voorzien vergeet ze gemakshalve.

 26. FlorisDeVr1es

  Typisch Bruin Links, altijd anderen de schuld geven en het slachtoffertje uithangen.

  Reap what you sow, Anne. Ook al was het niet je bedoeling tot geweld op te roepen, je zaait haat, je blijft maar om je heen slaan en Baudet bashen, je gedrag is ziekelijk.

  Dit moet dan de toekomst vormen van politiek nederland…grondleggers van de Idiocratie.

  En De Telegraaf is niet fascistisch maar gewoon MSM en een VVD-krantje.

 27. Jroam

  Beste vluchteling.
  Mocht je naar Nederland komen en vol frustraties zitten.
  Ik begrijp dat wel als je iedereen achter laat omdat je te laf bent om zelf vent te noemen.
  Maar mocht mocht je vol frustraties zitten en de behoefte hebben los te gaan op iemand.
  Denk dan eens aan Anne Fleur of aan een ander gewillig Groen linke rakker.
  Daarmee doet doet Groen link een goede daad of eigelijk twee.
  Ze voorkomen een verkrachting van een kind en ze bewijzen jou zandbak idioot een goede daad.
  Je kan natuurlijk ook een poging wagen bij Tunahan Kuzu, maar ik sluit dan niet uit dat je een jaloerse Erdogan achter je aan krijgt.

 28. PimF

  Ik heb van alle linksmensen binnen mijn familie en kennissen afscheid genomen, het waren er gelukkig niet zo veel maar zo hoef ik geen irritante NSB mensen meer in mijn omgeving te dulden, er komt een dag dat zelfs dat niet meer genoeg is en ik actie ga ondernemen tegen dat soort mensen, en dan bedoel ik niet protesteren met een spandoekje.

 29. Kodi

  Hoorde ik nou dat zielig Anne-Fleurtje haar lidmaatschap van Groen Links heeft opgezegd omdat ze zich niet voldoende door de partij gesteund voelde? Op wat voor steun had ze dan gerekend als ze tweets plaatst waarin ze oproept tot het stenigen van andersdenkenden?

 30. michelleke

  Zelfs voor een drukbezette NRC- of VK journalist moet het mogelijk zijn tijd in te ruimen om de site van Anne Fleur Dekker te bezoeken. Als amateur heb ik die tijd en moeite in ieder wel genomen. Wat blijkt?

  De hele actie was bedoeld om aan te tonen dat moslims vogelvrij zijn, zo verklaart Anne-Fleur zelf.
  Een onbekende oudere Belgische dame had een twitter-oproep geplaatst: “Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij stenen willen gaan gooien naar de Moskee van Beringen, minstens 500 mensen, als ‘ludieke’ reactie op het radicaal moslim geweld van de afgelopen nachten. Datum en uur worden later vastgelegd. :D”. Deze oproep veroorzaakt nagenoeg geen ophef. Anne Fleur verklaart zelf dat zij niet denkt dat deze Belgische dame het echt van plan was, maar dit terzijde.
  In de hoop op veel ophef (woorden van Anne-Fleur) roept zij vervolgens op tot het bekogelen van een echte Nederlander (een persoon, dus geen gebouw). Wie anders dan de al 12 jaar onder zware dreiging levende Wilders is daar in haar visie geschikt voor? En ziedaar, op de oproep om 500 stenen naar Wilders te gooien volgt inderdaad de beoogde ophef. Volgens Dekker hét bewijs dat moslims vogelvrij zijn: op de oproep van de Belgische dame om moskeeën te bekogelen geen reacties, op Dekker’s oproep om Wilders te stenigen wel reacties.

  Dus om aan te tonen dat moslims vogelvrij zijn bedreigt Anne-Fleur een reeds zwaar bedreigde politicus nog eens extra. Om dan vervolgens moord en brand te schreeuwen als zij daarna zelf bedreigd wordt.
  “En zoals verwacht creëerde dit wél een shitload aan ophef. Experiment geslaagd dus, aangezien mijn hypothese is bevestigd. Moslims zijn vogelvrij”
  (bron: https://annefleurd.com/page/2/)

 31. Onzin456

  Ze is tenminste nog te doen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.